Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20190311_130705.jpg

Been there, done that...

Sad se sjetih, bilo par godina poslije rata neko sranje u mom gradu, neki balavac našao pušku i prijetio po kvartu, zaustavljao ljude na ulici, kao on će nekoga upucati, i naišao na mog prijatelja i suborca, pa mu nešto balavac počeo prijetiti, i ovaj moj mu oteo pušku i namlatio ga njome, ubio boga u njemu, jaooo, smijali smo se tjedan dana... :hahaha:

Moje saučešće, zato su te i postavili svima iza guzice, gdje ti je i mjesto.

Da, a to posebno možemo da primetimo po tvojoj zakržljalosti, otpade naš :whistling:

- - - - - - - - - -

Šta bi ostavljali, sve mi oteli, hrabri hrvatski vojnici su se kao lavovi bacali na okupatorsku armiju, i u ogorčenoj borbi prsa o prsa oteli neprijatelju oružje... :kafa:

Bi li ti oteo sestru ovom tvom "cvijeću"?

Koje su ovo ustaše??

Sigurno ne one iz Blajburga. Seniori su mrtvi, a juniori banovani.

- - - - - - - - - -

Kaze jedan splitski narkoman drugome: "Stari, ne znan što ću, umrla mi je mater."
Drugi odgovori: "****** brale, samo Hajduk živi vječno."

U Splitu bi dva najveća otkrića ikada bili tragovi o prisustvu Hrvata tamo pre dvesta godina i pola metra zdrave vene :D

ma dobro,malo su vas bambusali 1993. ali to vama ne smeta,ljubav je to.
Dobri moj bosnjo,hrvatski cevete,je l` osetis nesto ?
Osetim dobri moj rvatski brate
A vidi prste moj hrvatski cvete
:lol:

Kad Hrvati pošalju dobre Bošnjane na zle Srbe, onda je to taktika.

Kad okrenu telefon i jave Srbima da će im Bošanjani doći, onda je to strategija...

A kada počnu da dreče međunarodnoj zajednici kako zli Srbi mlate Bošnjane dobre, onda je to politika...

Zbog ljubavi prema heroinu navijaju za Hajduk

Ti si onda vatreni navijac Hajduka ! :zcepanje:

Ja zapravo ne volim alkohol, ali pošto mogu da popijem koliko god hoću i da se vratim kući na svojim nogama, onda i ne obraćam nešto pažnju na to, pa popijem kad je neka prilika i to je to. Što je čudno s obzirom na to da od ostalih droga nema šta nisam konzumirao. Na primer, sad za Svetsko prvenstvo sam dve plate potrošio na kokain i kladionicu. Hoću ja da solim fudbal, jeb'o me pas :dash:

Deca koju je otac bacio s prvog sprata izlaze iz bolnice
Zagreb -- Troje dece, koje je otac krajem februara bacio s terase porodične kuće u Pagu, pušteno iz zadarske bolnice. Četvrto najteže povređeno dete je u Zagrebu.
122454490158ef3e832d644621464803_v4_big.jpg

Ono će iz tamošnje bolnice biti pušteno u petak, prenose hrvatski mediji.
"Troje dece uzrasta tri, pet i osam godina, dve devojčice i dečak, koji su nakon što ih je otac 28. februara bacio s balkona porodične kuće u Pagu bili zbrinuti u Opštoj bolnici Zadar, danas su otpušteni s bolničkog lečenja", saopštila je zadarska bolnica.
U saopštenju se dodaje da će deca, u dogovoru s Centrom za socijalno staranje Zadar i Ministarstvom za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku, biti na kućnoj nezi.

Sedmogodišnja devojčica biće puštena iz bolnice do petka, rekao je pomoćnik direktora KBC Zagreb Milivoj Novak.

Zbog ovog je slučaja razrešena dužnosti direktorska zadarskog Centra za socijalno staranje Vesnu Burčul, nakon što je upravni odbor uopčio propuste u radu tog centra a u vezi s tradičnim dogadjajem na Pagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back