Michael Jackson je mrtav

Nemate pametnija posla nego samo vam je bitno da nekom kontrirate i budete predmet svađe.Umirali su i narkomani,****** pa ih niste pljuvali nego ste im lepili etikete božanstva.
Otišla ne NAJVEĆA LEGENDA POP MUZIKE,čovek koji je umnogome promenuo stil i način shvatanja muzike...za njega bi bilo malo i 3 sata pisati.
Odrastao sam uz njegove najveće hitove 80-tih i znam koju je popularnost imao još po izlasku njegovog prvog solo albuma.
Za razliku od mnogih pokojnika Džeksonova muzika će večno trajati i šta više,tek sada će se mnogi hvatati na neke njegove fazone koje je izvodio tokom koncerata i spotova.
Slava ti i hvala za sve :(

Nemate pametnija posla nego samo vam je bitno da nekom kontrirate i budete predmet svađe.Umirali su i narkomani,****** pa ih niste pljuvali nego ste im lepili etikete božanstva.
Otišla ne NAJVEĆA LEGENDA POP MUZIKE,čovek koji je umnogome promenuo stil i način shvatanja muzike...za njega bi bilo malo i 3 sata pisati.
Odrastao sam uz njegove najveće hitove 80-tih i znam koju je popularnost imao još po izlasku njegovog prvog solo albuma.
Za razliku od mnogih pokojnika Džeksonova muzika će večno trajati i šta više,tek sada će se mnogi hvatati na neke njegove fazone koje je izvodio tokom koncerata i spotova.
Slava ti i hvala za sve :(

Svaka cast za post.
I ja sam,volela sam sve njegove pesme bio je i osta KRALJ POPA.
NEZNAM KO NEZNA PESMU BILLY JEAN I THRILLER.
NAJBOLJI JE.

ne govori u množini brate,mene nije briga za njegove glupe pesme i pokrete

:eek::eek::eek:
Njega ne zovu kralj popa bez razloga , on je strava muzicar i ostace i posle smrti:worth:
R.I.P
Michael:sad2::sad2::sad2::sad2:

BTW:
Dumb je l' si mislio na ovu sliku?
Stvarno nije u redu sto su je stavili
400_mjackson_ambulance_newgraphic_090625.jpg

Poslednja izmena:
Anđeo je mrtav.Legenda 20.veka.Kralj pop muzike.Jedna od figura koje su obeležile 20.vek.Umro je danas u 50.godini u Los Anđelesu.I tek tako,uzeli su ga iz bolnice,dok je bio u komi,i tek tako je umro.Umro je neko za čiji potpis su se tukli,gurali,borili.Umro je neko ko je promenio boju kože.Umro je neko ko je imao najbolju pop muziku svih vremena.Tek tako.U jednom danu.I zato ćemo svi mi koji stvarno poštujemo velikog pevača Majkla Džeksona,uvek pamtiti ovaj 25.Jun 2009.Umrli su mnogi u ovoj 2009.Umro je sjajni pisac i novinar Bogdan Tirnanić.Umro je i naš čuveni muzičar i glumac Vladimir Savčić Čobi.Jedan dan pre Džeksona,umrla je i naša slikarka Olja Ivanjicki.Svi umiru.Tek tako,kao i svi drugi.Pa i Majkl Džekson.

IN MEMORIAM:MICHAEL JACKSON(1958-2009)

Bila je to legenda.Bila i otišla.25.Juna 2009.

Back