- Poruka
- 20.959
To vidi s Biljom.
Ajde dosta uterivanja nego da pričamo k'o normalan svet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vidi s Biljom.
aha ,znaci i ti si se namestio u Lipov gaj ili ti je bivsi komsijaNeko veče, bilo oko tri sata po ponoći. Odem ja na pumpu da sipam goriva i vidim neki veliki Audi na vratima pumpe. Obiđem ga i ulazim unutra, kad ispred mene moj zemljak, komšija, Nenad Čanak. E sad, u takvoj situaciji, šta je spasenje duše? Da se izljubimo il' pobijemo?![]()
Je l" trpas i ti Bilji?![]()
Tvoja patetika je isuvise skupa za moj ukus.
Prodaji je saborcima, ovde!
Ili, bolje menjaj za sir od Ademovih bivoljica, Severinkovih nemeckih "simentalki", a od Deda Mraza trazite da vam pokloni neku brlju, pa zalijte.
Nadam se da niste ALERGICNI8-)
OMGJomini, molim Te, zakljucaj temu!
Dosta mi je Severinka & prijatelja, i preko glave.
Na svakoj drugoj temi bih otrpela, ali, na ovoj- NECU i NE MOGU![]()
pa da može da piše dnevnik, blog, pisma, razglednice, a može i spomenar: http://forum.krstarica.com/threads/146910&highlight=tokyoSad ces ti da odlucujes ko sme da pise na kojoj temi ,a ko nepisi onda privatni dnevnik ako ti tudje misljenje smeta
OMG ijopetPo kojim si ti pravilima merodavan da procenjujes sta je patetika, pa jos ODVRATNAKO
Verovatno bi, da sam napisala, DAJMO KOSOVO, bilo super, je li?!
Onda mi se na vrat ne bi nakacili Hrvati & prijatelji
Jurisate u coporu, tako ste najjaci, odnosno tako ste jedino i jaki.
Ovaj Severinko & Iron, samo u paketu idu, pa ako uspeju da uvrede, uspeli su.
Jadno!
OMG ijopetJa to nisam rekla (Boze, koliko nepismenog sveta) - nego sam rekla da cu zamoliti Jominija da zakljuca temu, da je ne skrnavite i zagadjujete.
Imam pravo, ili mi i to pravo osporavaTE?!!
Ili, da zamolim Severinka, Irona, tebe, alu, vranu, da vi to ucinite, dusi bi vasoj godilo da ne gledate nista sto vama ne odgovara, a svakako imate vise uticaja na njega od mene:x
OMG ijopetMa, ne sekiram se, mi smo uradili to sto smo uradili, dusu smo spasili:-D, oni su svoju odavno prodali djavolu pa su zavidni:razz:
Samo ne bih da mi, na ovoj temi, popuje ona budlasta i priglupa Hrvacina, ali, vidim da je otfurao ne jedan od sto foruma koje posecuje, da li ga iko nahrani jadnika:razz:
veoma pravoslavno baš ko prava "vernica"Cini ti se, Bilja nije tvoja MAMA8-)
OMG ijopetTvoja patetika je isuvise skupa za moj ukus.
Prodaji je saborcima, ovde!
Ili, bolje menjaj za sir od Ademovih bivoljica, Severinkovih nemeckih "simentalki", a od Deda Mraza trazite da vam pokloni neku brlju, pa zalijte.
Nadam se da niste ALERGICNI8-)
OMG
pa da može da piše dnevnik, blog, pisma, razglednice, a može i spomenar: http://forum.krstarica.com/threads/146910&highlight=tokyo
OMG ijopet
OMG ijopet
OMG ijopet
veoma pravoslavno baš ko prava "vernica"
OMG ijopet
pa ti stvarno nemožeš bez mene...
ovo me već pomalo zabrinjava:???:ops:
nego ....vjerojatno po direktivi mozga iz Den Haaga moraš biti tako "okrutna"![]()
znama znash shta je najjache u celoj prichi
taj "mozak iz Den Haaga" je HRVAT
![]()
![]()
pa ti vidi Kyo s kim mi ovde zivimo!
Koja patetika, pozavidela bi ti i ivana zhigon sa celim horom pijandura sanu iza ledja.
blage ti nemash do jeftinih parola iz vechernjih novina i kurira..e kad bi se tako branilo kosovo..ups pardon i jeste, zato je tamo gde je.
Kad vech spomenu bivolice mali savet, ako se ikad nadjesh u italiji probaj mozzrella di bufala
@Idi Dada Amin
@Titus
Da vam se ne čini da ste malo, ili malo više preterali. Ne čini li vam se da se tako ne razgovara ni sa kim, naročito ne sa ženama.:|
:shock:
ops:
ops:
Ne bih da prejudiciram,ali ako se potrudi da broji,videće da većina ženomrzaca na forumu zastupa ''demokratske'' opcije.Žali bože njihove šovinističke demokratije!Све ти је то драга моја клоњ до клоње...
Ne bih da prejudiciram,ali ako se potrudi da broji,videće da većina ženomrzaca na forumu zastupa ''demokratske'' opcije.Žali bože njihove šovinističke demokratije!![]()
Jok,samo ste dosadni.Vidim da si u zescem tripu danas da su svi protiv zena osim tebe! Zenospasitelj,a ? A mi ih nesto kao mrzimo! Pa imamo ako nista drugo mamu, sestru, devojku, ...! Opusti se!
Ne bih da prejudiciram,ali ako se potrudi da broji,videće da većina ženomrzaca na forumu zastupa ''demokratske'' opcije.Žali bože njihove šovinističke demokratije!![]()
ej, ljakse, neces ti videti pi"ku u skorije vreme, dzaba ti bilo...
ajde pusti coveka ,nada umire poslednjaVidi ljakse sto se slihta zenama, a sve u nadi da ce se ocesati za neki snosaj preko foruma...ej, ljakse, neces ti videti pi"ku u skorije vreme, dzaba ti bilo...zene ne vole ljigavce poput tebe, jako si providan "zastupniku zenskih prava"...
Кад се ужелим пи*ке, позваћу тебе. Као и сви.
ajde pusti coveka ,nada umire poslednja
Заиста, толико мржње према женама од стране "демократа", псоебно према Биљи која је апсолотно искрена и без задњих намера.....