Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On nikad ga je izmislio , vec da to rade crnci po getoima, kao i ostale vratolomije breik densa i robot tehnike igranja.
A na prvom snimku koji sam da la gde jedan crnja uci kako se igra moonwalk kaze ga je Majkla njegova prijateljica ( od tog ucijelja) neka Ketrin koja je koreograf i igrac bila ( zamisli zena !) naucila kako da radi i moonwalk i side walk ( koji ja nenormalno volim) i round walk ( ustvari to je pravi moonwalk ) a Majkl je bas slide walk hteo da nazove moonwalkom- samo da bi nesto bilo po njegovom.:lol:

Ja znam sidewalk, a s moonwalkom dve blage nemam. :lol:

meni taj snimak lici na podjebavanje, prvo potenciranje na tome kako ga on nije zvao, pa onda imitiranje Majklovog glas, a onda je on kao samo tu dosao da vidi Beyonce... Gluposti.

Strasno !!! :lol:
Mislim da nisu nista lose mislili i da je sve bilo dobronamerno ... i vise je rekao da je bio iznenadjen sto se Michael pojavio sada kada ga nije zvao jer nije dolazio ranije kada su se nesto dogovarali ...

Ja znam sidewalk, a s moonwalkom dve blage nemam. :lol:

Jao... Ajde ja cu tebe da naucim moonwalk ( koji je inace uzasno lak - nisam ni znakla koliko dok nisam probala) a ti mene sidewalk ( obozavam ga) :klap::klap::klap:

Mozes li misliti svi moonwalk rade na plocicama a ja na tepihu !!! Da, na tepihu! :lol:

I bicemo obe produhovljene! :lol: A? A znas li round walk ono u krug? :roll:

Bill Bailey je zvanichno prvi chovek koji je snimljen dok je izvodio moonwalk ili backslide, josh 1950 i neke god.

MJ je upoznao Jeffrey-a, ovaj ga je valjda poduchavao u igranju, bio mu koreograf, ima o tome dosta na netu a i to je tvrdila La Toya.
Onda je kao shto svi znamo 1983 god. Majkl bio taj koji je shiroj publici predstavio moonwalk, izabrao je dobar momenat, dobru pesmu i to je to.

Gospode sta ovaj covek na drugom snimku radi - ne mogu da verujem - koji lik! Svaka mu cast!

Poslednja izmena:
ee, meni je on lep :)
jel se vama svidja fizicki ovako??
ja ne mogu da se zgrozim ni na fotografiju s poternice xD
i pored toga sto je odleprsao duhom, ja najvise pizdim sto je i njegov fizicki oblik aaaaaaaaaaa
i lep mi je u svakoj eri, sa svakim nosicem, i sa svakom bojom :D

Meni je najlepshi u bad i dangerous eri. Malo malo pa naletim na neku sliku/video na kojoj moram da priznam izgleda .... chudno, kao voshtana figura, ali kad progovori, kad se nasmeje, zapeva, podseti me da ga OBOZAVAM tako da mi je fiz. izgled toooooooooootalno nebitan.

Moonwalker, majiska i ja imamo idetican ukus kad je u pitanju Majklova muzika :D

O daaa. Sto starije to bolje! Bad, Off the wall, Thriler.....Sve albume volim...History mi nekako najmanje slusan.... slusala sam ga ko luda kad je izasao a posle jok :( , a na Invincible su balade pobedile definitivno. Bed era je moj izbor! Stajling, izgled, vokalno, muzika, godine, slava...nekako se sve potrefilo.
Elem, kad sam bila dete citala sam Bad kao Badj zbog one crte :mrgreen:

Ebte nikako da nadjem vreme da malo kuckam ovde. Ne znam ni sta se desava. Evo kad ja nadjem vreme da kucam!!! Sada je 7 ujutru :sad2: ... KAd ce coveka da sahrane?? Negde sam procitala da je sahranjen na nekom groblju u LA?

pozz svima

Kakvo je to lupetanje bre
Sahranjen je covek !
Eee, a za sina Omara, jel stvarno potvrdjeno ??
Danas mi silni fanovi napricase da je iso na DNK analizu i da je potvrdjeno !!!!!!!!
Ako je stvarno istina, to znaci da je Dzeki uveliko j.ebao pocetkom osamdesetih !
Mali je '84to godiste !

Kejti,jesi li prisustvovala sahrani?
A ovo za toga Omara,pa da je njegov sin bio,nebi ga MJ krio,vec bi bio presrecan...Ne znam jesu li prezervativi postojali osamdesetih...Ali MJ ne bi tako omalovazavao svoje dijete..
A to sto ga je zvao 'tata',nema nikakve veze..I Gavin Arvizo ga je isto tako zvao,kao i neka djeca koja su bila na Neverlandu...

29. avgusta zurka !!!!!!!!!!
molim vas da mi na privatnu poruku ili telefonom ili nekako javite da li dolazite ili ne i da li nekog dovodite???????
moram da znam tacan broj, potrebno je minimum 150 ljudi
inace, nazalost, zurka ce biti odrzana na Lukasu splavu
ali, to je najpovoljnije sto smo nasli ...
renovirano je sve, bice bas BIG dogadjaj, al necu nista da vam pricam vise
ulaz ce biti 150 dinara
aj javljajte se molim vas sto vise :D

Back