Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugnaj mu ga KESH, pa se onda promijenite da vam ne bude monotono....

B u H ili H u B sve je isto glavno da se guza okreće..

Joooooj bas te cakani vas dvojica buzoranata..

DomoljUbče, budi malo kreativniji, niko ne sumnja u tvoju stručnost, npr ef 16 na kamionu a top block 72 ispod čekića z:D

Prc, stručno domoljUbče :D

- - - - - - - - - -

Најбољи су кад се врате са украјинског ремонта. :lol:

Vratili ih na kamionima, tako da se potvrdila domoljUbčetova teza o kamionu kao glavnom nosiocu super složenih borbenih sustava z:D

- - - - - - - - - -

Вратили им друге у још грђем стању. Прекуцавали им бројеве, хаос. :mrgreen:
Ne samo to, na dijelovima aviona viđeni natpisi na ruskom, arapskom, francuskom, bugarskom i rumunjskim jezikom.
Rvacki mig 21 nosi naziv Frankenstein :D

Stigli su i konačni rezultati velikog međunarodnog glasanja za najbolji i najljepši dres nogometne reprezentacije. Sukladno očekivanjima, pobjedio je nacionalni dres hrvatske reprezentacije. Vjerujem da će komšije biti fer i sportski čestitati. :)

Bar Budweiser Vota y opina

Bar Budweiser

El ránking definitivo de las camisetas más bonitas del mundo por países

1. CROACIA (68,3K)

ti3ja6azithwncrrst12.jpg

Drugoplasirana reprezentacija je Nigerija s trostruko manje glasova (20,4K), dok je Srbija zaostala na "vrlo dobrom" 42. mjestu sa 725. glasova

https://www.marca.com/futbol/bar-budweiser/2019/03/19/5c8f91d7468aeb62238b4604.html

Zahvaljujem i našim susjedima koji su glasali na izboru za najljepši nogometni reprezentativni dres i svoj glas dali hrvatskom dresu.

Poslednja izmena:
Stigli su i konačni rezultati velikog međunarodnog glasanja za najbolji i najljepši dres nogometne reprezentacije. Sukladno očekivanjima, pobjedio je nacionalni dres hrvatske reprezentacije. Vjerujem da će komšije biti fer i sportski čestitati. :)

Bar Budweiser

1. CROACIA (68,3K)

ti3ja6azithwncrrst12.jpg

Drugoplasirana reprezentacija je Nigerija s trostruko manje glasova (20,4K), dok je Srbija zaostala na "vrlo dobrom" 42. mjestu sa 725. glasova

https://www.marca.com/futbol/bar-budweiser/2019/03/19/5c8f91d7468aeb62238b4604.html

Zahvaljujem i našim susjedima koji su glasali na izboru za najljepši nogometni reprezentativni dres i svoj glas dali hrvatskom dresu.

Nema šta, igrači u tim dresovima liče na cirkusante, a navijači, kad obuku nacionalne boje baš liče na debile

Ma šta liče - jesu

333333.jpg

MAYA BEROVIĆ: Obožavam Split i šetnju Rivom, a u Spaladiumu ću prvi put izvesti neke pjesme

http://dalmatinskiportal.hr/zivot/m...ladiumu-cu-prvi-put-izvesti-neke-pjesme/42996

Ko je ta debilka? Mrs stoko. De si nasao tu raspalu neku kondilomicarku samo takve volite jer ste sexualno neostvareni pederri kako vam lepo rekao Pupovac :hahaha:

- - - - - - - - - -

evo.....baaa lojavi.....baaaa.....:zcepanje:

Mrs i ti u kurc ustaso dabogda ti pocrkalo i seme i pleme :D

Bar Budweiser

1. CROACIA (68,3K)

ti3ja6azithwncrrst12.jpg

Nemoj te dresove da stavljas povraca mi se. Povratim ti mami u usta stoko ustaska :D

Manje čitaj bajke a više ozbiljne stvari! Udostoji se otvoriti novčanik i uplatiti kakvi iznos za dobro djelo.https://www.index.hr/vijesti/clanak/mala-mila-umire-za-5-dana-moramo-skupiti-3-milijuna-dolara-idemo/2074417.aspx

Da, kad smo kod bajki, Hrvati dobiše Mađare u Budimpešti, verovatno zato što su nosili najlepše dresove na svetu :hahaha: Ovo je izgleda godina potpunog potonuća ustaškog sporta, i to odmah nakon što ste doživeli najveći uspeh u svojoj kratkoj istoriji...

'Alo bre, on je delom Mađar, kako smeš tako da se ponašaš pred svojim gazdom?! Odmah da si se poklonio i počeo da čistiš štalu, jasno? :evil:

Vidi maloga kako iz njega izbija pokornost prema gazdama u njegovim ocima, Turcinu, Madaru, Rusu..., pa misli da se svi moraju tako ponasati prema njima kao on.
Da se Kranga pitalo 1814. , jos bi i danas begove cizme setao oko svoje kuce.

Vidi maloga kako iz njega izbija pokornost prema gazdama u njegovim ocima, Turcinu, Madaru, Rusu..., pa misli da se svi moraju tako ponasati prema njima kao on.
Da se Kranga pitalo 1814. , jos bi i danas begove cizme setao oko svoje kuce.

Pa, ja nisam nešto video da se on prema nama ponaša tako kao prema vama, što je i logično, jer sa nama živi, a vaš je bio vlasnik. A što se hrvatske herojske prošlosti i otpora okupatoru tiče, dovoljno je samo reći da je glavno oružje tog otpora bilo cveće :hahaha:

Pa, ja nisam nešto video da se on prema nama ponaša tako kao prema vama, što je i logično, jer sa nama živi, a vaš je bio vlasnik. A što se hrvatske herojske prošlosti i otpora okupatoru tiče, dovoljno je samo reći da je glavno oružje tog otpora bilo cveće :hahaha:

Sto ja znam tko je on, a ako je dijelom Madar onda ima Stokholmski sindrom. Dobili ste ga prisvojenjem juzne Ugarske, djed mu je bacao Srbe pod led, a on danas pati od PTSP-a i glumi Srbendu za glavu vecu od tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back