Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel moze neko da mi da link za tu novu verziju TDCAU

s6iybc.jpg

11tosc7.jpg

skinula i upravo odgledala snimak- uzbudjena sam kao siparica:zurka::orkestar::vatromet:

bolje je pevao nego vaja kon dios na koncertu u bg-u!!! mislila sam da ce saputati, ali je pevao na probama! presladak jeeee:heart:
a, spremao je spektakl 10 filmova :worth:

:heart:

eee, bez obzira- za 45 god pevackog staza- bolji je od madone, proba je u pitanju- on nije skolovao glas da bi ga sacuvao :heart:

nego, zna neko gde se moze naci knjiga?

To i ja kažem, bolji je od "kraljice"! ;) Iako su probe, na kojima se trudio da štedi glas...
Ona tako očajno peva uživo da je to strašno...
Pitam se kako je uspela da izgradi tako uspešnu karijeru zahvaljujući njenoj fantastičnoj sposobnosti da pokaže p...
:p

Madonna je zdrava i prava na poslednjoj turneji 0% pesama pevala uživo, a Majkl je imao naslednu plućnu bolest koju je držao pod kontrlom ali koja mu je smanjila kapacitet pluća i samim tim mu otežala pevanje...
Većina pop pevača sada ide na tu varijantu "fake live" pevanja kada pre nastupa snime pa onda lip-syncuju na nastupu... Skoro ceo HIStory Tour nije pevan uživo, ništa strašno!
;)

ja zbog tog filma u ovim godinama imam slabo srce.
prvi put me je zapanjio do te mere da sam po zavrsetku stala sa grupom ispred bioskopa i cutala.
a sada zelim samo da imam the way you make me feel scenu pred ocima do kraja zivota.

's been surreal ...

hihihi meni gotivno mnogo ispala izvedba pesme j just can't stop loving you.....takdoje bih voelo da cujem i celu probu pesme HUMAN NATURE...
hmm jel postoji negde zvanicni spisak koje pesme su trebale biti ukljucene u koncert?
dali se nalazi mozda pesma one more chance?!
:smrc:

Back