Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo, ja cu ti pomoci... Bas sam naelektrisana celo vece...

Pitam se samo kakva je to majka sto je dala decu cim joj ponudio novac za njih...

A ti imas dokaz da je zlostavljao klince? :roll: I koja to normalna osoba odustaje od svoje casti i dozvoljava da je neko "kupi"? Upoznaj se malo bolje sa slucajem, i sa porodicama koje su ga tuzile. Hvala.

Koja mu je pesma dobra?! :eek: Sad i ja odustajem...

pa i one su bolesne kao i on (svet je pun bolesnika)....a samo mi odgovori koji normalan covek bi od crnca postao belac i ostalo ??? drugog odgovora nema: samo bolesnik

Poslednja izmena:
pa, da znas da mi je dosadno....pricati sa praznim glavama...je presipanje iz supljeg u prazno....
pa....bye!!!

Па да знаш да је,зато сам одавно рекла да прекидам дискусију са тобом!
Хвала Богу да си схватила(ако јеси)да овде немаш шта да тражиш...остани нам само тако лепа и весела...и подаље од нас...:p

ne znam kako je bio likcina ....po pesmama?.....po izgledu.?..po tome sto je davao pare da mu naprave decu i odgajao ih kako je on hteo ne pitajuci njihove majke?...sto je zlostavljao klince i naravno posle ih sve "kupio"?...da ne nabrajam....(ali opet kapiram da je on uveden u sve to kao klinac bez dana skole pa je s`njim mogao da radi svako sta hoce ali je izrastao u bolesnika , koji je samo javnost intrigirao svojom odvratnom pojavom)...i reci mi koja mu je pesma dobra....hehehe....sve same gluposti.... ???!!!:eek::eek::eek::dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:

:pop: Da okadim...

Ova glava voli da traga za istinom, znas... Ne zadovoljava se onim sto cuje... Sad kad sam spomenula vitiligo, odlazis, jer nemas sta da kazes, je li tako?

Poz, sweet dreams :bye:

ja volim svaki delic svog tela...a i volim ruzne podjednako kao i lepe jer svako ko nesto ima u glavi i ma koliko bio ruznog izgleda je lep....a to na cemu ti potencira stvara sliku o tebi...i ja sada tacno znam koliko si ti zadovoljan samim sobom...i jos jednom kazem da je on bio jedan jadan covek i da mu je bolje ovako....on se napatio to i ti lekovi koje je uzimao dokazuju....
i nisam imala nameru da se svadjam...nego da napisem svoje misljenje....a ti sto bi hteo samo istomisljenike da vidis ovde ...to je tvoj problem...

ja volim svaki delic svog tela...a i volim ruzne podjednako kao i lepe jer svako ko nesto ima u glavi i ma koliko bio ruznog izgleda je lep....a to na cemu ti potencira stvara sliku o tebi...

Ma sta ja potenciram? :eek: A mogla bi malo i pravopis da prolistas.

i ja sada tacno znam koliko si ti zadovoljan samim sobom...

Super, samo sto sam zensko.

on se napatio to i ti lekovi koje je uzimao dokazuju....

Mnogi ljudi piju lekove, nesto nisam sigurna da to govori o njihovoj dobroti. Jeste se mnogo napatio, ali to ne mora da ostecuje neciju dusu.

i nisam imala nameru da se svadjam...nego da napisem svoje misljenje....a ti sto bi hteo samo istomisljenike da vidis ovde ...to je tvoj problem...

Ne trazim istomisljenike, imam ih. Samo mozes da pokazes malo postovanja, ipak si ti bila ta koja pljuje mrtvog coveka. A mozes i da obidjes ovu temu, slobodno.

Nego, i dalje cekam tvoj odgovor, ono u vezi vitiliga.

a i za to ako jeste za vitiligo....ne verujem da je bas do te mere doslo da se celo lice....koliko sam ja upucen vitiligo ili javljanja belih mrlja na telu se najcesce javljaju oko zglobova i prirodnih otvora....i ponekad moze biti zahvacena oralna i genitalna sluzokoza i dlake....tako sam cuo a sad.....

О,лук ху из бек...изгледа сам преценила Вашу памет...Ја за разлику од неких имам паметнија посла,да спавам,на пример...поздрав не-хејтерима...Лаку ноћ;)

:hahaha:
a i za to ako jeste za vitiligo....ne verujem da je bas do te mere doslo da se celo lice....koliko sam ja upucen vitiligo ili javljanja belih mrlja na telu se najcesce javljaju oko zglobova i prirodnih otvora....i ponekad moze biti zahvacena oralna i genitalna sluzokoza i dlake....tako sam cuo a sad.....

ne, ne ...pusti je da lupa bas je dobro krenula.....heehehe

Back