Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam kome je upuceno stvarno... Msm nikad nisam razmisljala o tome nesto...:rumenko:

@Man in the mirror pesma koja me uvek ali uvek rastuzi je Earth song...:sad2: Ubedljivo najvise sam se isplakala gledajuci Majkla kako to izvodi za TII...:rida::rida: I muzika i tekst i njegov glas i snaga kojom peva tu pesmu...:sad2:

:ok:, earth song najvise ali zbog nekih drugih stvari... Stranger in Moscow me rastuzi iskljucivo zbog Michaela....

Navedite mi jednu ali samo jednu Majklovu pesmu koja vas mnogo rastuzi i po mogucnosti da obrazlozite zasto! :)

Evo da krenem ja :)

Mene jedina njegova pesma koja me rastuzi je "This Is It". Mislim da je zbog toga sto sam je cuo nedugo posle njegove smrti i sto sam je slusao po nekoliko dana i ostala je vezana za te neke negativne emocije. I nekako mu je glas u toj pesmi meksi (bar se meni tako cini) i ajde da kazem "osecajniji" tj imam utisak da je u nju uneo bas svoja osecanja.

Da napomenem samo da me ni jedna druga njegova pesma ne rastuzi (pa cak ni Ben) :mrgreen:

:ljutko::ljutko::ljutko::ljutko:

Mene Ben uvek rastuzi...Toliko emocija zbog pacova. :sad2::sad2:

Poslednja izmena:
Hmmmmm ne verujem ...
Da se ne odnosi to na njegovu seksualnost? tj na spekulacije o tome?
A mozda se odnosi i na Boga, zashto mu to radi, tj stavlja na iskushenja..?
Pre ce biti da je to...

moguce... evo sad citam sta ste pisali prethodnih dana o pesmi '' in the closet'' i nikako ne kapiram kako moze to da bude hetero tekst :dontunderstand:
ocu reci, ne razumem musko-zenski odnos '' in the closet''...

Hmmmmm ne verujem ...
Pre ce biti da je to...

Mislim da se odnosi generalno na ljude koji ispituju svaki njegov korak, pa onda kaze "If they say why, why tell 'em that is human nature...it's human nature to go outside, to be part of the world, to do everything that other normal people do...

Does HE do me that way...verovatno je stavio HE umesto SHE da se ljudi ne bi zbunili i pomislili da je ljubavna/sexualna pesma...verovatno on sebe pita zasto se tako oseca - because it's human nature - "I like living this way, I like loving this way...

E sad pitanje koje ja imam je : Je li on uopste izasao napolje jer na kraju pesme kaze:

The city's heart begins to beat...I'M DREAMING OF THE STREET. :think:

sem ovog dela...

Just Promise Me
Whatever We Say
Or Whatever We Do
To Each Other
For Now We'll Make A Vow
To Just
Keep It In The Closet...

In the closet je izraz koji znači gay muškarac koji to krije, dobro to znate.
I mediji su pričali za Majkla da je gay pa je on namerno ironično nazvao tako pesmu. On je tako ponekad zezao medije (znate onu sliku kad ima izlepljene papirčiće po faci, to je namerno uradio da kao napišu da se raspada).

A to keep it in the closet u tekstu je drugačiji kontekst, kao šta god radimo jedno drugom, ne pričaj o tome (str8)...

A tek što ima dobar ritam! Jel čujete kako on koristi glas umesto instrumenta u ovoj pesmi? ;)

MJ familija i estate su ugovorili sedmogodisnji ugovor za 10 projekata sa Sony Co. koji je vredan 250 miliona dolara, kazu izvestaji

Ugovor ukljucuje stare pesme u novom pakovanju i neki neobjavljeni mateijal. Jedan od albuma ce biti od neobjavljenih pesama i izaci ce u novembru, kaze AP.
Drugi projekti mogu takodje ukljuciti video igre, DVD kompilacije i videa, i ponovno objavljivanje Off the Wall, Dzeksonov peti studijski album, koji je prvi put izasao u 1979, kaze AP.

"The stuff we have in the vaults around that record is fascinating and remarkable," Stringer said. "We're going to build a whole platform with a documentary. The outtakes are fantastic! We have a lot of great stuff from around every time period [in Jackson's career]. We're plowing through everything now to understand what we've got."

"John McClain tells me they've got over 60 unreleased recordings that they're choosing from," Branca said. "The first album will have around 10. There's some very recent stuff and vintage stuff that deserves to be shared with Michael's fans."

Izvor: http://www.latimes.com/entertainment/news/la-et-michael-jackson16-2010mar16,0,7082645.story
Ajmo sad sav materijal na sunce! :maramica:
Kako piše na TMZ-u, biće u novembru. (Opet, uz priloženu najgoru moguću sliku, kao i uvek :evil:). Ali se ja nadam da će biti ono – leaked onto the internet in spring 2010. :mrgreen:
Ali, Sony? Money grabbing, uvek. :ljutko:

Poslednja izmena:
Mislim da se odnosi generalno na ljude koji ispituju svaki njegov korak, pa onda kaze "If they say why, why tell 'em that is human nature...it's human nature to go outside, to be part of the world, to do everything that other normal people do...

Does HE do me that way...verovatno je stavio HE umesto SHE da se ljudi ne bi zbunili i pomislili da je ljubavna/sexualna pesma...verovatno on sebe pita zasto se tako oseca - because it's human nature - "I like living this way, I like loving this way...

E sad pitanje koje ja imam je : Je li on uopste izasao napolje jer na kraju pesme kaze:

The city's heart begins to beat...I'M DREAMING OF THE STREET.
:think:

:rtfm::rtfm:

:)

Hmmmmm ne verujem ...
Pre ce biti da je to...
I ja sam tako shvatila. Zašto me iskušava/stavlja na muke. To je 100%, uklapa mi se.
Ja sam pre pevao "Does he do it that way..."
"Do me" je seksualan termin, znači "odradi me". :per:
Ali 100 posto to ne znači to u pesmi. :mrgreen:
Ja u DD – She likes to poison the band. :p
I još goomila toga, al' ne mogu sad da se setim....

mj-pd.jpg

Evo i na Yahoo! je ugovor glavna vest...
Jackson estate in record deal worth up to $250 mln.
I jeste rekordna suma! :klap:
Onih milijardu dolara iz '91. su bili samo spekulacija.

In the closet je izraz koji znači gay muškarac koji to krije, dobro to znate.
I mediji su pričali za Majkla da je gay pa je on namerno ironično nazvao tako pesmu. On je tako ponekad zezao medije (znate onu sliku kad ima izlepljene papirčiće po faci, to je namerno uradio da kao napišu da se raspada).

A to keep it in the closet u tekstu je drugačiji kontekst, kao šta god radimo jedno drugom, ne pričaj o tome (str8)...

A tek što ima dobar ritam! Jel čujete kako on koristi glas umesto instrumenta u ovoj pesmi? ;)

da znam da je zezao novinare i da je cak nekada od muke prisvajao sve njihove price pa su ga na kraju prozvali "wacko-jacko" ... :eek:

nego, ja ne znam za tu sliku ... ajd je nadji i stavi na temu ako ti nije mrsko :D

Back