veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Nemam pojma o cemu pises...
Da, samo što si ranije upozoravao da se ne kačimo sa tako krvoločnim zverima poput ustaša...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma o cemu pises...
Da, samo što si ranije upozoravao da se ne kačimo sa tako krvoločnim zverima poput ustaša...
Zasto bi se kacili sa krvolocnim ustasama ??
Valjda zato što je to dužnost svakog normalnog ljudskog bića, zvao se on Srbin ili nekako drugačije. Pa bi tako bila i vaša dužnost, naravno kada biste spadali u ljudski rod...
Dobro,i kako je proslo tvoje osobno kacenje sa ustasama ??
Prebio ih dosta za svoje godine, i planiram još.
Lako je piskarati,daj neki dokaz...

Naravno, iznajmio sam filmsku ekipu da prati svaki moj korak, čekaj samo da ih kontaktiram, pošto ne čuvam takve stvari u svom kompjuteru
Cekaj,nemas dokaza i hoces da tebi vjerujem na rijec ??![]()

Gde me boli ***** da li mi ti veruješ ili ne

Pa ti si veci lazljivac cak i od Natase,a to bas i nije lako !![]()

Srbi su zapravo nesvjesni realnog odnosa snaga Srba i Hrvata...
Ovo je zapravo jedna velika istina, Srbi nikad nisu bili svjesni realnog odnosa snaga Srba i Hrvata, a to nisu ni danas...
Naravno, jer da smo bili svesni, onda bismo vas lepo zgazili i završili posao sa vama za dva dana, nego je Milošević trgovao drugačije.

Jos uvijek cekam slike porusenih gradova po Srbiji koji izgledaju gore od Vukovara, Karlovca,Petrinje,Siska...
Ovdje se osobna trauma zbog dozivljaja bliske eksplozije precrtava na cijelu Srbiju, gdje navodno cigla na cigli nije ostala.
Jos uvijek cekam slike porusenih gradova po Srbiji koji izgledaju gore od Vukovara, Karlovca,Petrinje,Siska...
Ovdje se osobna trauma zbog dozivljaja bliske eksplozije precrtava na cijelu Srbiju, gdje navodno cigla na cigli nije ostala.
Eto, nema se šta ovome dodati, potvrđuješ moj navod...

Ma nema on pojma o pojmu, pusti budalu...

Naravno, a tek bih ga potvrdio tako što bih ti srušio pola Zagreba artiljerijom i nakon toga te čekao da dođeš i moliš za prekid vatre, dok ti ništa ne bi mogao da učiniš po tom pitanju
- - - - - - - - - -
Gde si ti našao da pričaš, debilano ustaška![]()
Nisi ni svjestan svoje gluposti, jbg, glupan nikad nije svjestan svoje gluposti...
Zabit ćemo ti topovsku cijev u šupak ako ju pokušaš dovući do Zagreba, eto to ti je realan odnos snaga...![]()
Čak i danas bismo to lako uradili kada bismo ostali nasamo sa vama, a kamoli onda 
Samo nema dokaza za to
Kako nije, kronike pišu da nakon jedne njihove provale do mora , tada mladi knez Tomislav ih pobjeđuje i protjeruje preko Drave i pripaja Slavoniju Hrvatskoj. Poslije to nema više zabilježenih mađarskih napada.
Koje "kronike"? One što su nastale u 21 veku?