Miami 2011 Finale - Nadal v Djokovic

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pobednik 2011 Miami Mastersa

• Novak Djokovic

• Rafael Nadal

• Odlucice tie-break u 3 setu

• Novak Djokovic

• Rafael Nadal

• Odlucice tie-break u 3 setu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Neo

Obećava
Poruka
59
Pozdrav

Da vidimo, sta vi mislite?

Dakle, ko ce pobediti sutra u finalu miami mastersa?

P.S, pitanje ne glasi "za koga navijate", jer svi navijamo za Novaka, medjutim koje su realne sanse. Iskreno mislim da je nemoguce tek-tako odluciti, jer u poslednjem mecu kad je Novak pobedio Nadal nije bio u svojoj vrhunskoj formi...

Glasala sam za Novaka.
Razlozi su poznati, nemam sta da dodam.
Sinoc sam gledala Nadala vs Federera i... zaista ne znam sta da mislim?
Da li je Nadal bio toliko bolji ili je Federer igrao toliko lose.
Samo znam da su poeni bili brzi, da nijedan teniser nije kalkulisao vec je usao u mec po principu ``pobedice ko je bolji``.
Mislila sam da ce Federer pruziti bolju igru, jer je Mirki bio rodjendan...

Nole ima sansu, Nadal je ``napaljen`` da mu vrati za finale Indian Velsa, pobedice onaj kome bude bistrija glava, ko bude pametnije igrao i na kraju krajeva tu je i faktor srece veoma bitan, da se ne lazemo.

Sve u svemu, ocekujem sutra sjajno finale, bice to vrhunski tenis, bez obzira ko bude pobednik. Nadam se da ce to biti Novak.

ne zna se ko ce pobediti ali znam za koga navijam

to ce uciniti i mech zanimljivim

ovi ostali djoletu nisu dorasli ukljucujuci i federera u izdanju u kome je

rafu je otresao ko ciganche jafu u indian velsu tako da ako ga bude preslishao josh par puta ove sezone bice numero uno

rafa je u uzlaznoj formi ali nole kida to je pokazao i u proslom njihovom mechu i raduje me shto je psihicki stabilan i u stanju da se vrati u mech da ne dozvoli brejk a da dobrim riternima napravi brejk

dajem ipak vece sanse noletu ne zbog navijanja vec zbog trenutne forme i rezultata
ako kladza da vece sanse rafi onda cu i da kockam

Nisam siguran da je Nadal isti kao i Federer pa da moze u kontinuitetu da gubi od Djokovica. Federer je vec pao tako da i ne cude uzastopni porazi od Noleta. Sto se Nadala tice, to ce ici malo teze. Kako mi se cini, Nadal je svaki turnir sve jaci i jaci, a Noletova forma nemoze bas stalno biti na ovom nivou. Zato danas moj glas ipak dajem Nadalu. I mislim kad uskoro dodju turniri na sljaci da ce biti kao i prosle godine.

Bice to 25. medjusobni duel dva najbolja tenisera svijeta i velika rivala, a drugi ove godine, nakon finala u Indijan Velsu.
Nadal ima perfektnih 9-0 na sljaci i 2-0 na travi, ali Djokovic je dobio osam od 13 medjusobnih duela na tvrdoj podlozi, uključujuci i finale Indijan Velsa prije dvije nedjelje.
Novak je ove sezone prosto nezaustavljiv, naredjao je 23 trijumfa od početka 2011. godine, a u seriji je od 25 pobjeda za redom ukljucujuci i dva duela u finalu Dejvis kupa.
Ova serija još vise dobija na znacaju kada se u obzir uzme da je tokom tog perioda tri puta pobijedio Rodzera Federera i po jednom Rafaela Nadala i Endija Marija, tri igraca koji su trenutno u samom vrhu svetskog tenisa.

Samo mirno bez zurbe i nervoze, svojom igrom agresivno i pametno .
Nole da slavi ...:heart::heart::heart:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,novak5.jpg

idemooooooooooooooooooooooo!

...mada mi je zao Nadala :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back