Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2000 Watts (39 Viewing)
Our multimedia forum. Post legal downloads and your favorite youtube videos! Only registered members can access this forum.
EXCLUSIVE - HIStory Tour Live in Brunei! (thanks to lilseanb/michaeljacksonlive.co.uk)

http://www.mjjcommunity.com/forum/index.php

Imas da ga skines za Dz. A moonwalker ti to nece prodati. Dace ti. Jel da Nino ;)
U tom 2000 wati imas svasta , svasta da skines.

Da i mene je ubilo kad sam visela da je club na engleskom ja sam tebe na ovom vidjenju razumela da je nas forum a i malko mi je nejastan mislim ne pregledan. Nikako da se snadjem na njemu ne znam zasto!
A koji je tvoj nick tamo ? Ja sam ja mislim isto Antonina. Sad ne mogu da se setim. Jesam.

O da Michael je bio pravi mali simpaticni djavolak, voleo je da se igra, bio je izuzetno inteligentan i imao je odlican smisao za humor, nije bio on uopste naivan...

Moj nick je Suncica tamo! A veoma je prosto, ono sto ti se ocita na prvoj stranici po sredini su najnoviji postovi, a ukoliko kliknes na forum imas opcije OFFICIAL NEWS, RUMMORS, FAN DISCUSTIONS, DOWNLOADS....Kada hoces da otvoris novu temu vazno je da procenis da li je u pitanju samo glasina (rummor) ili je to oficialna vest...ukoliko i postavis u pogresan odeljak admin ce je staviti tamo gde joj je mesto, bitno je da se pri svakom postu neke vesti postavi link odakle je vest uzeta! U Fan discutions mozes da postvaljas svasta, to je najopusteniji odeljak sto se tice otvaranja novih tema...ma videces vec...nije komplikovano... bitno je ono sto postavljas kao official news...Admini su Christah i Webbie, njih bi trebalo da ispostujes ako ti nesto zamere, mada je to retko... E, sad na nekim postavljenim temama mozes da postujes da napises svoje misljenje dok su neke zatvorene za diskusiju iz razloga zato sto taj forum jako vodi racuna o tome da se ne tracari po njemu o onome o cemu jos niko nista ne zna kao npr kako je tacno umro...! Form je super jer na njemu mozes zaista da dobijes prave informacije i da budes 100% siguran da su tacne! Ljudi su veoma prijatni, ima ih sve vise i iz Srbije, niko ne zamera ako ne znas engleski dobro...Forum je poput male porodice koju povezuje Michael, tako da se tamo svi ljudi medjusobom postuju...forum je inace zatvorenog tipa, ja ni sama ne znam kako sam ga pronasla....ali uglavnom funkcionise po principu tebe neko pozove pa ti pozoves ljude...inace tesko ga je pronaci jer se nigde ne reklamira!

Ja vas sve pozivam da se pridruzite i ucestvujete u diskusijama...sloboda izrazavanja je na nivou, jedino ce vas admin opomenuti ukoliko ste prekrsili neko vazno pravilo, tipa ako postoji vec slicna tema otvorene, ne smeju se uploadovati slike njegove dece a koje su u privatnom vlasnistvu, ne odobrene od strane Michaela...

www.themjplace.com

Poslednja izmena:
meni taj snimak lici na podjebavanje, prvo potenciranje na tome kako ga on nije zvao, pa onda imitiranje Majklovog glas, a onda je on kao samo tu dosao da vidi Beyonce... Gluposti.

Jeste pucao je na to da ga ponizi malo. Da mu umanji vrednost. Jer svi su iz tog sveta uzasno ljubomorni na njega.

Ajmo vezbajmo Moonwalk za uploadovanje snimaka . :lol:
Moonwalk koji se inaces zove slijdvok a moonwalk je onaj moonwalk u krug. - Nego majkl mora da ostavi svoj pecat!

Poslednja izmena:
Antinina,moonwalk je moonwalk,nije sidewalk..Sidewalk je kad ide u stranu,a moonwalk unazad...Oko kad radi sidewalk u krug ne znam kako se zove..

Ma znam ja sta je side walk . ovo je kaze crnja slajd walk. Kao foto slajd . Znas . Nije isto.

Ljudi ja krenula da uploadujem svoj moonwalk video na onaj sajt a on mi ne da kaze ne mogu videi biti duzi od 10 sek. i ne tezi od 3MB . A ne znam zasto moj je 6 sek. a 4 MB . Zna li neko kako se smanjuje tezina ili rezolucija videa???
Pozurite nema jos mnogo vremena . Do nedelje uvece. Pomagajete mi vi koji se razumete u te stvari. Pleaase...

Poslednja izmena:
To ti je circle slide.
Postoje takodje snimci iz 70-ih u kojima se vidi kako ljudi rade moonwalk.

On nikad ga je izmislio , vec da to rade crnci po getoima, kao i ostale vratolomije breik densa i robot tehnike igranja.
A na prvom snimku koji sam da la gde jedan crnja uci kako se igra moonwalk kaze ga je Majkla njegova prijateljica ( od tog ucijelja) neka Ketrin koja je koreograf i igrac bila ( zamisli zena !) naucila kako da radi i moonwalk i side walk ( koji ja nenormalno volim) i round walk ( ustvari to je pravi moonwalk ) a Majkl je bas slide walk hteo da nazove moonwalkom- samo da bi nesto bilo po njegovom.:lol:

Mi fanovi to znamo to nije nikakvo otkrovenje za nas . DA je Majkl i sam imao idola u plesu dzejms Braun-a zbog cije ga je, kasno vecernje emisije, majka po dogovoru morala da budi da bi ga gledao na TV-u i a odatle je skidao mnoge Braunove korake i nacin kretanja na sceni i to je jos radio kad je imao 10 god.
I tako se jednom mali Majkl sreo na nekom TV show sa svojim idolom a ovaj nije verovao kako m to dete skida pokrete. Tako Majkl ode u densere!
I ot tada pa to Breunove smrti pre par godina. Majkl i J. B. su bili bliski kao otac i sin.

Postavite ih na "rapidshare", pa da i mi to vidimo :D

Kako se dosadjuje...:lol:
A sto zvace zvaku u ritmu muzike - taj se blam i mani desava kad je neki brz ritam. :D
A sto kaze u jednom momentu Baaam! A naocare ne zna koje da stavi.
I sta vidi on budala sa tim za sunce u tom mraku majke ti? :lol:
I da gledajte kako se obraduje svaki put kad se neko odusevi sto ga vidi. E kakav je lik bio! Obozavam ga! :p :manikir:

Jao kakv blam . Ne znam kako se ovde stavljaju videi koji su npr. iz kompa mislim da ne moze, moraju prvo ici na tube pa odatle.
A fora je da video treba da traje tek toliko da odradis moonwalk to izadje oko 5-6 sekundi i tako svaki video treba da izgleda pa da se samo nadogradjuju moonwalk jedne osobe za
moonwalkom druge , pa za njim treci trece osobe ...tako da je i moj par sekundi samo .

Al necete verovati ja ga nikad u zivotu nisam ucila nego mi se UZASNO DOPALA ideja ja lepsi pomen fanova nisam videla zato sto okuplja fanove iz celog sveta.
Plakala sam od srece tu za kompom gledajuci taj video i pozelela da i ja stavim svoj. I sta cu sad kad nemam pojma da radim moonwalk , pa reko nista 90% fanova mu samo odaje pocast i tako ide unazad na snimku bezveze pa i ja cu. Ma zagolicalo me nesto reko ajde da probam da nadjem lekcije na tubu pa bar da probam da mu odam pocast onako kako naslov pocasti glasi. i nadjem, probam, par puta i krene mi polako i tako... uspelo mi.
Nije bas nesto ali ...lici. :D Ja sam zadovoljna!

Stavicu ovde samo da ga bacim na tub. A i cekam da mi puste mail da sam usla u film - takva je procedura. Pa da imam dokaz da sam ga stvarno poslala.:klap:

Poslednja izmena:
michael_jackson.jpg

Jao ljudi pogledajte ovaj snimak, ala mu se uciteljica nabila da joj potpise majcu. :zcepanje:
Sto joj je fora! Kao to sam oduvek zelela, pa daj bar priblizno da ispunim svoje snove. :zper:

A sto mu je ova devojcica antipaticna nesto. :lol: Nikako =ga ne zanima a ona se zalepila :lol:

Poslednja izmena:
Bill Bailey je zvanichno prvi chovek koji je snimljen dok je izvodio moonwalk ili backslide, josh 1950 i neke god.

MJ je upoznao Jeffrey-a, ovaj ga je valjda poduchavao u igranju, bio mu koreograf, ima o tome dosta na netu a i to je tvrdila La Toya.
Onda je kao shto svi znamo 1983 god. Majkl bio taj koji je shiroj publici predstavio moonwalk, izabrao je dobar momenat, dobru pesmu i to je to.

Back