Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bio sam već sto puta u Bačkoj Palanci od tada!!
Deca koja u školu idu ni kiflu a kamoli burek ne mogu da kupe posle 9 h!!
Ja sam se ično uverio!
Kaže trgovkinja u buregdžinici :"Žao mi je ali nema,pokupovali sve Iločani"!
Još dodaje da "isti" prave biznis od toga u "ljepoj nihovoj"!!
Pa se pitam,da li im sad ne smeta HLEB po 25 dindži,a vrat su nam lomili zbog "kruha"!?

I sad ti vidi koliko je ta ustaška bagra zapravo nesposobna. Dobiju državu na tacni, imaju odlične prirodne resurse, svaki preduslov da se razviju preko svih granica, kad ono zakržljala gamad pali u Irsku i kupuje po Srbiji :hahaha:

зашто се хрватски министар не презива крижанић? какво је то српско презиме крстичевић?? они не кажу крст него криж, они се не крсте, они се крижају, а то није исто.

Ako se jedan od vodecih ustasa preziva Srb, onda moze i ministar obrane KRSTicevic :D

Ne kaze se bez veze da su najgori Srbi Rvati.

- - - - - - - - - -

I sad ti vidi koliko je ta ustaška bagra zapravo nesposobna. Dobiju državu na tacni, imaju odlične prirodne resurse, svaki preduslov da se razviju preko svih granica, kad ono zakržljala gamad pali u Irsku i kupuje po Srbiji :hahaha:

Zamisli da nepismenom konjusaru koji u zivotu nije nista radio osim cesljanja konja, das ergele konja da se brine o njima skupa sa cijelom farmom, ostalim zivotinjama, kucanstvom, financijama, osobljem, prihodima, zemljom itd .., pa normalno da ce sve otici k vragu.

Poslednja izmena:
Ako se jedan od vodecih ustasa preziva Srb, onda moze i ministar obrane KRSTicevic :D

Ne kaze se bez veze da su najgori Srbi Rvati.

Е да, чуо сам за њега, данијел, ал кад сам се распитао сазнао сам да је тај тип чех пореклом, утопио се у крвате..

Да је прави Србин звао би се Данило..

Joooooooooooj,bolje da ne pišem!
Pogledaj samo "cjenu košarice" za 2018!
Pa ni Spilberg toj režiji nije dorastao!
Blago onim Hrvatima koji žive uz granicu Srbije i republike Srpske!!
O čemu razmišlja onaj na Lastovu?z:lol:

Pa da, to je tačno taj opis. Što bi rekao naš narod, ne možeš od govana pitu da napraviš...

Tako je.
Rvati nikad nisu imali svoju drzavu i svoje vladare, uvijek je neko drugi drzao sve pod kontrolom, i tada se normalno bolje i zivjelo.
Kad su pocetkom 90tih poceli protjerivati i ubijati Srbe, nije bilo vise nikoga sposobnog da vodi menadzment nad svim.
Dzaba more, EU, NATO i nogometno srebro, Rvati gladni i bosi bjeze iz ove propasti.

U tvojoj vukojebini se još deca prave u incestu, gde si ti našao meni nešto da pričaš, čobane zakržljali :hahaha:
Dno.Oni odu u pomorce a očevi i komšije njihovim ženama prave decu.Polubraća su im deca.:zroll:

- - - - - - - - - -

U tvojoj vukojebini se još deca prave u incestu, gde si ti našao meni nešto da pričaš, čobane zakržljali :hahaha:
Dno.Oni odu u pomorce a očevi i komšije njihovim ženama prave decu.Polubraća su im deca.:zroll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back