Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Plakao sam celu noć zbog tebe Majkl.I isprintao na papiru:"Michael Jackson never dies!",a onda to okačio iznad kreveta.I tako ću spavati najmanje sledećih godinu dana.Verovatno do 25.6.2010.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki njegovi stavovi su zeznuli moj zivoti beskajno mu hvala na tome
![]()
Njega ne zovu kralj popa bez razloga , on je strava muzicar i ostace i posle smrti
R.I.P
Michael
BTW:
Dumb je l' si mislio na ovu sliku?
Stvarno nije u redu sto su je stavili
![]()
da, taj bolnicar bi trebalo da ide u zatvor zbog toga![]()
Svi smo. Ali, sada je na nekom lepsem mestu.. Petar PanI ja sam plakao pa sta...
E, ovo me vec nervira. Shta ste se svi stavili u ulogu najrodjenijeg roda Michaela Jacksona? Ok, umro chovek, umro je kralj popa- to je velika stvar, priznajem, ali da kukumavchite na sve strane... Normalno je da se chovek rasplache, ja ga nisam volela pa me je ovaj dogadjaj dirnuo, ali sachuvaj to za sebe, shta sad- treba svi da znaju shto cesh ti da drzish to iznad zida, velika stvar.Plakao sam celu noć zbog tebe Majkl.I isprintao na papiru:"Michael Jackson never dies!",a onda to okačio iznad kreveta.I tako ću spavati najmanje sledećih godinu dana.Verovatno do 25.6.2010.
Sramota. Cenim MJ kao javnu licnostkoja je uspela da izvuce maksimum iz sebe iako nisam uopste slusala muziku koju je interpretirao niti me je bogznakako potresla njegova smrt... sve dok se nije pojavila ova fotka. E sad sam besna sto postoji takva bagra u Americi da na ovaj nacin zaradjuje na mrtvom poznatom liku. Nije tu problem samo u tom bolnickom gmazu nego koji je uslikao trenutak, nego i u medijskoj kuci koja je to verovatno papreno otkupila i u javnosti koja se lozi na senzaciju koje god vrste ta senzacija bila. Gade mi se.![]()
E, ovo me vec nervira. Shta ste se svi stavili u ulogu najrodjenijeg roda Michaela Jacksona? Ok, umro chovek, umro je kralj popa- to je velika stvar, priznajem, ali da kukumavchite na sve strane... Normalno je da se chovek rasplache, ja ga nisam volela pa me je ovaj dogadjaj dirnuo, ali sachuvaj to za sebe, shta sad- treba svi da znaju shto cesh ti da drzish to iznad zida, velika stvar.
Chovek je umro, a vi pravite od toga tragikomediju. Uzas!
Michael, R.I.P.![]()
Ja se brate u zivotu nisam srela sa ovakvim morbidnostima ...
Jezivo
Molim te promeni avatar![]()