Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zvala sam danas Ster Cinemas - kod njih će od sutra biti u prodaji karte za njihov bioskop isključivo! Sutra će se sve znati za njihov bioskop i vreme projekcija...cena je kažu standardna 280 i 300 dinara! Biće kažu sutra informacije i online a možemo se informisati i na broj telefona 011/2203401 sutra od 12 pa na dalje! ;)

http://www.stersrbija.com/kontakt/

Uspela sam da dobijem i Tuckwood tu je počela prodaja karata od danas, a karte se mogu kupiti od 16 do 23h, najskuplja je 300 dinara, žena mi kaže zavisi koji dan se gleda toliko je i cena!

http://www.tuck.rs/cms/view.php?id=103

Dobila sam i Sava Centar, oni još uvek ne znaju kada će biti prodaja karata za taj event, nemaju nikakvu info. kažu prvi put čuju za to...a ja sam iz Tucka dobila danas info. da će biti samo taj dan 29.10 prikazan i u Sava Centru! Elem, kada sam rekla to ovima iz Sava Centra za info iz Tucka, oni su mi rekli da verovatno još uvek nisu rezervisali salu za to i da kada se to desi da će tek onda imati info i o tom događaju! Za sada nemaju pojma o istom! ;)

Jedino još u Koloseju nisam uspela nikog da dobijem na telefon! ;)

Zvala sam danas Ster Cinemas - kod njih će od sutra biti u prodaji karte za njihov bioskop isključivo! Sutra će se sve znati za njihov bioskop i vreme projekcija...cena je kažu standardna 280 i 300 dinara! Biće kažu sutra informacije i online a možemo se informisati i na broj telefona 011/2203401 sutra od 12 pa na dalje! ;)

Uspela sam da dobijem i Tuckwood tu je počela prodaja karata od danas, a karte se mogu kupiti od 16 do 23h, najskuplja je 300 dinara, žena mi kaže zavisi koji dan se gleda toliko je i cena!

Dobila sam i Sava Centar, oni još uvek ne znaju kada će biti prodaja karata za taj event, nemaju nikakvu info. kažu prvi put čuju za to...a ja sam iz Tucka dobila danas info. da će biti samo taj dan 29.10 prikazan i u Sava Centru! Elem, kada sam rekla to ovima iz Sava Centra za info iz Tucka, oni su mi rekli da verovatno još uvek nisu rezervisali salu za to i da kada se to desi da će tek onda imati info i o tom događaju! Za sada nemaju pojma o istom! ;)

a, Usce trzni centar. Oni imaju 7 bioskkopa gore na uscu, glanc novi svi?

Ti si stvarno car! :D

Hahahaa hvala Antonina :D

Neptunijanka - Iz Tucka su mi rekli da će se samo u ta tri bioskopa prikazivati "This is it"! A u Sava Centru bi trebao da se pokazuje samo 29. ali oni nemaju još nikakvih informacija o tome ;)

E onda necemo tamo ni da idemo kad ce prikazivati samo premijeru. Bas su gadovi. Oni izracunali koliko fanova MJJ moze biti otprilike i da toliko i staje u salu i dalje nece ti davati film.
E, kakve su racundzije. :neutral:

Icicemo u Tuckwood i tacka . :)
A kad cemo ici da kupimo karte ovi na fejsu jedni idu sutra jedni u sredu prekosutra...Meni odgovara sutra. :D
Ajd' sad vi glasajte :lol:

Mi smo se dogovorili ( tj. meni su tako poslali poruku na p.p.) na fejsu da budemo danas ispred Tuckwooda u 16h po karte ( za premijeru naravno ) od koliko sati inace pocinje prodaja. Neka grupa je bila i u ponedeljak - juce da kupi karte.
Tako da ko hoce i moze da stigne nek dodje. Ja cu mozda malkice kasniti.

zasto me uvjek iskulirate?:P

Kako? :eek:

Kupila sam karteeee!!!!! U Tuckwood-u za premijeru u 21 h ! :zurka:
Ne znam kako sam dobila brojeve 9 i 10 a predhodni dan su bila grupa i kupila 23 karte i pre mene su bile 3 devojke pitala sam zenu na blagajni, e sad ne znam koliko su kupile ali ja dobi tako male brojeve.
Mozda sam trebala da izvoljevam malo pa da trazim sredinu sale ili tako nesto?
Sta ako ne budem videla dobro? :dash:

I meni su kupile te devojke kartu danas za premijeru za Tuckwood u 21h!

Eh, da za premijeru 29.10 u tuckwoodu ce se prikazivati samo u 21h, a ostalim danima ce biti projekcija u:17:30, 20:00, 22:15h.

Cene karata u Ster Cinemas su 280 preko nedelje a za vikend su 300 dinara!
U Tuckwood-u su cene 200, 250 ili 300 dinara, u zavisnosti od termina. Za premijeru za koju smo mi kupovali karte cena je bila 250.

A jedna devojka je danas bila u Koloseju i tamo karte pocinju da se prodaju ovog ili sledeceg cetvrtka!!

Antonina onda se vidimo ;)

Koji je po vama najbolji bioskop? Ja sam se raspitivao i rekli su mi da su ster cinema sale fenomenalne,slika je wall to wall perfektnog kvaliteta i da je zvuk takodje sjajan... Nisam iz Beograda tako da ne znam koji od njih je najbolji... Ako neko od vas zna neka podeli sa nama koji ne znamo....

Ma dzabe izgleda da svi idu u tuckwood ili barem veca vecina . juce je kupljeno 23 karte od strane 3 devojke. to su one sto su kupile i tebi suncice i svima koji nisu iz bg-a.

Neki hoce da odemo posle filma svi zajedno negde da se ispricamo.
Pa bice super valjda u svakom slucaju.

Koji je po vama najbolji bioskop? Ja sam se raspitivao i rekli su mi da su ster cinema sale fenomenalne,slika je wall to wall perfektnog kvaliteta i da je zvuk takodje sjajan... Nisam iz Beograda tako da ne znam koji od njih je najbolji... Ako neko od vas zna neka podeli sa nama koji ne znamo....

Najbolji bioskop je u Ušću, nije loš ni u Delta Sitiju, platno i projektor, ali je zvuk krš...

Spremamo se da gledamo This is it zar ne? :) Ja sam mnogo srecna, prijatelji sa face su mi obezbedili kartu, posto nisam iz Beograda. :) Ne mogu docekati 29. premijeru. I da je sutra, bilo bi mi daleko :(
Jao, ne znam kako cu izdrzati film, bice suza :( :( :( Keep Michaeling

Michael+Jackson+In+The+Closet.jpg

Back