Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Važi, ali i dalje vaša "povijest" pominje Srbe, tako da sa vaše strane naše postojanje nije upitno :whistling: Nego, i dalje izbegavaš odgovor, nije ti čudno što od moćne hrvatske "države", koja je žarila i palila na ovim prostorima, ako je verovati onome što pišete, nije ostalo baš ništa?

Pa ta drzava je opstala sve do ulaska u drzavnu zajednicu sa ostalim juzno slavenskim narodima. Od pocetka 12. st. vise nisu domaci kraljevi zbog izumiranja domace loze, ali Hrvatsko kraljevsto je ostalo svoje sa Saborom i Banom kao podkraljem .

Ti sa svojih metar i žilet nisu ni stanju ni da se od babe iseliš sa 30 i kusur godina...

Osim što imam dva metra, kao što je tvojoj mami dobro poznato :whistling:

- - - - - - - - - -

Pa ta drzava je opstala sve do ulaska u drzavnu zajednicu sa ostalim juzno slavenskim narodima. Od pocetka 12. st. vise nisu domaci kraljevi zbog izumiranja domace loze, ali Hrvatsko kraljevsto je ostalo svoje sa Saborom i Banom kao podkraljem .

Mi i dalje nemamo nikakav materijalni dokaz od te moćne "države", a ti pričaš da je postojala?! Znam da ne kapiraš, ali tako nešto je nemoguće. Čak i na ovoj nazovi izložbi koju je tvoj kolega ustaša okačio, nije prikazan niti jedan dokument iz te "države"...

Pošto nisam, izvoli pa mi ti kaži šta je sačuvano iz tog doba u originalu...

Pa eto ti link pa čitaj brate mili, ako ti je do znanja čitaj, ne daj se smesti, nemoj biti glup ko Nataša... ;)

Već jesmo, svi su pobegli preko Prokletija, i to dok su imali vazdušnu podršku od strane NATO :kafa:

Svi pobjegli a Kosovo (p)ostalo šiptarsko? :hahaha:

Vi izgubite i kad pobijedite, to su te slavne srpske pobjede... :hahaha:

A šta bi ti, Branimirovu kolekciju poštanskih maraka? :hahaha:

Idi beži bre... :hahaha:

Recimo bilo koje pismo bi bilo dovoljno, pretpostavljam da tako nešto nije preveliki zahtev. To jest, bilo šta, ne mora pismo, nego nema ničega.

- - - - - - - - - -

Hoces reci jer ste vi mnogo brzo bezali.

Ne baš, pošto ja pričam o situaciji prebijanja ustaške i muslimanske stoke van ratnih područja, to jest situacijama. A od vas nismo bežali nikada, vojska se povukla jer je takav bio dogovor Tuđmana i Miloševića, baš kao što su zauzvrat Hrvati sami sebe ukinuli u BiH :kafa:

- - - - - - - - - -

Eh, eh koliko si iskompleksiran, ja zaista mislim da si ti neki kržljavac i fizički kao što jesi i moralno.

Na tvoju žalost, tvoja mama je mislila drugačije :whistling:

Osim što imam dva metra, kao što je tvojoj mami dobro poznato :whistling:

- - - - - - - - - -

Mi i dalje nemamo nikakav materijalni dokaz od te moćne "države", a ti pričaš da je postojala?! Znam da ne kapiraš, ali tako nešto je nemoguće. Čak i na ovoj nazovi izložbi koju je tvoj kolega ustaša okačio, nije prikazan niti jedan dokument iz te "države"...

Dobro , vidim je tvoju dijagnozu, iskrivljavanje stvarnosti i negiranje ocitog uz kompulzivan poremecaj vlastite velicine. Nadam se da ti je tako i doktor za glavu napisao u lijecnicki karton kad te mama vodila na pregled.

Dobro , vidim je tvoju dijagnozu, iskrivljavanje stvarnosti i negiranje ocitog uz kompulzivan poremecaj vlastite velicine. Nadam se da ti je tako i doktor za glavu napisao u lijecnicki karton kad te mama vodila na pregled.

Bravo, sad samo primeni tu dijagnozu na sebe i dobićeš sliku realnosti. Baš kao što i vi činite sa istorijom, jednostavno ste iskrivili našu, pa si tako i ti iskrivljena verzija mene...

Nego, i dalje ti nije čudno da od toliko moćne "države" ne ostane baš ništa? Ti Hrvati kao da su živeli u nekom vakuumu, bez kontakta sa spoljnim svetom kad nisu ostavili ništa po čemu bi ih neko pamtio...

To je taktika kolega... jesi ti zaboravio da su dogodine u Kninu?

Kao ti u Mostaru?

- - - - - - - - - -

Pa jesi li pročitao ono na linku, koji su povijesni artefakti nađeni za Branimirovo doba?

Jes' čuo za Natpis kneza Branimira? Prvi trag imena hrvatskog u kamenu?

Samo sam pročitao za nakit, koji na sebi nema vlasničku oznaku pa da tvrdiš kako su ga pravili Hrvati. Čak i da ima, to nije dokaz postojanja bilo kakve države, već samo da je neko tu živeo. Ništa drugo ne postoji, a za toliko moćnu "državu" je jedan natpis sumnjivog podrijetla svakako nedovoljan...

Recimo bilo koje pismo bi bilo dovoljno, pretpostavljam da tako nešto nije preveliki zahtev. To jest, bilo šta, ne mora pismo, nego nema ničega.

:

Uklesano ime kneza Branimira kao kneza Hrvata 870-te

250px-Branimir.jpg

natpis-kneza-branimira-replika-prodano-slika-27596278.jpg

Papino pimo knezu Branimiru 879.

Pismo_pape_Ivana_VIII_knezu_Branimiru.JPG

Ovako nesto za Srbe NEPOSTOJI !!!!

Prilozi

• 250px-Muzejski_izlošci_o_knezu_Branimiru,_Zadar.JPG
    250px-Muzejski_izlošci_o_knezu_Branimiru,_Zadar.JPG
    5,2 KB · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
Uklesano ime kneza Branimira kao kneza Hrvata 870-te

Pogledajte prilog 517045

Pogledajte prilog 517046

Papino pimo knezu Branimiru 879.

Pogledajte prilog 517047

Ovako nesto za Srbe NEPOSTOJI !!!!

Dve već pomenute stvari. Dakle, da sumiramo, od hrvatske moćne "države" ostao je natpis u kamenu i papsko pismo na koje nema odgovora ili prethodne prepiske? Od cele države samo to? Pa jesu li svi tamo bili nepismeni, odnosno kako je uopšte taj zamišljeni Branimir komunicirao sa papom?

Samo sam pročitao za nakit, koji na sebi nema vlasničku oznaku pa da tvrdiš kako su ga pravili Hrvati. Čak i da ima, to nije dokaz postojanja bilo kakve države, već samo da je neko tu živeo. Ništa drugo ne postoji, a za toliko moćnu "državu" je jedan natpis sumnjivog podrijetla svakako nedovoljan...

Ima Branimirova kolekcija poštanskih maraka, bio čovjek strastveni sakupljač, ali nestala je nekako, ne možemo ju naći, jbg, šta ćeš, izgubili debili... :sad2:

- - - - - - - - - -

Ne baš, pošto ja pričam o situaciji prebijanja ustaške i muslimanske stoke van ratnih područja, to jest situacijama. A od vas nismo bežali nikada, vojska se povukla jer je takav bio dogovor Tuđmana i Miloševića, baš kao što su zauzvrat Hrvati sami sebe ukinuli u BiH :kafa:

- - - - - - - - - -

Na tvoju žalost, tvoja mama je mislila drugačije :whistling:

Znači da sam u pravu, jer osim slabih pokušaja vrijeđanja ništa ne pokazuješ...

Ima Branimirova kolekcija poštanskih maraka, bio čovjek strastveni sakupljač, ali nestala je nekako, ne možemo ju naći, jbg, šta ćeš, izgubili debili... :sad2:

Daj bilo šta, pošto rekoh tvom kolegi ustaši, od cele države da ostane jedan upitni natpis u kamenu, to je malo nemoguće :whistling:

- - - - - - - - - -

Znači da sam u pravu, jer osim slabih pokušaja vrijeđanja ništa ne pokazuješ...

Naravno, ali me za tvoje mišljenje nije bilo briga ni kad sam tvojoj mami pravio društvo. Kad smo kod toga, nije bilo ni nju :hahaha:

Dve već pomenute stvari. Dakle, da sumiramo, od hrvatske moćne "države" ostao je natpis u kamenu i papsko pismo na koje nema odgovora ili prethodne prepiske? Od cele države samo to? Pa jesu li svi tamo bili nepismeni, odnosno kako je uopšte taj zamišljeni Branimir komunicirao sa papom?

Preko crkve, nije tada bilo postanskih kutija na svakom cosku kao danas i postara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back