Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad vec pricate o tim forama za Majkla ...moja drugarica koja ga niti voli niti mrzi ali pojma nezna ni ko je on cula jedino Billie Jean i imali mi pismeni i cas ranije pitaju oni mene pa o kome ce te pisati i o cemu i ja joj kazem pa pomenucu Majkla u bilo kojoj temi koju izaberem i ona pocela da prica kako je bio crnac pa vise nije a ja je gledam i reko kad ce da prestane i ona jos pocela da se cepa i ja lepo ustanem i odem, vratim se posle 10 min ona jos prica o njemu...eee deteta li pokvarenog:confused:

Kontakt s publikom isto bitna stvar.
I don't see nothin' yet i pola publike golo do pojasa. :cool:

kad si vec pomenula moram i ja da se castim jednim offom.
dianino ophodjene prema publici...
najkrace sto mogu reci je da ih drzi ko malo vode na dlanu, uvek.
pri svakom izlasku na scenu, ona prica, melje o glupostima, psuje, smeje se.
placem svaki put kad gledam taj dvodnevni spektakl iz central parka.
prvog dana ih je zadesila kisa, a ona je rekla: ne idem ja nigde, ne pada mi na pamet da vas napustim.
kisa se slivala niz njeno lice, a ona se smejala i pevala... sve dok nije pocela ozbiljna oluja, s koje se sklonila uz obecanje da ce sutradan nastaviti.
za mene je to najjaci i najlepsi feedback koji sam videla, doduse, ovako sa strane.

inace, sta kazete za majkla i njegovu komunikaciju s masom tokom koncerata?
ja jos uvek ne znam sta je to u njemu, sto ... kad on bez reci, bez pokreta, samo stoji na sceni, izazove reakcije publike koje dosezu neke vanekstremne nivoe ...
kako biste vi to definisali?

michael-jackson-image-2-59550581.jpg

Landis Says Thriller-3D Coming Soon. 18-03-'10

Director John Landis‘ was asked during his appearance at the BFI in London if the one-hour documentary “The Making of Michael Jackson’s Thriller” would ever be released on DVD or Blu-ray. CHUD reports that the director confirmed that the doc, along with the remastered longform video, would be coming soon. Apparently the lawsuits and royalty issues that had been holding up such a release have been resolved following the death of the pop star.

Landis also dropped the new that the owners of Jackson’s estate want to convert the music video into 3D. Landis is apparently fine with the idea even though he might not be a fan of the technology.

No word on if the video would be somehow released theatrically or made available for the upcoming surge of 3D televisions.

inace, sta kazete za majkla i njegovu komunikaciju s masom tokom koncerata?
ja jos uvek ne znam sta je to u njemu, sto ... kad on bez reci, bez pokreta, samo stoji na sceni, izazove reakcije publike koje dosezu neke vanekstremne nivoe ...
kako biste vi to definisali?

Ni ja ... a i bolje shto ne mozemo definisati, najjache i najbolje stvari ne mogu se opisati ...
najveca radost, najveca bol, najveca ljubav ... se ne moze opisati. To znamo mi koji se jezimo dok gledamo njega na sceni :cool:

Procitala sam na vishe mesta da je "Bad" trebalo da bude duet sa Prince-om, ali Quincy je izjavio na 25th Anniversary Release of Bad da je Prince odbio jer je "osetio da je hit i bez njega" :lol:
a Bruce Swedian je rekao da je Prince shvatio da ne moze da dobije Majkla u tom duetu, umetnicki il' bilo kako ..

Gledam ovaj video na jutubetu i opet, i opet ...po ko zna koji put moram skoro sa čudjenjem da konstatujem da je to bio čovek koga tolike pare i slava nisu promenili....on se smeje kao dete, on govori sasvim opušteno, normalno, reklo bi se naivno... U svetu pokvarenih on je zaista čudo

Back