mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
E toga sam se i plasila. Ona cura o kojoj sam pricala ima kapke kao na prvoj slici.
Jos uvek nema dijagnozu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E toga sam se i plasila. Ona cura o kojoj sam pricala ima kapke kao na prvoj slici.
Ali kapak i tesko penjanje uz stepenice.... cak doktor nije znao reci sta je. Bas cudno. Koju god bolest je pomenula rekao je da nije
Isla je na nalaze krvi,uredu vecina. Emng kazecna granici i ima neko oboljenje. Nista je vise nisu ni slali. Sta moze da uradi da sama trazi
Isl na emng ljekar pogledao nalaze krvi.i rekao da je neka neuromisicna bolest i da tacno zna sta ce biti za 20 godina. Kad je pitala sta on je rekao da nece vise biti tako vrckasta.
Nema. Nije vise ni isla doktoru
Naravno da niko ne ocekuje dijagnozu samo pitam jesu li to ti spusteni kapci
Posto jos uvek nisam procitala ni jedan clanak o ovome sto mene muci.Zato bi vas zamolila da ako neko ima neko iskustvo ili mozda i sam pati od ove rekla bi retke bolesti.Molila bi da razmenimo iskusva.Imam 45g a vec 17g pijem mestinon svaki dan 2 do 3 na dan,bez njih nemogu.U Beogradu su mi uspostavili dijagnozu mijastenija gravis.Znam samo da je oboljela zlezda ali joj neznam cak ni naziv.Znam samo da je upitanju pad imuniteta tj obolenje misica.To je bolest koja ne boli ali se malaksa izgubi snaga u celom organizmu.Zanima me ako jos neko ima tu dijagnozu kako se oseca.Ja nisam vrsila nikakve operacije vezane za tu bolest.Nepoznam nikoga ko ima iste probleme,pa bi mi bilo lakse da snekim mogu razmeniti iskusva.Unapred zahvalna.Pozdrav.
sim slabosti ocnih misica, nastaje slabost i misica ruku i nogu i teskoce u disanju. Mij. gravis se leci hiruskom metodom i lekovima. Hiruska metoda je za sada najbolja i moze dovesti do trajnog izlecenja. Odstanjyuje se zlezda TIMUS u grunom kosu koja je odgovorna za javljanje simptoma. Od lekova se koristi antagonist acetil holin receptora a lek se zove PIRIDOSTIGMIN. A za sprecavanje ataka oboljenja se koristi METOTREKSAT koji se bolje podnosi ili AZATIOPIN ili nesto redje PREDNIZON. JA bih ti preporucio da ides na operaciju da ti se odstrani Timus. Potrebno je par meseci posle odstranjivanja Timusa da se tegobe povuku.