*Joe*
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
2000 Watts (39 Viewing)
Our multimedia forum. Post legal downloads and your favorite youtube videos! Only registered members can access this forum.
EXCLUSIVE - HIStory Tour Live in Brunei! (thanks to lilseanb/michaeljacksonlive.co.uk)
http://www.mjjcommunity.com/forum/index.php
Imas da ga skines za Dz. A moonwalker ti to nece prodati. Dace ti. Jel da Nino
U tom 2000 wati imas svasta , svasta da skines.
Da i mene je ubilo kad sam visela da je club na engleskom ja sam tebe na ovom vidjenju razumela da je nas forum a i malko mi je nejastan mislim ne pregledan. Nikako da se snadjem na njemu ne znam zasto!
A koji je tvoj nick tamo ? Ja sam ja mislim isto Antonina. Sad ne mogu da se setim. Jesam.
O da Michael je bio pravi mali simpaticni djavolak, voleo je da se igra, bio je izuzetno inteligentan i imao je odlican smisao za humor, nije bio on uopste naivan...
Moj nick je Suncica tamo! A veoma je prosto, ono sto ti se ocita na prvoj stranici po sredini su najnoviji postovi, a ukoliko kliknes na forum imas opcije OFFICIAL NEWS, RUMMORS, FAN DISCUSTIONS, DOWNLOADS....Kada hoces da otvoris novu temu vazno je da procenis da li je u pitanju samo glasina (rummor) ili je to oficialna vest...ukoliko i postavis u pogresan odeljak admin ce je staviti tamo gde joj je mesto, bitno je da se pri svakom postu neke vesti postavi link odakle je vest uzeta! U Fan discutions mozes da postvaljas svasta, to je najopusteniji odeljak sto se tice otvaranja novih tema...ma videces vec...nije komplikovano... bitno je ono sto postavljas kao official news...Admini su Christah i Webbie, njih bi trebalo da ispostujes ako ti nesto zamere, mada je to retko... E, sad na nekim postavljenim temama mozes da postujes da napises svoje misljenje dok su neke zatvorene za diskusiju iz razloga zato sto taj forum jako vodi racuna o tome da se ne tracari po njemu o onome o cemu jos niko nista ne zna kao npr kako je tacno umro...! Form je super jer na njemu mozes zaista da dobijes prave informacije i da budes 100% siguran da su tacne! Ljudi su veoma prijatni, ima ih sve vise i iz Srbije, niko ne zamera ako ne znas engleski dobro...Forum je poput male porodice koju povezuje Michael, tako da se tamo svi ljudi medjusobom postuju...forum je inace zatvorenog tipa, ja ni sama ne znam kako sam ga pronasla....ali uglavnom funkcionise po principu tebe neko pozove pa ti pozoves ljude...inace tesko ga je pronaci jer se nigde ne reklamira!
Ja vas sve pozivam da se pridruzite i ucestvujete u diskusijama...sloboda izrazavanja je na nivou, jedino ce vas admin opomenuti ukoliko ste prekrsili neko vazno pravilo, tipa ako postoji vec slicna tema otvorene, ne smeju se uploadovati slike njegove dece a koje su u privatnom vlasnistvu, ne odobrene od strane Michaela...
www.themjplace.com
Poslednja izmena:
Ovo je za onaj forum mjj dream world