Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ti je fegete, zašto ovde promovišeš svoje nastrane stavove? Nemoj da si neurozan, doći će avioni jednom, možda na tridesetu obljetnicu opet budu obljeteli koji krug :hahaha:

DomoljUbče, ponavljaš se ko čekić koji lupa po šasiji efa 16 z:D

Prekrasni ste, stvoreni jedno za drugo, kao B i H.

Vi ste pobjeda prave muške ljubavi.

Volite se ljudožderi.

Opet ti o muškoj ljubavi, jasno mi je da ti to nedostaje, ali ovo nije adresa na kojoj ćeš da je pronađeš, baš kao što ni Izrael nije adresa za kupovinu aviona :hahaha:

DomoljUbče, manje laprdaj više lupaj čekićem, RZ NDH je na izdisaju.
Ti si mu zadnja nada :D

Nisam ja moderan i u trendu kao vas dvojica.

Cak i veliki vodja to odobrava, pitanje kada ce premijer Srbije bit iz vaseg malog i odabranog tabora.

- - - - - - - - - -

Kad stranci bježe u Hrvatsku pred Srbima, makar bili ruskog porijekla.

"Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak navečer u jednom prolazu u centru Herceg Novog"

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...m-mu-kljuceve-i-spomenuo-google-maps/8649755/

Užas..

Nisam ja moderan i u trendu kao vas dvojica.

Cak i veliki vodja to odobrava, pitanje kada ce premijer Srbije bit iz vaseg malog i odabranog tabora.

DomoljUbce, kako nisi moderan kad ispod cekica kujes ni manje ni vise nego block 72, modernije od toga nema, domoljUbce z:D

- - - - - - - - - -

Eto, ako ništa drugo, imaš brodova koliko god hoćeš, šteta samo što ne mogu da lete :hahaha:

Cekaj cekaj, kad ih domoljUbce obradi cekicem, ima da lete ko ef 16 :D

DomoljUbce, kako nisi moderan kad ispod cekica kujes ni manje ni vise nego block 72, modernije od toga nema, domoljUbce z:D
- - - - - - - - - -
Cekaj cekaj, kad ih domoljUbce obradi cekicem, ima da lete ko ef 16 :D

Neka ste vi nama sretni i zadovoljni ostalo nije vazno..

Nece BiH propasti dok je vas Bosanaca i Hercegovaca..:per:

- - - - - - - - - -

Eto, ako ništa drugo, imaš brodova koliko god hoćeš, šteta samo što ne mogu da lete :hahaha:

Kako si ti samo duhovit ljudi moji!!

Da pozdravim sve "opapljive" ...

- - -

Istoričar Holokausta Gideon Grajf pozvao je specijalnog izvestioca Ujedinjenih nacija za ljudska prava da se pozabavi problemom narastajućeg neoustaštva u Hrvatskoj, piše današnja „Politika“.
Izražavajući svoju najdublju zabrinutost zbog rastućeg trenda neoustaštva, posebno među mladima, ljubazno bih vas zamolio da kao specijalni izvestilac za ljudska prava nešto preduzmete i da se pozabavite pitanjem javne upotrebe pozdrava „za dom spremni“ i upotrebe ustaških oznaka, kao što je hrvatski grb sa prvim belim poljem, koji je dokazan ustaški simbol iz Drugog svetskog rata, poručio je Grajf.
On je u dopisu, poslatom specijalnom izvestiocu Generalnog sekretara UN Mišel Bašele u Ženevi podsetio da je u Nemačkoj takva upotreba nacističkih oznaka i pozdrava zabranjena zakonom.
„Dužnost istoričara nije samo da pišu knjige, nego id a aktivno daju svoj doprinos u definisanju i zaustavljanju svih oblika neofašizma i diskriminacije. Potrebno je dati podršku Ujedinjenim nacijama u borbi protiv glorifikacije nacizma i novog talasa antisemitizma koji su izuzetno opasni i moraju se sprečiti, napisao je Grajf.

"VI IDITE, JA NE DAM SVOJU KUĆU I ZEMLJU" Živko je poslednji krajiški vojnik: Ustaše ga pet godina posle rata jurile po šumama! Na kraju je umro junačkom smrću
AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.03.2019. 18:38

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/zi...-na-kraju-je-umro-junackom-smrcu/219176/vest#
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/zi...-na-kraju-je-umro-junackom-smrcu/219176/vest#

0 Komentara

Pisana priča o jednom čoveku koji nije hteo da se povuče sa kolonom izbeglica 1995. u hrvatskoj agresorskoj operaciji ”Oluja”.
kora%C4%87_1000x0.jpg
Živko Korać, Foto: Facebook printscreen
Uzeo je oružije i odmetnuo se u šume gde je bio strah i trepet za hrvatske bojovnike punih pet godina.

Evo, ima i Srba koji su skužili da je rat završio :D:

U HRVATSKOJ ĆE OVE SEZONE KUHATI SRPSKI KUHARI KOJI KOD NAS ZARADE PET PUTA VIŠE NEGO KOD KUĆE 'Nama je Dalmacija obećana zemlja!

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...uce-nama-je-dalmacija-obecana-zemlja/8653967/

Na žalost, nije sve bajno, priča mi prijatelj da su prošle godine kod Trogira imali 50tak Srba iz Drvara, imali su 500 eura plaću, bili prijavljeni, imali osiguran smještaj i hranu. Međutim, stalno su grintali da ih se eksploatira, da su im primanja mala, da ih se provocira zato što su Bosanci, pa ove godine neće doći niti jedan iz te grupe (obostrano se zaključilo da više nema smisla).

"VI IDITE, JA NE DAM SVOJU KUĆU I ZEMLJU" Živko je poslednji krajiški vojnik: Ustaše ga pet godina posle rata jurile po šumama! Na kraju je umro junačkom smrću

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.03.2019. 18:38

0 Komentara

Pisana priča o jednom čoveku koji nije hteo da se povuče sa kolonom izbeglica 1995. u hrvatskoj agresorskoj operaciji ”Oluja”.
kora%C4%87_1000x0.jpg
Živko Korać, Foto: Facebook printscreen
Uzeo je oružije i odmetnuo se u šume gde je bio strah i trepet za hrvatske bojovnike punih pet godina.

Koji junačina...

Evo, ima i Srba koji su skužili da je rat završio :D:

U HRVATSKOJ ĆE OVE SEZONE KUHATI SRPSKI KUHARI KOJI KOD NAS ZARADE PET PUTA VIŠE NEGO KOD KUĆE 'Nama je Dalmacija obećana zemlja!

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...uce-nama-je-dalmacija-obecana-zemlja/8653967/

Na žalost, nije sve bajno, priča mi prijatelj da su prošle godine kod Trogira imali 50tak Srba iz Drvara, imali su 500 eura plaću, bili prijavljeni, imali osiguran smještaj i hranu. Međutim, stalno su grintali da ih se eksploatira, da su im primanja mala, da ih se provocira zato što su Bosanci, pa ove godine neće doći niti jedan iz te grupe (obostrano se zaključilo da više nema smisla).

Baš lijepo..

Svaka priča u kojoj Srbi nisu obavezni da trpe Hrvate (kao gazde i poslodavce) i hrvatska pravila, i obrnuto, se tako završi, zaključkom da saradnja nema smisla.

Nismo mi Šveđani i Danci, pa da postoji međusobni osećaj poštovanja, i traženja kompromisa.

Samo reciprocitet, gde postoji ravnoteža sile i interesa...onda funkcionišemo.

- - - - - - - - - -

Nadam se da će mu podići spomenik... :sad2:

Osudite ga posthumno na 200 godina robije...:per:

Ne bi me iznenadili...:hahaha:

Svaka priča u kojoj Srbi nisu obavezni da trpe Hrvate (kao gazde i poslodavce) i hrvatska pravila, i obrnuto, se tako završi, zaključkom da saradnja nema smisla.

Nismo mi Šveđani i Danci, pa da postoji međusobni osećaj poštovanja, i traženja kompromisa.

Samo reciprocitet, gde postoji ravnoteža sile i interesa...onda funkcionišemo.

Svašta... Nije ti to tako, ima ljudi koji su se ovdje sjajno snašli, a pogotovo kad su individualno došli, ili po preporuci prijatelja,. A ovdje je doveden "kolektiv", stvara se grupa i međusobna solidarnost, pa kad šef prigovori jednom za nerad, svi se osjećaju uvrijeđeni. Poslodavac želi radnika i dobrom radniku će i podignuti plaću da ne ode. a ova ekipa iz nekog razloga jednostavno nije bila za radit. Sad možda pričaju da su jedva izvukli živu glavu, a nitko ih nije ni pipnuo ni krivo pogledao, osim vezano za posao. A tu su ih, izgleda, imali razloga krivo gledati. Možda ovdje ima netko iz Drvara da prepriča svoju verziju? Nije to veliki grad.

Svašta... Nije ti to tako, ima ljudi koji su se ovdje sjajno snašli, a pogotovo kad su individualno došli, ili po preporuci prijatelja,. A ovdje je doveden "kolektiv", stvara se grupa i međusobna solidarnost, pa kad šef prigovori jednom za nerad, svi se osjećaju uvrijeđeni. Poslodavac želi radnika i dobrom radniku će i podignuti plaću da ne ode. a ova ekipa iz nekog razloga jednostavno nije bila za radit. Sad možda pričaju da su jedva izvukli živu glavu, a nitko ih nije ni pipnuo ni krivo pogledao, osim vezano za posao. A tu su ih, izgleda, imali razloga krivo gledati. Možda ovdje ima netko iz Drvara da prepriča svoju verziju? Nije to veliki grad.

Majstore, 500 evra mesečno, obezbeđen stan i hrana, za posao u sezoni je smejurija i za CG, a ne za Hrvatsku.

Ljudi iz Srbije, koji su u Hrvatskoj tretirani što se uslova rada tiče isto kao i Hrvati, su zadovoljni.

O toj ravnoteži interesa i sile ti pričam.

Ako ti trebam, plati me kao i tvoje, tretiraj me kao i tvoje, pogotovo ako sam stručan. Nisam došao da radim kod tebe zato što te volim, nit sam došao zato što si jedini na svetu.

Prosto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back