veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Monstrum iz Novog Zelanda je tvoj idol??
Ok, od tebe nisam ništa drugo ni očekivao.
Nauči da čitaš, moji idoli su oni koji su ubijali ustaše, dakle tvoju familiju, prijatelje, kumove, komšije i slično

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Monstrum iz Novog Zelanda je tvoj idol??
Ok, od tebe nisam ništa drugo ni očekivao.

Nauči da čitaš, moji idoli su oni koji su ubijali ustaše, dakle tvoju familiju, prijatelje, kumove, komšije i slično![]()
Znači ti si ustaša, četnik i nacista i slično..

Sumnjam da su se ustaše ubijale međusobno kod tebe, neće svoj na svoga![]()
Doznajemo kako će izgledati hrvatski F-16
![]()
https://www.vecernji.hr/vijesti/doznajemo-kako-ce-izgledati-hrvatski-f-16-1236260
![]()

Ti si odličan primjer ustaše...

Oni krenuli da dizajniraju još pre nego što im je kupovina blokirana, kakvi debili
- - - - - - - - - -
Onda bih morao sa tobom da se slažem![]()
Ti si pravi ustaša 1/1, ograničen, tup. glup i neupotrebljiv..
- - - - - - - - - -
"Karadžiću, vodi Srbe svoje"...to je slušao terorista!?

Pa i nisam, ja imam samo jedan način za ubijanje, dok je tvoja familija koristila čak 57 načina, dakle još moram da napredujem![]()
Riba iz Jadrana nije za jelo!
Ekološka katastrofa: Sedam od deset riba u Jadranu u sebi ima plastiku
Zagreb -- U Evropi se svake godine baci 25 miliona tona plastike i sve to završi u životnoj sredini, a velika količina otpada se deponuje i u Jadranskom moru
Prema rečima Slavena Dobrovića, bivšeg hrvatskog ministra zaštite životne sredine, ovaj problem je aktuelan i svi treba sa tim da se upoznaju, piše Poslovni dnevnik.Ove nedelje se održava Opšta skupština UN-a o zaštiti životne sredine. Jedna od tema je "plastična kriza".![]()
On kaže da su sva mora sveta puna plastike, a reč je o materijalu koji ima izuzetna svojstva. Ljudi čine zločin kada ga bacaju u prirodu.
"Plastika se ne razgrađuje i nikad ne postaje deo kruženja u prirodi, već se fragmentira i vraća nam se natrag u tanjir budući da veliki procenat plodova mora u Jadranu sadrži plastiku u svom organizmu," rekao je Dobrović.
Sedam od deset riba u Jadranu u sebi ima plastiku. Dobrović kaže da, prema istraživanjima, postoji jasna interakcija između plastike koja se gomila kao otpad, a koja se ne razgrađuje. Ona se akumulira u vodi, u prirodi, u moru i nažalost je prisutna.
Mene vise brine pastrva koja je na slici.
Sta ona radi u moru???

Imaš sve odlike pravog ustaše...
Forum ti je krinka.

Prosječna neto plaća zaposlenih u Zagrebu za lanjski prosinac iznosila je 7.260 kuna (980e), što je za 0,41 posto manje nego u mjesecu ranije te 2,5 posto više u odnosu na prosinac 2017., podaci su Odjela za statistiku Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Zagreba.
Ove godine plaće sigurno idu preko 1000e ako nas ne pogodi nova SEK.
Bolje brini o tome što Ustaška pored onolike obale uvozi sardine iz Srbije i Mađarske koje nemaju more
- - - - - - - - - -
Verujem da ti to znaš, pošto ti je familija ustaška. Međutim, ja još uvek nisam savladao sve metode koje su oni primenjivali, poput dranja i kuvanja živih ljudi. Kad to budem mogao da uradim, javiću ti se da testiram te metode na tebi, verujem da ćeš umeti da ceniš učinak![]()
Nju je postavio neki pametan srpski novinar kao ilustraciju.Mene vise brine pastrva koja je na slici.
Sta ona radi u moru???
Prosječna neto plaća zaposlenih u Zagrebu za lanjski prosinac iznosila je 7.260 kuna (980e), što je za 0,41 posto manje nego u mjesecu ranije te 2,5 posto više u odnosu na prosinac 2017., podaci su Odjela za statistiku Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Zagreba.
Ove godine plaće sigurno idu preko 1000e ako nas ne pogodi nova SEK.

Ti si pravi ustasa u nastojanju...
Imas sve osobine pravog ustase premda te napravio zastavnik JNA u penziji...
Pa tako i ti imaš sve ustaške osobine, iako su te pravili Srbi 
Monstrum iz Novog Zelanda u svom manifestu na 74 stranice spominje Breivika, Srbe, Kosovo, Balkan..., a na oružju i spremnicima imao je ćirilicom ispisana imena povijesnih srpskih ličnosti
https://www.slobodnadalmacija.hr/no...om-ispisana-imena-povijesnih-srpskih-licnosti

Oni su u NATO, niko ih neće napasti, ponajmanje Srbija, ali iskompleksirani zakržljali ološ čim je video da mi nabavljamo avione, morao je i on nekako da se izjednači 
Kako li je samo ovaj terorist iz N. Zelanda našao uzore?