Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za NATO je poznato dva oborena aviona jedan pao na zemlju..

Teski gubitci zbog kojih NATO vise ne koristi avijaciju..
,

Pa i ne baš, pošto su uništeni i avioni koji nisu ni stigli da polete, na aerodromima u Tuzli i Šiptariji. Tako da :whistling: Sa druge strane, zamišljam koliko bi brzo ti stigao do Blajburga kada bi se našao u sličnoj situaciji kao i mi. Cenim da bi ti trebalo nekoliko sati trčanja iste večeri :hahaha:

Ево 'рвати и јавно доказују да нису нормални:

БОЛЕСНЕ ТЕОРИЈЕ ХРВАТА у вези Слободана Милошевића
08.10.2018.

Давор Домазет-Лошо, бивши хрватски адмирал, тврди да некадашњи председник СРЈ није умро или да бар није сахрањен испод липе у Пожаревцу.

Бивши председник Србије Слободан Милошевић је жив, а сандук на његовој сахрани је био празан, тврди саветник Колинде Грабар Китаровић, пензионисани хрватски адмирал Давор Домазет-Лошо! Ову шокантну тврдњу Домазет-Лошо, који је као члан Вијећа за домовинску сигурност сарадник хрватске председнице, недељама износи широм Хрватске, на предавањима о Домовинском рату за професоре историје.

Milosevic-700x389.png

– Он и још неколико пензионисаних хрватских генерала окупљених око Хрватског генералског збора држе професорима предавања, која су, благо речено, скандалозна и изазивају мучнину. Ту се могу чути свакакве ствари, попут тврдњи да је Милошевић жив.

Ипак, Домазет-Лошо није био сасвим сигуран у то да је Слоба жив, па је рекао да гарантовано није сахрањен испод липе у Пожаревцу. Сандук на Милошевићевој сахрани 2006, тврди он, био је празан. Осврнуо се и на Јосипа Броза Тита, тврдећи да је био руски агент, а на предавањима се може чути и да су Југословени највећи проблем Хрватске – каже извор из Хрватске, упућен у ова несвакидашња предавања.

Иначе, скандалозна предавања имају подршку хрватске државе, јер је реч о програму које финансира тамошње Министарство бранитеља, у сарадњи с Агенцијом за одгој и образовање. Како пишу хрватске “Новости”, лист српске мањине у тој држави, лекције пензионисаних генерала досад је одслушало 300 наставника.

Бранко Ружић, потпредседник СПС, каже да су жива Милошевићева достигнућа, јер је историјска личност с врлинама и манама, те државник који је, како наводи, у турбулентним временима успео својом визионарском и миротворном политиком да издејствује и Дејтон, и Републику Српску, и Резолуцију 1244.

– Једино у чему се слажем с дотичним хрватским адмиралом је чињеница да ће политичка достигнућа која је Милошевић постигао остати заувек жива, а врло су жива и данас – оцењује Ружић.

U to vrijeme je osnovano mnogo stranaka, i za Tuđmana se tek kasnije pročulo kad su mu Srbi dali povod da se tvrdom politikom profilira kao navodni zastitnik nacionalnih interesa.
Što je bio povod Srbima da ruše pokrajinske i republičke vlade dok nije bilo drugih stranaka osim komunističke partije.
Koliko se sjećam i njih ste vrijeđali da su ustaše.
Opet lažeš.Tuđman je pokrenuo sve, bio je fašista, učestvovao u ''hrvatskom proleću''.

Opet lažeš.Tuđman je pokrenuo sve, bio je fašista, učestvovao u ''hrvatskom proleću''.

A u to doba nije bilo ni srpskih akcija na Kosmetu, a ni u Vojvodini. U krajnjoj liniji, ne tiče se ustaških govana šta mi radimo sa svojom teritorijom, pošto to ni na koji način nije zadiralo u njihove teritorijalne ili bilo kakve druge interese, već je stoka tražila povod da se otcepi. Sigurno nisu humanisti zabrinuti za ljudska prava napaćenih Šiptara und ostalih...

A u to doba nije bilo ni srpskih akcija na Kosmetu, a ni u Vojvodini. U krajnjoj liniji, ne tiče se ustaških govana šta mi radimo sa svojom teritorijom, pošto to ni na koji način nije zadiralo u njihove teritorijalne ili bilo kakve druge interese, već je stoka tražila povod da se otcepi. Sigurno nisu humanisti zabrinuti za ljudska prava napaćenih Šiptara und ostalih...

Mitinzi istine po Hrvatskoj i Sloveniji je baš srpska teritorija pa da možete orgijati kako vam volja. Kad su vam zabranili i potjerali te budaletine što ste ih kao cirkus vozali po Jugoslaviji, onda su i naši komunisti koji su inace cijelo vrijeme šutjeli popuštajući vam postali ustaše.
Dok si neke stvari ne priznate i uskladite se sa ostalim svijetom u viđenju početka sukoba nema vam napretka.

Mitinzi istine po Hrvatskoj i Sloveniji je baš srpska teritorija pa da možete orgijati kako vam volja. Kad su vam zabranili i potjerali te budaletine što ste ih kao cirkus vozali po Jugoslaviji, onda su i naši komunisti koji su inace cijelo vrijeme šutjeli popuštajući vam postali ustaše.
Dok si neke stvari ne priznate i uskladite se sa ostalim svijetom u viđenju početka sukoba nema vam napretka.

Mitinzi istine nisu bili namenjeni tebi, genije, već srpskom narodu koji je tamo živeo. A kao što rekoh, ni na koji način nije uticalo na vas. Najbolje je da se vi koji ste pobili ko zna koliko nevinih ljudi sada nalazite uvređenima jer mi hoćemo Kosmet nazad. A što se usklađivanja sa svetom, zabole nas i za vas i za njihovo mišljenje o tome, ne zavisimo ni od vas ni od njih, pa tako ni naš napredak. Pazi da šaka ustaškog jada neće nama da drži lekcije o napretku, a ovamo uvozi sardine iz Mađarske i Srbije :hahaha:

Mitinzi istine nisu bili namenjeni tebi, genije, već srpskom narodu koji je tamo živeo. A kao što rekoh, ni na koji način nije uticalo na vas. Najbolje je da se vi koji ste pobili ko zna koliko nevinih ljudi sada nalazite uvređenima jer mi hoćemo Kosmet nazad. A što se usklađivanja sa svetom, zabole nas i za vas i za njihovo mišljenje o tome, ne zavisimo ni od vas ni od njih, pa tako ni naš napredak. Pazi da šaka ustaškog jada neće nama da drži lekcije o napretku, a ovamo uvozi sardine iz Mađarske i Srbije :hahaha:

Pa to je jasno da ste time dizali Srbe na bunu, jer su kao ugrozeni. Samo kad vec govoris da se mi ne trebamo brinuti sto vi radite na svom teritoriju, kakve veze Hrvatska i tamosnji Srbi imaju s Kosovom da i njih dizete protiv republicke vlasti SR Hrvatske. Kad je pocelo na Kosovu pocetkom osamdesetih imali ste odrijesene ruke da zavedete mir, nitko vam se nije mijesao u posao, cak sto vise znam da su i milicajci iz Hrvatske i Slovenije slani na Kosovo da vam pomognu.
U Srbiji je to narednih godina iskoristeno za uspostavu nacionalistickije vlade koja se polakomila za svim teritorijima gdje su zivjeli Srbi, bez da su rijesili problem u svojoj kuci koji ih je i doveo na vlast.

Pa to je jasno da ste time dizali Srbe na bunu, jer su kao ugrozeni. Samo kad vec govoris da se mi ne trebamo brinuti sto vi radite na svom teritoriju, kakve veze Hrvatska i tamosnji Srbi imaju s Kosovom da i njih dizete protiv republicke vlasti SR Hrvatske. Kad je pocelo na Kosovu pocetkom osamdesetih imali ste odrijesene ruke da zavedete mir, nitko vam se nije mijesao u posao, cak sto vise znam da su i milicajci iz Hrvatske i Slovenije slani na Kosovo da vam pomognu.
U Srbiji je to narednih godina iskoristeno za uspostavu nacionalistickije vlade koja se polakomila za svim teritorijima gdje su zivjeli Srbi, bez da su rijesili problem u svojoj kuci koji ih je i doveo na vlast.

Naravno da su ugroženi, budući da su pre toga pretrpeli genocid sa vaše strane, a vi nikad zbog toga niste kažnjeni. Pa bi najbolje bilo ostaviti ih vama na poverenje, a svi znamo šta se desilo poslednji put kada su Srbi Hrvatima ostavljeni na milost i nemilost. Uzgred, pričaš o dizanju na bunu, a zanimljivo je da su i u poslednjim ratovima, kao i u svakom do sada, ovi koji glume nekakve žrtve, poput recimo tebe, prvi napali Srbe.

- - - - - - - - - -

Šta ima braćo Srbi, jel' se pokatoličio koji?

Nismo ti mi braća, otpade pokatoličeni :whistling:

- - - - - - - - - -

Naučio si da brojiš do tri, kakvo epohalno dostignuće za tebe :hahaha: Da vidimo sad kako ide sledeći broj? :super:

Naravno da su ugroženi, budući da su pre toga pretrpeli genocid sa vaše strane, a vi nikad zbog toga niste kažnjeni. Pa bi najbolje bilo ostaviti ih vama na poverenje, a svi znamo šta se desilo poslednji put kada su Srbi Hrvatima ostavljeni na milost i nemilost. Uzgred, pričaš o dizanju na bunu, a zanimljivo je da su i u poslednjim ratovima, kao i u svakom do sada, ovi koji glume nekakve žrtve, poput recimo tebe, prvi napali Srbe.

:

Znaci nije im nista falilo, ali ste se vi u Srbiji odjednom jako zabrinuli za njih i odlucili nesto poduzeti da ih spasite nekog hipotetickog slucaja rata i stradanja tako da sami izazovete rat s Hrvatima ?
Sto ih niste zvali u Srbiju kao sto to Zidovi rade kad se vec brinete i hocete im pomoci. Ovako su opet dosli u Srbiju nakon sto su i oni i mi se patili kroz rat pet godina.

Znaci nije im nista falilo, ali ste se vi u Srbiji odjednom jako zabrinuli za njih i odlucili nesto poduzeti da ih spasite nekog hipotetickog slucaja rata i stradanja tako da sami izazovete rat s Hrvatima ?
Sto ih niste zvali u Srbiju kao sto to Zidovi rade kad se vec brinete i hocete im pomoci. Ovako su opet dosli u Srbiju nakon sto su i oni i mi se patili kroz rat pet godina.

Naravno da im je falilo, ubistva, šikaniranja i diskriminacija svake vrste prema Srbima nikad nisu prestali, samo su pod maskom komunizma gurani pod tepih, uglavnom na silu. Nego, opet ti o izazivanju rata, a Hrvati prvi napali civile...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back