Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prc, domoljUbce :D

9fb2bbe26ea2657d5207.jpeg

Naravno da nam ne trebate. Ali je zanimljivo to kako svaki srpski otpad, bili to zakržljali ili muslimani, hoće da se predstavi poželjnim. Kao, "mi imamo nešto na čemu vi treba da nam zavidite" :hahaha::hahaha::hahaha: Zato stoka i visi na srpskom forumu, htela je da bude nezavisna, ali joj ta nezavisnost slabo ide. Što je i razumljivo, nikad u povijesti Kržlje nisu bile nezavisne, pa sad ne znaju šta da rade sa sobom :kafa:

умрећеш,а нећеш прежалити југославију :zper:
па шта ти стално висиш на теми о хрватима.. мсм., који ћеш клинац овде:lol:

Ti da mozes opaliti Rita Oru ili Duo Lipu radije bi izabrao nategnuti KESH-a iz cisto patriotskih razloga.

Ne zelis da Šiptarke uživaju u tvom malom mlohavom..

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ne, već Šiptarke ne bih trpao zato što bi mi to bilo isto kao da trpam kozu, a to je već njihova stvar. Mada, vidim da je i tvoja, ali nije čudo kad si odrastao u zaostalim krajevima :hahaha:

- - - - - - - - - -

умрећеш,а нећеш прежалити југославију :zper:
па шта ти стално висиш на теми о хрватима.. мсм., који ћеш клинац овде:lol:

Ja da neću prežaliti Jugoslaviju?! Ne mogu da ti opišem koliko mi je drago što se ta nakaza raspala i što nemam veze sa svim tim vašim nenormalnim krajevima, daleko ih bilo svih redom od mene. A ovde sam da bih podsećao zakržljali iskompleksirani ološ da je zakržljao, pošto s vremena na vreme umeju da umisle kako su normalni, pa onda postanu bezobrazni...

Ne, već Šiptarke ne bih trpao zato što bi mi to bilo isto kao da trpam kozu, a to je već njihova stvar. Mada, vidim da je i tvoja, ali nije čudo kad si odrastao u zaostalim krajevima :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ja da neću prežaliti Jugoslaviju?! Ne mogu da ti opišem koliko mi je drago što se ta nakaza raspala i što nemam veze sa svim tim vašim nenormalnim krajevima, daleko ih bilo svih redom od mene. A ovde sam da bih podsećao zakržljali iskompleksirani ološ da je zakržljao, pošto s vremena na vreme umeju da umisle kako su normalni, pa onda postanu bezobrazni...

па шта им онда замераш што су хтели да буду незавсини :lol: хтела сам и ја,ал нас претекли.
то да не жалиш окачи мачку о реп..

Normalno je da ljudi odlaze tamo gdje mogu sebi osigurati bolji posao i zaradu. Hrvatima je to Irska, a Srbima Hrvatska. Nije da je to sad neko iznenađenje da Hrvatska ima veći standard od Srbije i bolje uvjete za život. Samo, Hrvatima to više nije dovoljno i žele još veći standard, a Srbima je dobra i Hrvatska, jer je kod njih gora situacija.

тек си ти бисер..
славонија празна,на јадрану моче допе неки леватори, а теби ирска идеал.
трговчки ланци у страном власништву,роба већином страног порекла,
а на рад вам долазе ваши срби са путовницом:zper:

Što se tiče popisa najmoćnijih zemalja:

Hrvatska - overall ranking 36. mjesto

Srbija - overall ranking 77. mjesto

Pa se ti smij. :hahaha:

https://www.usnews.com/news/best-countries/croatia

https://www.usnews.com/news/best-countries/serbia

- - - - - - - - - -

тек си ти бисер..
славонија празна,на јадрану моче допе неки леватори, а теби ирска идеал.
трговчки ланци у страном власништву,роба већином страног порекла,
а на рад вам долазе ваши срби са путовницом:zper:

Na Jadranu je sve ok, a trgovački lanci nisu svi u stranim rukama i roba je u dućanima većinom domaćeg podrijetla. Ne znam odakle tebi te informacije.

- - - - - - - - - -

Ti si imao vrlo teško djetinjstvo.

- - - - - - - - - -

Ima on i dobar razlog,sin zastavnika JNA. :D
Dobro si to podvukao

Poslednja izmena:
Na HTV svakako lažu.Kažu da u Hrvatskoj žive sve sami šeici.

ти ћути..

док ти овде мрсомудиш
до пре неку годину срби из пограничних делова су надничили у хр.
сада без радне дозволе не могу па то мало компликује.
срби са коцкастим пасошем опет раде по хр.,и колико чујем за ок лову.

Poslednja izmena:
Da imas rođake doktore sta bi napisao??
Da ste fašisti, lažovi, lopovi i licemeri.Doduše, ne baš svi,vi patriJote jeste.

- - - - - - - - - -

ти ћути..

док ти овде мрсомудиш
до пре неку годину срби из пограничних делова су надничили у хр.
сада без радне дозволе не могу па то мало компликује.
срби са коцкастим пасошем опет раде по хр.,и колико чујем за ок лову.
Šta to mene briga?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back