Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
29. avgusta zurka !!!!!!!!!!
molim vas da mi na privatnu poruku ili telefonom ili nekako javite da li dolazite ili ne i da li nekog dovodite???????
moram da znam tacan broj, potrebno je minimum 150 ljudi
inace, nazalost, zurka ce biti odrzana na Lukasu splavu
ali, to je najpovoljnije sto smo nasli ...
renovirano je sve, bice bas BIG dogadjaj, al necu nista da vam pricam vise
ulaz ce biti 150 dinara
aj javljajte se molim vas sto vise :D

ja sam upravo poslala modu grupe na fb pitanje zasto lukas? ne razumem? zar to nije tresh narodnjacki splav? barem je bio u moje vreme!!! ja cu verovatno doci sa drugaricom koja je takodje fan, mada kod mene nista nije sigurno, jer ono kao, posao, zena, deca i tako to...
29 avgust i nije toliko daleko, tako da bi bilo dobro da se organizujemo kako treba. KOliko ljudi za sada ima potvrdjeno? jer bi to bilo zatvorenog tipa cim se placa ulaz?? nije na odmet vise detalja?

Drugaričin rodjak je jedan od vlasnika Lukasa i osim prostora, mnogo toga dodatnog nam je obezbedio !
Propagandni materijal, video bim, Dj-a i uz sve to je mesto renovirano !
Sve je vec spremljeno, samo treba naci 150 ljudi, napraviti spisak sigurnih gostiju, podeliti flajere ...

ee, meni je on lep :)
jel se vama svidja fizicki ovako??
ja ne mogu da se zgrozim ni na fotografiju s poternice xD
i pored toga sto je odleprsao duhom, ja najvise pizdim sto je i njegov fizicki oblik aaaaaaaaaaa
i lep mi je u svakoj eri, sa svakim nosicem, i sa svakom bojom :D

Ko je rekao da mu se ova slika svodja ali ga najvise voli u Bad eri, pa ovo ii jeste iz Bad ere. Nego je cudno, nisam ga tada vidjala sa ovako ispeglanom kosom i kracim siskicama :brus:

Hej, koja je ovo verzija smooth criminal-a?? suuuuper zvuchi... kako da je pronadjem ??

Nemam pojmagledala sam video nocu nisam ni ukljucila zvuk. Nije mi to ni bila poenta.

Pa meni sad nista nije jasno. Da li je uopste neko Majklovo dete zaista njegovo dete. Ne vidim poentu zasto bi to radio.

Pa ni jedno dete nije njegovo. To je meni i mnogima bez diskusije bilo jasno od pocetka, mislim ocigledno je. Nego je poenta sto je nastala teorija da asu Omerovi roditelji potpuni bioloski roditelji i Blanketa i da su ga rodili Majklu. Ispada da su Blanket i Omar rodjena braca, od istih bioloskih roditelja. time bi postala jasnija casta koja se ukazuje njegovoj porodici i njemu u porodicnim krugovima. A majka Blanketa jee zvanicno jos uvek neindetifikovana. A Jackson porodica naravno zna ko je i sta je!

Poslednja izmena:
Pa ni jedno dete nije njegovo. To je meni i mnogima bez diskusije bilo jasno od pocetka, mislim ocigledno je. Nego je poenta sto je nastala teorija da asu Omerovi roditelji potpuni bioloski roditelji i Blanketa i da su ga rodili Majklu. Ispada da su Blanket i Omar rodjena braca, od istih bioloskih roditelja. time bi postala jasnija casta koja se ukazuje njegovoj porodici i njemu u porodicnim krugovima. A majka Blanketa jee zvanicno jos uvek neindetifikovana. A Jackson porodica naravno zna ko je i sta je!

Meni to jos uvek nije jasno. Majkl nije otac nijednog svog deteta. :eek:

Ok jasno je kako je to moglo biti izvedeno sa Debi - mada mi nije jasan njegov motiv - zasto bi radio tako nesto. Ali mi nije jasno kako je moguce izvesti to sa Blanketom, ako su mu roditelji u USA. To znaci da se majka porodila u USA. Posto usvajanje verovatno nikad ne bi uspelo onda je verovatno oznacen kao roditelj na porodjaju. Iako je Blanketova majka udata za drugog. :roll:

A roditelji Blanketa koji je naslednik miliona su svo vreme pored njega, a tu je i Debi cija deca nisu i Majklova - ali su takodje naslednici stotina miliona dolara. Ovo ce ispasti kao neka latino sapunica u kojoj niko ne zna ko su mu roditelji - ali moram da priznam kad se na sve to doda i luda i gramziva porodica - onda me uopste ne cude tvrdnje da je Majkl ubijen.

Joj ljudi ovo morate da vidite molim vas! Snimak Omara kada je ucestvovao na jednom show- u za talente i poredjenje sa Blanketom

Aaaaa ne mogu da verujem ***! Kao jedna te ista osoba a 20 godina razlike!

Bog te mazo Abbu je dady na tom muslimanskom jeziku. Kako je tip to provalio - svaka mu cast. I gde nadje taj snimk Omera . Svaka mu cast.
A ja se pitam sta mu to Abuuu znaci sa koje planete je to Majkl pao kad govori samo njemu znan jezik . A to znaci "tata" na jeziku zemlje koje je beba geneze... ***! :eek:

Ma ne ni jedno dete nije njegovo to je naucna fantastika - kakvi njegovo, gde crnac moze da izrodi decu koja crnaceke geneze namaju ni 3%. Prvo crnce moze biti izuzetno belo - ako je jedan od roditelja belac ili je cak i jedan od bake il deke belac znaci vec druga generacija balaca u porodici ali taj gen ostaje kroz krecavu kosu. Oni NIKAD nemaju ko STRELA ravnu kosu. Nikad!
Obama ima uzak nos i tanke usne ali ima krecavu ksu kojiu odrzava na vrlo kratko ali se vidi da mu je to malo kose sto ima na glavi - cebasto!
A Princ i Pariz su cisti belci ko suza !
A ovaj mali Blenkit je ili latinskog ili arapskog porekla.

bas to!
al dzeki je cale i keva!
nenormalan pedagog
i
ucitelj
i sve ...

Majkl ocigledno ne moze da ima decu te ih je pousvajao. Kakav je egocentrik najradije bi rasplodnjavao sebe samog da moze....I da moze sigurno bi imao brdo svoje bioloske dece....ZA ove se Iz aviona vidi da nemaju genetske veze sa Dzeksonovima. A kad procitam ove dijabole po stranim forumima sto pisu da su Princ i Paris MAjklovi..... :hahaha: A nije ni jedini Dzekson koji ne moze da ima decu....

Ne znam da li su njegova deca ali crnac moze da napravi belu decu i to jos da imaju pravu kosu. Evo neke od primera dece poznatih koji imaju i pravu kosu i belu put, a i sama sam imala prlike da vidim uzivo tako nesto

Inace meni deca veoma lice na njega sto fizicki, sto po stasu, hodu....a ono sto se najvise vidi je kako deca medjusobno lice tj. vidi se da su u srodstvu

Isto tako mislim da je on bas zeleo da ima naslednike

Back