Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakako, Slavonija je bila naseljena Srbima, a kao dokaz za to imamo Etničke mape iz perioda AU monarhije, koje jasno govore o Slavoniji i Vojvodini kao teritorijama naseljenim Srbima. Takođe, toponim Beli Manastir i slični govore mnogo (dakle, ipak nije Bijeli Samostan).

Što ti vrijedi lagat ?

Samo ćeš raspizdit poštene ljude, a kad zagusti tvoje laži bit će snaga i izljev bijesa onima protiv kojih su bile uperene...

.

Što ti vrijedi lagat ?

Samo ćeš raspizdit poštene ljude, a kad zagusti tvoje laži bit će snaga i izljev bijesa onima protiv kojih su bile uperene...

.

Etničke mape, dokazi... :per:
Dzabe tebi tvoja mitomanija, kad sve etničke mape govore da je Slavonija bila naseljena Srbima.
Možeš pisati koliko ti volja, možeš govoriti o tome da je Hrvatska bila nezavisna do sutra - dokazi da je pola banova te nezavisne Hrvatske bilo mađarske krvi postoje...

Pošteni ljudi, pošteni narodi nemaju u svojoj istoriji jedan Jasenovac i logore za decu.

(inače, gospodin Kevičnjak je kukavica koja je odbila duel o etničkom sastavu Slavonije iz 18og veka na delu foruma namenjenom istoriji (tačnije, nije odbilo, nego nije smeo ni da odgovori na izazov - toliko o njegovom kredibilitetu)) :D

Čak i etnička mapa iz osamdesetih govori o sastavu Slavonije veoma verodoistojno:
CroatianSerbs.jpg

Poslednja izmena:
Etničke mape, dokazi... :per:
Dzabe tebi tvoja mitomanija, kad sve etničke mape govore da je Slavonija bila naseljena Srbima.
Možeš pisati koliko ti volja, možeš govoriti o tome da je Hrvatska bila nezavisna do sutra - dokazi da je pola banova te nezavisne Hrvatske bilo mađarske krvi postoje...

Pošteni ljudi, pošteni narodi nemaju u svojoj istoriji jedan Jasenovac i logore za decu.

(inače, gospodin Kevičnjak je kukavica koja je odbila duel o etničkom sastavu Slavonije iz 18og veka na delu foruma namenjenom istoriji (tačnije, nije odbilo, nego nije smeo ni da odgovori na izazov - toliko o njegovom kredibilitetu)) :D

Čak i etnička mapa iz osamdesetih govori o sastavu Slavonije veoma verodoistojno:
Pogledajte prilog 515905

Logor za djecu vodile su časne sestre, pa je očita namjera tog "logora", a djeca koja su tamo dovedena već su bila u bolesnom ili izgladnjelom stanju. Ipak, većina djece uspješno je spašena i razdjeljena katoličkim obiteljima. S druge strane Srbi se mogu podičit logorima za silovanje, i to baš logorima za silovanje prvenstveno djece. Dakle, s jedne strane imaš časne sestre koje u uvjetima totalnog rata, gdje i hrvatska djeca gladuju ili se nalaze na rubu gladi, pokušavaju pomoć bolesnoj i izgladnjeloj srpskoj djeci sakupljenoj po svakojakim brdima, jer im očevi vode gerilski rat protiv Hrvata, dok s druge strane imaš logor za silovanje djece, gdje su Srbi išli planirano zatrudnjivati djevojčice muslimanke, pa su cijela sela zatrudnjela po srpskim logorima...

Podatke za slavoniju sam ti dao, lažljivko, imaš članak na wikipediji "kingdom of slavonia" pa čitaj o povijesnoj slavoniji na koju su vlasi - sada srbi - nagrnuli skupa s turcima. Čak sam ti objasnio ključan faktor da bilo koji broj vlaha ili srba u slavoniji ništa ne predstavlja kada je riječ o brojci nastaloj na agresiji i sistematskom uništenju Hrvata, a ne vekovnom srpskom ognjištu, pinokijo...

.

Poslednja izmena:
Logor za djecu vodile su časne sestre, pa je očita namjera tog "logora", a djeca koja su tamo dovedena već su bila u bolesnom ili izgladnjelom stanju. S druge strane Srbi se mogu podičit logorima za silovanje, i to baš logorima za silovanje prvenstveno djece. Dakle, s jedne strane imaš časne sestre koje u uvjetima totalnog rata, gdje i hrvatska djeca gladuju ili se nalaze na rubu gladi, pokušavaju pomoć bolesnoj i izgladnjeloj srpskoj djeci sakupljenoj po svakojakim brdima, jer im očevi vode gerilski rat protiv Hrvata, dok s druge strane imaš logor za silovanje djece, gdje su Srbi išli planirano zatrudnjivati djevojčice muslimanke, pa su cijela sela zatrudnjela po srpskim logorima...

Podatke za slavoniju sam ti dao, lažljivko, imaš članak na wikipediji "kingdom of slavonia" pa čitaj o povijesnoj slavoniji na koju su vlasi - sada srbi - nagrnuli skupa s turcima. Čak sam ti objasnio ključan faktor da bilo koji broj vlaha ili srba u slavoniji ništa ne predstavlja kada je riječ o brojci nastaloj na agresiji i sistematskom uništenju Hrvata, a ne vekovnom srpkom ognjištu, pinokijo...

.

Logori koje su vodile časne sestre, pa ih davali Hrvatima na usvajanje uz poruke da od njih prave dobre Hrvate. :per:
Takve logore ne vidim da je iko igde zaveo (ove Srpske). Dok je, od Hrvatskih novog vremena, poznat Lora u Splitu i oni po Hercegovini (za koje su mnogi osuđeni (pa zbog toga pili otrov)).

Wikipedia.hr nije relevantan faktor. :)
Tamo piše i da je Čarli Šin pola čovek pola kokain.

Screenshot_4.jpg

Ovde ne piše Wallachien nego S E R B I E N (imam i celu mapu, gde preko Kninske Krajine piše Serbien und Kroatien).
I to mape iz piznatih Atlasa iz 19og veka, plus mape koje Hrvati smatraju kao relevante (pa ih sami postavljaju na forum).

Dakle, jasna stvar.

Ako si toliko potkovan i tako pametan, a ja lažov, hajde, napravimo debatu nas dva na delu forume "istorija", uz glasanje, pa neka narod proceni čije su činjenice i dokazi relevantniji. Eto, rukavica je bačena. A čestiti ljudi ne odbijaju duele.

((Ko sme da se kladi da kukavica Kevičnjak neće pristati na duel? :D ))

Logor za djecu vodile su časne sestre, pa je očita namjera tog "logora", a djeca koja su tamo dovedena već su bila u bolesnom ili izgladnjelom stanju. Ipak, većina djece uspješno je spašena i razdjeljena katoličkim obiteljima. S druge strane Srbi se mogu podičit logorima za silovanje, i to baš logorima za silovanje prvenstveno djece.

Uzas,gdje su bili ti logori ??

Krajina nije bila naseljena Srbima nego vlasima. Vlasi nisu bili etnički narod nego socijalna kategorija koja se sastojala od ljudi koji su ulazili u pomoćne turske jedinice zato da bi dobili jednaka prava kao muslimani u otomanskom carstvu. Dakle vlasi su bili najteži jadnici na ovome svijetu i najgori otpad od svih naroda s područja otomanskog carstva. Pitaj Boga od kud su sve sakupljeni. Tek nakon turskog poraza i oslobađanja hrvatskih krajeva prešli su na stranu monarhije, i to su prešli na isti način na koji su ih turci pridobili, a to je novac tojest prava - tzv. vlaški statut je dokument kojim je reguliran njihov položaj. Da su se Hrvati baš zainatili protiv vlaha Beč sigurno ne bi ušao sa plemenitim i važnim Hrvatima, koji su od katoličke crkve prozvani predziđem kršćanstva, u sukob zbog šake podrtih vlaha. Međutim Hrvati su iskazali milost prema vlasima koji su kasnije u povijesti prelazili opet na stranu onih koji su nešto nudili, a to je kasnije bila SPC koja ih je oblikovala kao Srbe, pa ih je kasnije Tito oblikovao kao komunjare. U svim opcijama klali su Hrvate za novac pa su ih 1995. Hrvati konačno oblikovali kao kolonu traktora i poslali otkud su došli. Promotrite krajišnike u svom društvu i vidjet ćete da se razlikuju od vas...

Dakle, Srbi s krajinom malo veze imaju. Tvoji postovi su podmetanja i laži. Ti pišeš kao da su vlasi došli branit krajinu i Hrvatsku, a riječ je o povijesnom agresoru najljigavije vrste kojeg se na kraju pustilo da obitava u tom trusnom području. Bilo je i Srba u Hrvatskoj, ali pravi Srbi u Hrvatsku doseljavaju tek s nastankom Jugoslavija. Pogotovo doseljavaju nakon 1945. kada kreće miljonski srpski mas-kupanac na jadranu. Očito da Srbe 1945. nije dirao ustaško-vlaški okršaj, pa kako ih onda danas dira ostaje za promatranje u psihijatrijskim ustanovama...

.

Eh... što je babi milo to joj se i snilo. Nek je tebi lepo..

- - - - - - - - - -

Nismo ali nas je 70 godina zajednickog zivota sa Srbijom poprilicno unazadilo.

Vas ni najrazvijenije zemlje sveta ne mogu unaprediti ... zato su odlučili da vas rasele. Manuli se ljudi ćorava posla ...

Mi se mučili 70 godina, oni za 20 videli s kim imaju posla ... vele , da mi to na vreme razjzrimo.

Logori koje su vodile časne sestre, pa ih davali Hrvatima na usvajanje uz poruke da od njih prave dobre Hrvate. :per:
Takve logore ne vidim da je iko igde zaveo (ove Srpske). Dok je, od Hrvatskih novog vremena, poznat Lora u Splitu i oni po Hercegovini (za koje su mnogi osuđeni (pa zbog toga pili otrov)).

Wikipedia.hr nije relevantan faktor. :)
Tamo piše i da je Čarli Šin pola čovek pola kokain.

Pogledajte prilog 515906
Ovde ne piše Wallachien nego S E R B I E N (imam i celu mapu, gde preko Kninske Krajine piše Serbien und Kroatien).
I to mape iz piznatih Atlasa iz 19og veka, plus mape koje Hrvati smatraju kao relevante (pa ih sami postavljaju na forum).

Dakle, jasna stvar.

Ako si toliko potkovan i tako pametan, a ja lažov, hajde, napravimo debatu nas dva na delu forume "istorija", uz glasanje, pa neka narod proceni čije su činjenice i dokazi relevantniji. Eto, rukavica je bačena. A čestiti ljudi ne odbijaju duele.

((Ko sme da se kladi da kukavica Kevičnjak neće pristati na duel? :D ))

Imaš točne podatke o broju Hrvata i Srba u Slavoniji, ali tebi se više od istine sviđa što je netko napravio lošu ili lažnu mapu na kojoj piše Serben...

Što ako nekog neukog cigana uvjeriš da zbog ove lažne mape treba ić u napad na Hrvate ?

Tko će odgovarat za mrtvog cigana kad ga mi ovdje objesimo ? Kako ćeš pred Boga ?
Jesi li kad razmišljao o tome kako je u paklu ?

.

Imaš točne podatke o broju Hrvata i Srba u Slavoniji, ali tebi se više od istine sviđa što je netko napravio lošu ili lažnu mapu na kojoj piše Serben...

Što ako nekog neukog cigana uvjeriš da zbog ove lažne mape treba ić u napad na Hrvate ?

Tko će odgovarat za mrtvog cigana kad ga mi ovdje objesimo ? Kako ćeš pred Boga ?
Jesi li kad razmišljao o tome kako je u paklu ?

.

Već rekoh da neće smeti na duel :D

O Broju Hrvata i Srba? Evo...
(Mapa iz svetski priznatog Štajlerovog Atlasa)
38740216_531422113961711_6230548879796862976_n.jpg

Pogledajte prilog 515910

Eh... što je babi milo to joj se i snilo. Nek je tebi lepo..

- - - - - - - - - -

Vas ni najrazvijenije zemlje sveta ne mogu unaprediti ... zato su odlučili da vas rasele. Manuli se ljudi ćorava posla ...

Mi se mučili 70 godina, oni za 20 videli s kim imaju posla ... vele , da mi to na vreme razjzrimo.

Crnogorci pobjegli od vas i danas im plate 20% vece od vasih. :D

S' tim što Foča nikad nije pala i konstantno bila pod zaštitom snaga UNa. :hahaha: Duž celog rata Foča nije pala.
Kevičnjak laže i kukavica je :hahaha:

Mapa koju si dao je teška glupost. Piše na mapi da su šokci i bunjevci brojani kao Srbi, a Slovenci su brojkom navodno bili veći od Hrvata. Ipak najveća glupost na mapi je što je izmišljena cijela nova etnogeneza, pa su tako Hrvati, Srbi i slovenci svi zajedno ubrojani pod skupinu koja se na mapi naziva iliro-srbi, ili šiptaro-srbi po naški. Dakle, Slovenci su zapravo skupina koja spada pod iliro srbe ? Eto, imamo novog deretića...

Daj sad u skladu sa svojim sranjima iznesi onaj popis gdje piše da su početkom 20. stoljeća 90 posto dubrovčana bili Srbi. To je zaista službeni popis gdje je to netko zaista zabunom zapisao. Ali, samo su Srbi narod koji će zbog pogreške u popisu pokrenut vojnu ofanzivu za pripajanje Dubrovnika Srbiji, pa će tebe snowy stavit na televiziju da lažeš da dubrovčani proglašuju republiku. Gdje će ti duša ?

.

.

Mapa koju si dao je teška glupost. Piše na mapi da su šokci i bunjevci brojani kao Srbi, a Slovenci su brojkom navodno bili veći od Hrvata. Ipak najveća glupost na mapi je što je izmišljena cijela nova etnogeneza, pa su tako Hrvati, Srbi i slovenci svi zajedno ubrojani pod skupinu koja se na mapi naziva iliro-srbi, ili šiptaro-srbi po naški. Dakle, Slovenci su zapravo skupina koja spada pod iliro srbe ? Eto, imamo novog deretića...

Daj sad u skladu sa svojim sranjima iznesi onaj popis gdje piše da su početkom 20. stoljeća 90 posto dubrovčana bili Srbi. To je zaista službeni popis gdje je to netko zaista zabunom zapisao. Ali, samo su Srbi narod koji će zbog pogreške u popisu pokrenut vojnu ofanzivu za pripajanje Dubrovnika Srbiji, pa će tebe snowy stavit na televiziju da lažeš da dubrovčani proglašuju republiku. Gdje će ti duša ?

.

.

Za razliku od mojih mapa koje su priznate, ti ni jednu nisi okačio na kojoj piše da u Hrvatskoj ima Vlaha.
To je Nemačka mapa, nisam je ja pravio (ali si ti nedovoljno pametan da shvatiš to :hahaha: )

Ti nauči da se izražavaš ukoliko hoćeš da vodiš ozbiljne rasprave.
U pravu si... :D Masa ljudi se zeznula, pa od jake Hrvatske svesti se slučajno, sasvim slučajno, predstavila kao Srbi. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ti i dalje nemaš hrabrost za duel na forumu "istorija". Koja kukavica ovaj kevičnjak. :hahaha:

Za razliku od mojih mapa koje su priznate, ti ni jednu nisi okačio na kojoj piše da u Hrvatskoj ima Vlaha.
To je Nemačka mapa, nisam je ja pravio (ali si ti nedovoljno pametan da shvatiš to :hahaha: )

U pravu si... :D Masa ljudi se zeznula, pa od jake Hrvatske svesti se slučajno, sasvim slučajno, predstavila kao Srbi. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ti i dalje nemaš hrabrost za duel na forumu "istorija". Koja kukavica ovaj kevičnjak. :hahaha:

Ako su tvoje mape priznate navedi svoj izvor...

Duel smo odradili, a ti si brutalno poražen...

Snowy misli da se istina može odredit glasanjem srba na forumu srba pa me poziva na debatu gdje će se opet pravit da ne vidi službene podatke o broju srba i hrvata u slavoniji...

Dođi ti snowy na javnu debatu na trg bana jelačića u zagreb i garantiram ti da ćeš završit u ludnici...

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back