Није Тито и слање неистомишљеника (или оних што су се нашли у погрешно време на погрешном месту) на Голи оток.(То је могао да буде било ко - отац,мајка,баба,деда,брат,сестра.)
Није комунизам уз забрану вере(ЦККПЈ,СКОЈ,ОЗНА,Јово Капичић итд.исл.далеко било),није деведесета - деведесет пета (рат,глад,нема струје,присилно слање у рат).
Није бомбардовање деведесет девете.
Доста тога сте избегли да видите те будете свесни истог - захвалите Богу за то.
Сећаш ли се кад су тачно почеле,којим случајем?
Знам да су младе генерације одрасле уз њих,одрасле уз "паметне" телефоне,као да на свет долазите са коришћењем тога - природно вам је.
Колико примећујем,ваш је живот на њима - јутубери,Тиктокери,ако не онда као публика и то је ново време.
интернет онлајн злостављања
Тешка тема,најбоље пријава и блок.
па онда нша крају корона...
Зар вама није било лакше јер сте генерације које све пребаце на мрежу?
Много је утицала да стопа интроверта скочи много брзо
Интроверт је увек интроверт,тако је било и у времену пре интернета и данас.
Разлика је што се данас може овако комуницирати а некада то није постојало- лоше појаве на блок.
И ја сам лично интроверт. И није нужно лоше бити интровертна особа.
Уобичајено је постало али већа проблематика иде јер људи данас екстремно злоупотребљавају и искоришћавају оне пристојне људе.
Пристојни се повлаче,постају нежељено сами,нежељено усамљени те их други виде као интроверте иако то нису.
Али будући да живимо у цивилизацији заједно са другим људима сматрам да већа стопа интровертних људи није добар утицај на заједницу.
Заједница одавно не постоји већ је свако за себе,људи се групишу према томе ко колико пара и имовине има.
Или чији колико пара и имовине имају.
Ипак требамо да функционишемо са другим људима.
Да,наравно,ако има других људи ~ у градовима је опште отуђење,у малим местима или нема вршњака или су у неким далеко било стањима.
Ако нема постоји интернет.