Mič do Miča i gotova priča

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Prvo da se nešto dogovorimo...Ovi što preziru plaže (pesak u gaćama, znoj na telu, pohotne poglede, vodu kroz nos, američke krofnice,kuvani kukuruz i ostale la plage aktivnosti...) slobodno neka ne komenatrišu-jer nećemo teoriju bez praktičnih spoznaja :zper:
Dakle...
Ako zanemarimo momente da nekada bežimo iz gužve, a obično smo u šarenolikoj masi...Kakav to model kupaćeg kostima zaista pristaje jednom muškarcu,klasičan, slip gaćice,šorts? I zašto neki uopšte plivaju u bermudama, to mi nikada neće biti jasno...Ne može biti moda, može biti samo kompleks-da im se ne ocrtava intimna regija dok klacakaju ka vodi...Ne sećam se da sam videla neku žensku osobu da izranja iz vode u suknji( mada koriste druga pomagala-push up gornji deo,pomisliš evo je Pamela-dok joj ne sklizne bretela :lol:)
Ima li erekcije u gužvi? Ili je to stidljivost da ne provire testisi?
:zkez:

Prvo da se nešto dogovorimo...Ovi što preziru plaže (pesak u gaćama, znoj na telu, pohotne poglede, vodu kroz nos, američke krofnice,kuvani kukuruz i ostale la plage aktivnosti...) slobodno neka ne komenatrišu-jer nećemo teoriju bez praktičnih spoznaja :zper:
Dakle...
Ako zanemarimo momente da nekada bežimo iz gužve, a obično smo u šarenolikoj masi...Kakav to model kupaćeg kostima zaista pristaje jednom muškarcu,klasičan, slip gaćice,šorts? I zašto neki uopšte plivaju u bermudama, to mi nikada neće biti jasno...Ne može biti moda, može biti samo kompleks-da im se ne ocrtava intimna regija dok klacakaju ka vodi...Ne sećam se da sam videla neku žensku osobu da izranja iz vode u suknji( mada koriste druga pomagala-push up gornji deo,pomisliš evo je Pamela-dok joj ne sklizne bretela :lol:)
Ima li erekcije u gužvi? Ili je to stidljivost da ne provire testisi?
:zkez:

Volim kuvan kukuruz :zjede:

Sto se tice kupaceg... pa ovo na kraju je razlog.

kate zvekne poplava dzabe ti je sve
jak mlaz spere sminku
zar je bitno ko sta nosi :lol:

zapravo jedino je tad zanimljivoje ko sta nosi
tu se pokazes koji kroj tebi najbolje stoji :per:
ostalo ti je pozeraj za klovnove :lol:

Dobro pajo, sve to stoji,ali ko normalan fura šminku na plažu? :lol:

- - - - - - - - - -

nisam mislio na skupljanje kupaćeg :rumenko:
msm zamisli slip pa se još skupi i onda od bate ispadneš seka :sad2:

Aaaaaaaaaaa to...
Ne voliš da ti se ocratava ta regija...
Pa to je onda stidljivost.

Zato sto bih izgledao kao Borat kada bih izasao u tangama na plazu. S druge strane koliko sam poducen iskustvom pa i ovde, zene i ne gledaju toliko koliko je ko zgodan, a tek da igra ulogu, koliko njegovu dusevnost i edukaciju. Pa me zabole. Uz to su bermude i komotnije.

Zato sto bih izgledao kao Borat kada bih izasao u tangama na plazu. S druge strane koliko sam poducen iskustvom pa i ovde, zene i ne gledaju toliko koliko je ko zgodan, a tek da igra ulogu, koliko njegovu dusevnost i edukaciju. Pa me zabole. Uz to su bermude i komotnije.
Lepe se za butine.......To ne govori o udobnosti. Meni to kaže-da je čisto sputavanje duše u pitanju :lol:
E, da videla sam i jednog jednom u žutim tangama.

Lepe se za butine.......To ne govori o udobnosti. Meni to kaže-da je čisto sputavanje duše u pitanju :lol:
E, da videla sam i jednog jednom u žutim tangama.

Malo je zeznuto kada steze izmedju... kao brus na pr. Ja sam totalno protiv toga da zena nosi one uloske sto kriju bradavice i sl neudobne gluposti. Sada znam da cu ispasti napaljenko, samo da joj se vide bradavice..

До ове летње сезоне сам увек пливао у бермудама (или ти "хавајке"), из разлога који су наведени горе, али се више не оптерећујем, па користим оне боксерице-купаће.. :lol:

Poslednja izmena:

Back