Mi poslasmo i dushu spasismo, a Vi?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko veče, bilo oko tri sata po ponoći. Odem ja na pumpu da sipam goriva i vidim neki veliki Audi na vratima pumpe. Obiđem ga i ulazim unutra, kad ispred mene moj zemljak, komšija, Nenad Čanak. E sad, u takvoj situaciji, šta je spasenje duše? Da se izljubimo il' pobijemo? :D
aha ,znaci i ti si se namestio u Lipov gaj ili ti je bivsi komsija :mrgreen:inace Canak je poznat kao nocna tica :lol:

Tvoja patetika je isuvise skupa za moj ukus.
Prodaji je saborcima, ovde!
Ili, bolje menjaj za sir od Ademovih bivoljica, Severinkovih nemeckih "simentalki", a od Deda Mraza trazite da vam pokloni neku brlju, pa zalijte.
Nadam se da niste ALERGICNI8-)

Koja patetika, pozavidela bi ti i ivana zhigon sa celim horom pijandura sanu iza ledja.
blage ti nemash do jeftinih parola iz vechernjih novina i kurira..e kad bi se tako branilo kosovo..ups pardon i jeste, zato je tamo gde je.
Kad vech spomenu bivolice mali savet, ako se ikad nadjesh u italiji probaj mozzrella di bufala

Jomini, molim Te, zakljucaj temu!
Dosta mi je Severinka & prijatelja, i preko glave.
Na svakoj drugoj temi bih otrpela, ali, na ovoj- NECU i NE MOGU:evil:
OMG:roll:
Sad ces ti da odlucujes ko sme da pise na kojoj temi ,a ko ne :roll:pisi onda privatni dnevnik ako ti tudje misljenje smeta
pa da može da piše dnevnik, blog, pisma, razglednice, a može i spomenar: http://forum.krstarica.com/threads/146910&highlight=tokyo :lol:
Po kojim si ti pravilima merodavan da procenjujes sta je patetika, pa jos ODVRATNA:roll: KO
Verovatno bi, da sam napisala, DAJMO KOSOVO, bilo super, je li?!
Onda mi se na vrat ne bi nakacili Hrvati & prijatelji:roll:
Jurisate u coporu, tako ste najjaci, odnosno tako ste jedino i jaki.
Ovaj Severinko & Iron, samo u paketu idu, pa ako uspeju da uvrede, uspeli su.
Jadno!
OMG ijopet:roll::roll:
Ja to nisam rekla (Boze, koliko nepismenog sveta) - nego sam rekla da cu zamoliti Jominija da zakljuca temu, da je ne skrnavite i zagadjujete.
Imam pravo, ili mi i to pravo osporavaTE?!!
Ili, da zamolim Severinka, Irona, tebe, alu, vranu, da vi to ucinite, dusi bi vasoj godilo da ne gledate nista sto vama ne odgovara, a svakako imate vise uticaja na njega od mene:x
OMG ijopet:roll::roll::roll:
Ma, ne sekiram se, mi smo uradili to sto smo uradili, dusu smo spasili:-D, oni su svoju odavno prodali djavolu pa su zavidni:razz:
Samo ne bih da mi, na ovoj temi, popuje ona budlasta i priglupa Hrvacina, ali, vidim da je otfurao ne jedan od sto foruma koje posecuje, da li ga iko nahrani jadnika:razz:
OMG ijopet:roll::roll::roll::roll:
Cini ti se, Bilja nije tvoja MAMA8-)
veoma pravoslavno baš ko prava "vernica":mrgreen:
Tvoja patetika je isuvise skupa za moj ukus.
Prodaji je saborcima, ovde!
Ili, bolje menjaj za sir od Ademovih bivoljica, Severinkovih nemeckih "simentalki", a od Deda Mraza trazite da vam pokloni neku brlju, pa zalijte.
Nadam se da niste ALERGICNI8-)
OMG ijopet:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
pa ti stvarno nemožeš bez mene...

ovo me već pomalo zabrinjava:???::oops:

nego ....vjerojatno po direktivi mozga iz Den Haaga moraš biti tako "okrutna";):mrgreen::lol:

OMG:roll:

pa da može da piše dnevnik, blog, pisma, razglednice, a može i spomenar: http://forum.krstarica.com/threads/146910&highlight=tokyo :lol:

OMG ijopet:roll::roll:

OMG ijopet:roll::roll::roll:

OMG ijopet:roll::roll::roll::roll:

veoma pravoslavno baš ko prava "vernica":mrgreen:

OMG ijopet:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
pa ti stvarno nemožeš bez mene...

ovo me već pomalo zabrinjava:???::oops:

nego ....vjerojatno po direktivi mozga iz Den Haaga moraš biti tako "okrutna";):mrgreen::lol:

a znash shta je najjache u celoj prichi

taj "mozak iz Den Haaga" je HRVAT :D

:D :D :D

pa ti vidi Kyo s kim mi ovde zivimo!

Koja patetika, pozavidela bi ti i ivana zhigon sa celim horom pijandura sanu iza ledja.
blage ti nemash do jeftinih parola iz vechernjih novina i kurira..e kad bi se tako branilo kosovo..ups pardon i jeste, zato je tamo gde je.
Kad vech spomenu bivolice mali savet, ako se ikad nadjesh u italiji probaj mozzrella di bufala

Из ког си ти дупета испао?

Ne bih da prejudiciram,ali ako se potrudi da broji,videće da većina ženomrzaca na forumu zastupa ''demokratske'' opcije.Žali bože njihove šovinističke demokratije!:D

Заиста, толико мржње према женама од стране "демократа", псоебно према Биљи која је апсолотно искрена и без задњих намера.
Иако сам неколико пута покушао да "цкренем воду" на моју страну, једноставно су наставили да њу нападају.
Колико пуат је поновљено да је рецимо идеја о куповини имања од стране владе била неколико дана пре Биљине тема анкета, па онда и сама Биља рекла да она само поставља тему, па и ја онда причао о теми, они нису у опште нападали саму тему, већ Биљу.
Њима у опште није важно шта пише, већ понављају неку своју мантру сто пута иако нешто објасниш.

на самом почетку је објашњено и сам сам објашњавао а је ово предлог за политичко-пропагандни маневар а они се ухватили "ма ко ће да плати имања, па ПДВ, па ко ће да продаје",

Чини ми се да су им умови само у три позиције "Укљ.-Искљ-Кидиши"

Кад се ужелим пи*ке, позваћу тебе. Као и сви.

A sto si se ti osetio prozvanim, nije bilo upuceno tebi? Cenim da to nije slucajno, ipak da znas da je post bio namenjen ljigavom braniocu zenskih prava"...Jedino ako se i ti ne osecas prozvanim kao zena, onda te razumem...samo gresis, nece te ovaj ljigavac odbraniti, on samo zeli da ti ga....

Заиста, толико мржње према женама од стране "демократа", псоебно према Биљи која је апсолотно искрена и без задњих намера.....

to nije mrznja
to je sazaljenje

a kod nas se za biljino stanje ne kaze "апсолотно искрена и без задњих намера" vec "bez mozga"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back