SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
Pa ,krst je hrvatska reč,a "križ" Srpska!зашто се хрватски министар не презива крижанић? какво је то српско презиме крстичевић?? они не кажу крст него криж, они се не крсте, они се крижају, а то није исто.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ,krst je hrvatska reč,a "križ" Srpska!зашто се хрватски министар не презива крижанић? какво је то српско презиме крстичевић?? они не кажу крст него криж, они се не крсте, они се крижају, а то није исто.

Ma bio sam već sto puta u Bačkoj Palanci od tada!!
Deca koja u školu idu ni kiflu a kamoli burek ne mogu da kupe posle 9 h!!
Ja sam se ično uverio!
Kaže trgovkinja u buregdžinici :"Žao mi je ali nema,pokupovali sve Iločani"!
Još dodaje da "isti" prave biznis od toga u "ljepoj nihovoj"!!
Pa se pitam,da li im sad ne smeta HLEB po 25 dindži,a vrat su nam lomili zbog "kruha"!?

Pa ,krst je hrvatska reč,a "križ" Srpska!![]()

зашто се хрватски министар не презива крижанић? какво је то српско презиме крстичевић?? они не кажу крст него криж, они се не крсте, они се крижају, а то није исто.
I sad ti vidi koliko je ta ustaška bagra zapravo nesposobna. Dobiju državu na tacni, imaju odlične prirodne resurse, svaki preduslov da se razviju preko svih granica, kad ono zakržljala gamad pali u Irsku i kupuje po Srbiji![]()
Ako se jedan od vodecih ustasa preziva Srb, onda moze i ministar obrane KRSTicevic
Ne kaze se bez veze da su najgori Srbi Rvati.
Zamisli da obicnom konjusaru koji u zivotu nije nista radio osim cesljanja konja, das ergele konja da se brine o njima skupa sa cijelom farmom, ostalim zivotinjama, kucanstvom, financijama, osobljem, prihodima, zemljom itd .., pa normalno da ce sve otici k vragu.
Joooooooooooj,bolje da ne pišem!I sad ti vidi koliko je ta ustaška bagra zapravo nesposobna. Dobiju državu na tacni, imaju odlične prirodne resurse, svaki preduslov da se razviju preko svih granica, kad ono zakržljala gamad pali u Irsku i kupuje po Srbiji![]()

Pa da, to je tačno taj opis. Što bi rekao naš narod, ne možeš od govana pitu da napraviš...
I sad ti vidi koliko je ta ustaška bagra zapravo nesposobna. Dobiju državu na tacni, imaju odlične prirodne resurse, svaki preduslov da se razviju preko svih granica, kad ono zakržljala gamad pali u Irsku i kupuje po Srbiji![]()
o vaško srbijanska još se nisi upristojio? možeš ti iz sela al selendra iz opančara nikako

...reče neznalica čiji su djedovi do nazad 150 godina jeli svoje roditeljeU tvojoj vukojebini se još deca prave u incestu, gde si ti našao meni nešto da pričaš, čobane zakržljali![]()
...reče neznalica čiji su djedovi do nazad 150 godina jeli svoje roditelje
fuj
Dno.Oni odu u pomorce a očevi i komšije njihovim ženama prave decu.Polubraća su im deca.U tvojoj vukojebini se još deca prave u incestu, gde si ti našao meni nešto da pričaš, čobane zakržljali![]()

Dno.Oni odu u pomorce a očevi i komšije njihovim ženama prave decu.Polubraća su im deca.U tvojoj vukojebini se još deca prave u incestu, gde si ti našao meni nešto da pričaš, čobane zakržljali![]()

Dno.Oni odu u pomorce a očevi i komšije njihovim ženama prave decu.Polubraća su im deca.![]()
Zato Bačka Palanka i pogranična mesta u Vojvodini beleže enormni ekonomski rast!
Ilok nema svoje prodavnice,sve se preko pazari kod "sirotinje"!!!![]()
DomoljUbce priznalo da u lijepoj nashoj nema rvata koji bi radili. Svi pobjegli sa rukom na srcu
Shokiran sam
Dobro te Keš i naziva lojavim. "Slaviš" Badnjak na forumu. Drž se Ramazana, baljo.![]()

Je l Bajram?A ti bi mogo bar za praznicne dane ostavit se uvreda i etiketiranja svojih forumskih kolega.....![]()
Bas je čudno sto si ti šokiran zbog činjenice sa Srbi rade manje atraktivne poslove po RH..
Sta te jos šokira??
Prosjedi naroda u BL i BG??
Ja bi sad trebao reci da si retardiran a onako usput neodgojen i bezobrazan..
Nekakav specijalac jesi to je sigurno konstanta, kada se uzme vremenska lokacija u obzir i bezvremenska budala..
Ime ti je Bajram?Koliko vidim tebi je svaki dan Bajram....![]()