Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Michael-s-children-michael-jackson-7423335-800-877.jpg

Kako se ovo...

20dfd836cb4547569baf5529502c39af.jpg

...pretvorilo u ovo?

michael-jackson-neverland.jpg

Meni ovo nije ista osoba...
On nije bio normalan, kako je to mogao da uradi sebi?

ako je fasovao Lupus- super izgleda- to nije naivna bolest, napada ceo organizam, zglobove.( sada se siri i po srbiji zbog ratova i neimastine)
Jedna losa plastika nosa+ scenska sminka!= to je to.

Razumem i da je *****, samo da nije pedofil :(

perfekcionista + imao mogucnosti da se "sredjuje".. I meni se ne svidja njegov izgled od Invincible pa do kraja.
Inace je imao krupne oci, na ovim slikama izgledaju ogromne zbog shminke, vidi se da je olovka za oci namazana ispod kraja oka, shto josh vishe "otvara" oko + ako je podizao kapke il' shta vec...

Poslednja izmena:
pa lepo je sve to...ali dali cmeo docekati ikad vise cele pesme,a ne ove takoreci demo verzije,koju niko ziv takoreci ne bi rekao da je to njegova pesma...ali daj boze da to bude uskoro,jer narod je zasluzio da ima nove pesme...nadma se da se to cuva za neki bitan datum...da se to lepo ukombinuje...pa da svi budu srecni i veseli!

auuuu sto napadate coveka,meni je sustina u tim misterijama,zbog tog fa je narod bas zavoleo,jer je jedini na planeti sa takvom misterijom,i to ce ostati zauvek...zato ga i volimo,sto je uvek bio svojstven....a meni najbolji kao belac....!

Thriller prolazi kroz tešku fazu, pustite čoveka. Svi znamo da ga, na kraju krajeva, volimo najviše na svetu. Kao dete ili roditelja. Stvar je u tome što se i sa njima recimo, nekada, ne slažete, ali to ne znači da ih više ne volite. Ja sam inače svo vreme suđenja iskreno verovao u to da nije to radio, za šta su ga optužili, ali nisam bio ubeđen da je njegova ljubav prema deci baš tako čista kao što je opisuje. Jer, čak i ako razmišlja kao dete - jasno je da smo čak i mi svi kao deca svašta radili po spavaćim sobama :). Fora je u tome da ga ne osuđujete... jer verujem da nikom ništa nažao nije učinio. A dao je svetu i pojedinim ljudima, grupama ljudi i svima nama - toliko toga.

sve je pravno dokazaano,nema mesta sumnji ovde,jednostavno je hteo da podlei sa svima ono sto je imao...sto ej i radio,a drugi su to iskoristili zlonamerno...
menajjte temu...i stavlajjte neke dobre slike.....

Back