piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.576
Nisi, ti si zakržljali srpski otpad, Tope
Ti da mozes opaliti Rita Oru ili Duo Lipu radije bi izabrao nategnuti KESH-a iz cisto patriotskih razloga.
Ne zelis da Šiptarke uživaju u tvom malom mlohavom..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi, ti si zakržljali srpski otpad, Tope

Prc, domoljUbce
![]()
Naravno da nam ne trebate. Ali je zanimljivo to kako svaki srpski otpad, bili to zakržljali ili muslimani, hoće da se predstavi poželjnim. Kao, "mi imamo nešto na čemu vi treba da nam zavidite"Zato stoka i visi na srpskom forumu, htela je da bude nezavisna, ali joj ta nezavisnost slabo ide. Što je i razumljivo, nikad u povijesti Kržlje nisu bile nezavisne, pa sad ne znaju šta da rade sa sobom
![]()

Ti da mozes opaliti Rita Oru ili Duo Lipu radije bi izabrao nategnuti KESH-a iz cisto patriotskih razloga.
Ne zelis da Šiptarke uživaju u tvom malom mlohavom..
![]()

умрећеш,а нећеш прежалити југославију
па шта ти стално висиш на теми о хрватима.. мсм., који ћеш клинац овде![]()
Ne, već Šiptarke ne bih trpao zato što bi mi to bilo isto kao da trpam kozu, a to je već njihova stvar. Mada, vidim da je i tvoja, ali nije čudo kad si odrastao u zaostalim krajevima
- - - - - - - - - -
Ja da neću prežaliti Jugoslaviju?! Ne mogu da ti opišem koliko mi je drago što se ta nakaza raspala i što nemam veze sa svim tim vašim nenormalnim krajevima, daleko ih bilo svih redom od mene. A ovde sam da bih podsećao zakržljali iskompleksirani ološ da je zakržljao, pošto s vremena na vreme umeju da umisle kako su normalni, pa onda postanu bezobrazni...
хтела сам и ја,ал нас претекли.па шта им онда замераш што су хтели да буду незавсинихтела сам и ја,ал нас претекли.
то да не жалиш окачи мачку о реп..
Normalno je da ljudi odlaze tamo gdje mogu sebi osigurati bolji posao i zaradu. Hrvatima je to Irska, a Srbima Hrvatska. Nije da je to sad neko iznenađenje da Hrvatska ima veći standard od Srbije i bolje uvjete za život. Samo, Hrvatima to više nije dovoljno i žele još veći standard, a Srbima je dobra i Hrvatska, jer je kod njih gora situacija.

тек си ти бисер..
славонија празна,на јадрану моче допе неки леватори, а теби ирска идеал.
трговчки ланци у страном власништву,роба већином страног порекла,
а на рад вам долазе ваши срби са путовницом![]()
Ne, već Šiptarke ne bih trpao zato što bi mi to bilo isto kao da trpam kozu, a to je već njihova stvar. Mada, vidim da je i tvoja, ali nije čudo kad si odrastao u zaostalim krajevima
- - - - - - - - - -
Ja da neću prežaliti Jugoslaviju?! Ne mogu da ti opišem koliko mi je drago što se ta nakaza raspala i što nemam veze sa svim tim vašim nenormalnim krajevima, daleko ih bilo svih redom od mene. A ovde sam da bih podsećao zakržljali iskompleksirani ološ da je zakržljao, pošto s vremena na vreme umeju da umisle kako su normalni, pa onda postanu bezobrazni...
Dobro si to podvukaoIma on i dobar razlog,sin zastavnika JNA.![]()
Što se tiče popisa najmoćnijih zemalja:
Hrvatska - overall ranking 36. mjesto
Srbija - overall ranking 77. mjesto
Pa se ti smij.
https://www.usnews.com/news/best-countries/croatia
https://www.usnews.com/news/best-countries/serbia
- - - - - - - - - -
Na Jadranu je sve ok, a trgovački lanci nisu svi u stranim rukama i roba je u dućanima većinom domaćeg podrijetla. Ne znam odakle tebi te informacije.

Na HTV svakako lažu.Kažu da u Hrvatskoj žive sve sami šeici.биће да лажу на хтв![]()
Na HTV svakako lažu.Kažu da u Hrvatskoj žive sve sami šeici.
Nemoj ti da mi pričaš.Ja nisam Jugosloven i ne glumim kako je u Srbiji lepo.I znam dosta dobro i kako je u Hrvatskoj.ти ћути..
Nemoj ti da mi pričaš.Ja nisam Jugosloven i ne glumim kako je u Srbiji lepo.I znam dosta dobro i kako je u Hrvatskoj.
Samo izvoli sa nekim bratstvo-jedinstvo budalaštinama.ма знаш ти кхм., да не лајем...
Nemoj ti da mi pričaš.Ja nisam Jugosloven i ne glumim kako je u Srbiji lepo.I znam dosta dobro i kako je u Hrvatskoj.
Kad imaš rođake onda znaš i kako žive.Mislim, naravno na prave rođake a ne na vas, zamlate sa foruma.Iz prve ili iz druge ruke???

Kad imaš rođake onda znaš i kako žive.Mislim, naravno na prave rođake a ne na vas, zamlate sa foruma.![]()
Da ste fašisti, lažovi, lopovi i licemeri.Doduše, ne baš svi,vi patriJote jeste.Da imas rođake doktore sta bi napisao??
Šta to mene briga?ти ћути..
док ти овде мрсомудиш
до пре неку годину срби из пограничних делова су надничили у хр.
сада без радне дозволе не могу па то мало компликује.
срби са коцкастим пасошем опет раде по хр.,и колико чујем за ок лову.
Da imas rođake doktore sta bi napisao??
Kad imaš rođake onda znaš i kako žive.Mislim, naravno na prave rođake a ne na vas, zamlate sa foruma.![]()

Da ste fašisti, lažovi, lopovi i licemeri.Doduše, ne baš svi,vi patriJote jeste.

Ima on i dobar razlog,sin zastavnika JNA.![]()