Mi smo kolonija

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.688
Mi smo kolonija.

Ostalo je još ponešto da se proda. Evo i na RTSu nešto o tome

Hoćemo li to dozvoliti? Već smo sve dozvolili i ne zanima nas. Neutralci kažu šta to mene briga.

Primedbu imam na ovo "strane ruke". Za mene je "strana ruka" i neki naš lopov koji je mitom došao do kompanije. U suštini, čim resursi kao što je voda, hrana, svi postanu većinom privatni, sve jedno je je li to neki stranac ili Srbin, nema razlike.

Mi smo kolonija.

Hoćemo li to dozvoliti? Već smo sve dozvolili i ne zanima nas. Neutralci kažu šta to mene briga.
Ja se apsolutno slažem s tobom da ste kolonija, ali bi rekao da se jedno 80% srpskih forumaša s time ne slaže.
Govori ste da ste najjači od svih ex-yu država, da će Rusija izaći na Dunav, itd.

Nebojsa Katic je poznat kao lik koji nema veze sa mozgom.

Mi jesmo potpuna kolonija, potpuna kolonija SNS mafijasa.

Jedino njih, i samo njih.

Sa druge strane, zapadni kapital je JEDINA stvar zbog koje nas ti SNS kolonizatori ne ubijaju po ulicama i kucama.

Strani zapadni kapital je NUZNA stvar za napredak i slobodu srpskog drustva.

Znaci kada ti zapadnjak drzi EPS, to je bolje za Srbiju nego da ga drze SNS mafijasi.

Itd.

Народ је сам подржавао власт која је домаће ресурсе ставила у руке домаћим тајкунима и странцима, нико га није тукао по ушима да то ради него је морао да размисли о сопственим потезима.
Сам пао сам се убио.

Mi smo kolonija.

Primedbu imam na ovo "strane ruke". Za mene je "strana ruka" i neki naš lopov koji je mitom došao do kompanije. U suštini, čim resursi kao što je voda, hrana, svi postanu većinom privatni, sve jedno je je li to neki stranac ili Srbin, nema razlike.
Kapital je kapital i on nema dušu. Nemam ništa protiv da se nekibresurs iskorištava, ali mora se zadržati vlasništvo i jasna korist društva od toga. Ima dosta muljanja.

Народ је сам подржавао власт која је домаће ресурсе ставила у руке домаћим тајкунима и странцима, нико га није тукао по ушима да то ради него је морао да размисли о сопственим потезима.
Сам пао сам се убио.
Na namestenim izborima, da.

Na namestenim izborima, da.
Избори јесу намештени, последњих неколико сигурно, шта ћемо са оним ранијим?
Могу ти рећи да је још увек приличан број људи за СНС, мање него пре, али је то и даље веома озбиљна бројка.

Сам пао сам се убио.
Narod je imao drugačije informacije... bio je sluđen i zaveden...
Vlast je kriva, a ne narod.

Kapital je kapital i on nema dušu. Nemam ništa protiv da se nekibresurs iskorištava, ali mora se zadržati vlasništvo i jasna korist društva od toga. Ima dosta muljanja.

Pa da, ali ako Francuska može da 100% kapaciteta svoje elektroprivrede drži u državnim rukam, možemo i mi da razmilimo da sve bitne stvari držimo u rukam države u kojoj živimo. Jeste da se ta država po mom mišljenju odmetnula od građana, ali je to jedino za šta mi glasamo i imamo narodne predstavnike. U slučaju krize sigurno nam neće pomoći to što su svi izvori, sve vode u privatnim rukama. Ili hrana većinom.

Daleko da sam protiv kapitalizma, ali volea bih da živim u snažnoj, socijalno odgovornoj državi. A ne da mitom i korupcijom prodaju sve bez ikakvog daljeg plana. Njima svejedno hoće li to biti Rio Tinto ili nešto drugo... samo da se svi resursi rasprodaju

Mi smo kolonija.

kolonijom su nas napravili blokaderi koje ti licno podrzavas

SNS Je samo nastavio ono sto su blokaderi uveli.

Poslednji slobodni vladar Srbije bio je Slobodan Milosevic.

Od tada nemamo ni slobodu ni suverneitet.

Narod je imao drugačije informacije... bio je sluđen i zaveden...
Vlast je kriva, a ne narod.
Углавном се слажем са твојим ставовима али за овај баш и не.
Ако само мало укључи мозак и сети се овог истог човека шта је говорио и радио у претходном периоду његове владавине, 90-их, могао је да са великом сигурношћу предвиди шта га чека. Већина је поверовала у његову причу и ту смо где смо. Увек је лакше мање размишљати и веровати у лепе приче пред спавање него мозак укључити.

kolonijom su nas napravili blokaderi koje ti licno podrzavas

SNS Je samo nastavio ono sto su blokaderi uveli.

Poslednji slobodni vladar Srbije bio je Slobodan Milosevic.

Od tada nemamo ni slobodu ni suverneitet.

Pa taj ti je najgori mogući primer crnogorske jugokumunjare
Taj ti je sa svojom ženom i pripremio sve ovo sad .

A koji su to “oni”? :think:
'Ajde malo pazi "na času". Ne mora jezik biti brži od pameti.
Ja se apsolutno slažem s tobom da ste kolonija, ali bi rekao da se jedno 80% srpskih forumaša s time ne slaže.
Govori ste da ste najjači od svih ex-yu država, da će Rusija izaći na Dunav, itd.
On nije Srbin i nije prozvan u onom "mi" iz naslova teme, a među prvima se javlja.

Back