Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
154zg50.jpg

:zaljubljena:

Setila sam se sad kad sam pricala sa nasom Jacksonkom da su na kanalu E kako mi je ona rekla davno uvek govorili da je on svoje lice unistio...
I onda ga ja uporedim sa Peteom Burnsom... E taj covek je sebe unistio... I sad za njega nista a po Majklu drvlje i kamenje...:roll:

Evo za sve Dirty Diana :heart:
a6afc799.gif

:zaljubljena::zaljubljena:

Setila sam se sad kad sam pricala sa nasom Jacksonkom da su na kanalu E kako mi je ona rekla davno uvek govorili da je on svoje lice unistio...
I onda ga ja uporedim sa Peteom Burnsom... E taj covek je sebe unistio... I sad za njega nista a po Majklu drvlje i kamenje...:roll:

Ko ono bese taj Burns? :think::rumenko:
Malopre su bili Michael i Janet na Vivi. Samo taj spot pustaju pored TII i Thrillera. :roll: Ponekad bude neki specijal, ali i tu vrte samo najpoznatije hitove. :roll::roll::roll::roll:

Pete Burns iz Dead or alive
Pevaju oni pesmu You spin me round ako znas...:heart:

Nekad
1465-1.jpg

i sad
pete-1.jpg

Btw u jednoj emisiji njegov komentar na Thriller album,koji je bio prvi na toj listi,je bio taj da je to grozan album i da ne moze da veruje da to neko slusa...:eek:

Pete Burns iz Dead or alive
Pevaju oni pesmu You spin me round ako znas...:heart:

i sad
pete-1.jpg

Btw u jednoj emisiji njegov komentar na Thriller album,koji je bio prvi na toj listi,je bio taj da je to grozan album i da ne moze da veruje da to neko slusa...:eek:

Wtf :eek::eek: Jaoo meni sta je ovo :rotf::rotf::rotf::rotf:
Mada, moram primetiti da nije bio neki lepotan ni pre. :lol::lol: Ali ovo...:eek::eek::eek::eek:

Budala iskompleksirana, nije ga ni preslusao. :dash::dash:

Odoh ja da pajkim :bye::cmok2:

016-1.jpg

Back