Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
 - 36.527

Zaboravite Tita,Jugoslaviju,Ustav 1974......Hrvatska je sad clan EU i NATO-a.![]()
Били сте и чланови Аустро-Угарске и Трећег рајха.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravite Tita,Jugoslaviju,Ustav 1974......Hrvatska je sad clan EU i NATO-a.![]()
Били сте и чланови Аустро-Угарске и Трећег рајха.
Jesmo,i sto je tu nejasno ??

Nejasno je kako ste u ww2 dva puta pobedili, a svi ostali SAMO jednom?!![]()
Опет ће те изгубити, јер ти сад јасно!
Jes ti stvarno balija, a predstavljaš se kao KRVat? Nemoj da se stidiš. Sramota je ukrasti, slagati, prevariti...etc.![]()
"Srbin katolicke vere."![]()
Da li si ti ovu tvrdnju napisao?
"Ti sirota ne znah da je Srbia krsila ustav SFRJ na koji us se poslije pozivali i zaklinjali?"
Aha, ok. Pretci su ti bili najveći krvnici. Nego, što kriješ ime i prezime? Pa ovo je demokratija.
Boris Dežulović: Vukovar 1991.Samo gledaj i povraćaj
Bio je Vukovar. Bio je grad. Imao je svoju Vuku i svoju obalu Dunava. Imao je svoje barokne palače i svoje trgove. Svoje ulice i mostove, drvorede i parkove. Imao je svoje dvorce i tvornice, predgrađa i nebodere. Imao je sedamsto godina i osamdeset tisuća stanovnika. Bio je Vukovar. Bio je grad.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Što lažaš? Vukovar je po popisu iz 1991, imao 23.574 stanovnika. Ostalo, tj 21.065 bili su ustaše. Nije valjda da ima nebodera u selu Svinjarevci gde ste bili apsolutna većina?![]()
Jesi li ti prirodno nepametan ili se samo iz petnih zila trudis.
Ovo je članak iz 1991. godine novinara Borisa Dezulovica...
Stevan Ubiparip,to te jos zanima ?![]()

Jesi li ti prirodno nepametan ili se samo iz petnih zila trudis.
Ovo je članak iz 1991. godine novinara Borisa Dezulovica...
Ah, pa to si citirao. NEPAMETAN () si da sam nešto smisliš. Ipak stoje one cifre koje sam naveo.
Napisah da nije lepo lagati. No ok, to je karakterna osobina vas ustaša. "Poštujem" tvoju neiskrenost.
Ako ne budete dobri,ima da vam do sudnjeg dana blokiramo pristup u EU i NATO.![]()
) za nešto slično.Vi ne možete da blokirate ulaz u NATO.Mi iz razumljivih razloga nećemo u NATO.A ulaz u EU ćete blokirati dok ne izračunate da vam se ne isplati.Ako ne budete dobri,ima da vam do sudnjeg dana blokiramo ulaz u EU i NATO.![]()

Ako ne budete dobri,ima da vam do sudnjeg dana blokiramo pristup u EU i NATO.![]()
Vi ne možete da blokirate ulaz u NATO.Mi iz razumljivih razloga nećemo u NATO.A ulaz u EU ćete blokirati dok ne izračunate da vam se ne isplati.![]()
Jel znate da Hrvat ne može da počini ratni zločin nad Srbima? To se uvijek okarakterizuje kao incident, ubistvo radi nečeg trećeg nikad zločin.
A za eu treba vidjeti hoće li biti išta od tog projekta. Zato uzimajte keš na vrijeme dok još imaju ovakav budžet sa Britanijom u sastavu.
Ne razumem, kako? Mešala se u odnose, politiku razvoja i planiranje SSNO?
Na koji način inostrane poslove je preuzela? Otvorila ambasade, razvila bilateralne odnose sa drugim zemljama? Da li su druge republike imale u svojim ustavima te članove?
Ah, pa to si citirao. NEPAMETAN () si da sam nešto smisliš. Ipak stoje one cifre koje sam naveo.
Majka priroda...