- Poruka
- 65.286
Upozorenje svima: Be cool, trolling in progress.jeste, sad svako na svetu treba da voli majkla dzheksona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upozorenje svima: Be cool, trolling in progress.jeste, sad svako na svetu treba da voli majkla dzheksona
Ucinio si crnog coveka ponosnim. Belog coveka po pri put naterao da zavoli crnog!
Jedan si od najvecih, pravih, iskrenih humanitaraca 20-og veka.
I za svoje fanove - najveci covek istog.
Uvek ces biti centar mog unutrasnjeg sveta!
Nadam se da te vise niko ne moze povrediti.... a kako su samo uzivali da to cine.
Moja tuga je preteska - ne mogu se kontrolisati.
Mir s' tobom Michael!
Hvala ti i da znas, volimo te andjele !!!
![]()
Moze da nam ga potroluje ^^Upozorenje svima: Be cool, trolling in progress.
jeste, sad svako na svetu treba da voli majkla dzheksona
Prvo Fara Fosit,a sad i Majkl.Strasno![]()
Samo mi je mnogo zao ljudi koji su se radovali turneji i jedva je cekali...Da ja tako nekog volim i zelim da slusam...bas bih bila u bedaku.![]()
kazu da je to namestaljka....bio je kazu u finans.krizi,ljudi pokupovali karte za koncert,nakon nekoliko vremena koncert otkazan,a kako je u pitanju bila bolest,to se racuna kao visa sila.....znaci.....novac se ne vraca......
....pricama nikad kraja....
zar vi stvarno mislite da ih u ovom trenutku briga za taj novac?
Ja ne mogu da razumem koliko su ljudi neki jadni...Jbte covek je umro,zar i sada moraju da se vode polemike da li se operisao ili je bio pedofil ili ne? Ne razumem....Zar ne mozete jednostavno da pustite to..?On je bio MUZICAR i na njega treba da se gleda kroz upravo onu muziku koju je stvarao i koliko jeste/nije doprineo... A doprineo je mnogo....I ko zna kad ce se pojaviti neko slicnog kalibra,a da usput ne bude losa kopija koja se ucila upravo na Majklovim koracima.....I nije mi jasno zasto uopste prozivate vise ? Nisam bila njegov neki fan,ali sam slusala neke njegove pesme i neizmerno postujem to sto je radio....Tako da ko hoce neka slusa njegovu muziku,ko ga ne voli ne mora...Ali pustite ga vise da pociva u miru konacno...Vreme je !