Mič do Miča i gotova priča

@Alt: pa pominjala si kada 1 testis ispadne? :think:
Pa reko'... možda voliš tako :lol:

Ako je pitanje kako volim,onda-neka lepršaju bez kupaćkih ili eventualno da su lepo upakovana i stilizovana u kupaćkim ili šorTsu :)
Evidentno je da mi ne prija (esteta sam,što bi Cica možda rekla) da u sred meditativnog transa neko rukama cedi nogavice pored mog peškira,da bi odstranio višak tekućine :p

- - - - - - - - - -

poskidase sorceve i kupace :lol:

Sada će spojleri :zper:

Jedan konkretan odgovor, kao i uvek od Aronmena :ok:
tako,da mi se objasni, a ne neke mistifikacije gde immesto nije. Otkud ja znam koga šta žulja,koga ne....I ko koliko polaže- ne polaže na vizuelni efekat.
Kod ženskih je to malo...sunđerastije :p

Meni bude glupo zbog dece da izvalim falus kad izlazim iz vode a šorc se zalepi, tako da samo jednom povučem rukom, ako se ne odlepi j b g, bar da bude "ja sam uradio svoje"... A one gaće generalno ne volim, ne volim takve gaće ni obične ove, jedino što može da mi tako blisko pridrži testise je ženska ruka, eventualno usna-jezik, sve ostalo me nervira... Osećam se kao da me neko kinji hahahaha :D

алт, па то и јесте тема
ебеш стајлинг и глуматање

Da, budimo donekle transparentni, danas je utorak,može nam se <333333333

- - - - - - - - - -

Pa, ne znam šta da ti kažem, ja sam rekao svoje haahaha :lol:

5+
odgovorio si u ime muške populacije foruma-bar oko toga bi se svi složili, ako ne u vezi sa gaćonima :lol:

Prvo da se nešto dogovorimo...Ovi što preziru plaže (pesak u gaćama, znoj na telu, pohotne poglede, vodu kroz nos, američke krofnice,kuvani kukuruz i ostale la plage aktivnosti...) slobodno neka ne komenatrišu-jer nećemo teoriju bez praktičnih spoznaja :zper:
Dakle...
Ako zanemarimo momente da nekada bežimo iz gužve, a obično smo u šarenolikoj masi...Kakav to model kupaćeg kostima zaista pristaje jednom muškarcu,klasičan, slip gaćice,šorts? I zašto neki uopšte plivaju u bermudama, to mi nikada neće biti jasno...Ne može biti moda, može biti samo kompleks-da im se ne ocrtava intimna regija dok klacakaju ka vodi...Ne sećam se da sam videla neku žensku osobu da izranja iz vode u suknji( mada koriste druga pomagala-push up gornji deo,pomisliš evo je Pamela-dok joj ne sklizne bretela :lol:)
Ima li erekcije u gužvi? Ili je to stidljivost da ne provire testisi?
:zkez:

pa meni je najbolji šorc onaj za kupanje, kupaće su mi ružne ... a imam ja jedno podpitanje, zašto je sramota ili nepristojno u običnim gaća bilo koje vrste izaći na balkon i sl. a na kupanju nije ?

Back