Michael Jackson je mrtav

Nepravedno je optuzen i nepravedno tretiran od strane smrdljive americhke i svetske javnosti. On je iskreno i ispravno voleo i decu i ljude i bio je poshtovalac srpske kulture, mentaliteta i tradicije iako mu se bez osnova nametalo da je ta njegova simpatija samo pomodarstvo. Nek mu je laka zemlja. Bog vidi nepravdu kojom su ga okaljali oni koji su sami perverznjaci i ne razumeju da neko moze normalno da voli i decu i cele narode.
tema_dzekson_srpski_grb.jpg

Ziv je Mihajlo, umro nije.:cool:

Poslednja izmena:
kod nas na politici otvorise sinoc odmah temu, ali nisam ni jedan post postovao, bilo je previse "humora" na njoj, a bogami i komentari su bili....
mislio sam da je to zbog faha forumasa, i rekoh ajde ovde cu da odam pocast muzicaru koji je obelezio jedan dug period, kad ono i ovde isto...
r.i.p.

Ok, covek umro, ali umirali su i nasi piloti i vojnici 1999. pa niko ne zna ni ko su oni, a radili su mnogo vise za vas sve ovde.

Nisi upucen u humanitarni rad Majkla Dzeksona zato sto svetska javnost ocrnjuje svakog poznatog lika koji se usudio da na taj nacin pomaze Srbima. Cak je i redovno ciscen internet od tih informacija. Iz njegovog budjelara je dosta para stiglo na ovo podrucje, samo ne postoje zvanicne informacije. U toku su samo oni koji su se bavili humanitarnim radom u doba ratova na ovim prostorima zato, nazalost, ne mogu da ti to potkrepim linkom.

Nisi upucen u humanitarni rad Majkla Dzeksona zato sto svetska javnost ocrnjuje svakog poznatog lika koji se usudio da na taj nacin pomaze Srbima. Cak je i redovno ciscen internet od tih informacija. Iz njegovog budjelara je dosta para stiglo na ovo podrucje, samo ne postoje zvanicne informacije. U toku su samo oni koji su se bavili humanitarnim radom u doba ratova na ovim prostorima zato, nazalost, ne mogu da ti to potkrepim linkom.
Konacno neko normalan.

Kad god neko od poznatih umre,pocnu ovakve price..O tome da li je bio narkos,pedofil,da li se glupirao,pio,sta vec..A muzika se uvek baci u zapecak..:roll::roll::neutral::neutral:

Samo mi je mnogo zao ljudi koji su se radovali turneji i jedva je cekali...Da ja tako nekog volim i zelim da slusam...bas bih bila u bedaku.:sad2:

Ucinio si crnog coveka ponosnim. Belog coveka po pri put naterao da zavoli crnog!
Jedan si od najvecih, pravih, iskrenih humanitaraca 20-og veka.
I za svoje fanove - najveci covek istog.
Uvek ces biti centar mog unutrasnjeg sveta!
Nadam se da te vise niko ne moze povrediti.... a kako su samo uzivali da to cine.
Moja tuga je preteska - ne mogu se kontrolisati.
Mir s' tobom Michael!
Hvala ti i da znas, volimo te andjele !!! :zag:

Back