veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Been there, done that...
Šta, već si mu dao sestru? Dobro, kome ćeš sledećem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Been there, done that...
Oteo si nekome mobilni sa tom slikom? Nije ni čudo da Hrvati beže u Irsku, neće da budu u društvu takvih zakržljalih jajara
- - - - - - - - - -
Dobro, da li bi njemu dao svoju sestru?
Sam sebe nazivaš izmetom, jer se na svoj post pozivas.

A što će njemu moja sestra pored tvoje Slovenke?

Zovu te zakržljalom rasom![]()
Been there, done that...

A od neprijatelja, otkud bi, to ti je kao kad huliganu otmeš bejzbol palicu i namlatiš ga njome...![]()

Kojeg?
Ovi naši-vaši za vreme JeNeA vam, kakomisečini, ostavili 155-ce da maznete, nisu Norice...![]()

Moje saučešće, zato su te i postavili svima iza guzice, gdje ti je i mjesto.

Šta bi ostavljali, sve mi oteli, hrabri hrvatski vojnici su se kao lavovi bacali na okupatorsku armiju, i u ogorčenoj borbi prsa o prsa oteli neprijatelju oružje...![]()
Kaze jedan splitski narkoman drugome: "Stari, ne znan što ću, umrla mi je mater."Koje su ovo ustaše??
Koje su ovo ustaše??
Kaze jedan splitski narkoman drugome: "Stari, ne znan što ću, umrla mi je mater."
Drugi odgovori: "****** brale, samo Hajduk živi vječno."
Šta bi ostavljali, sve mi oteli, hrabri hrvatski vojnici su se kao lavovi bacali na okupatorsku armiju, i u ogorčenoj borbi prsa o prsa oteli neprijatelju oružje...![]()

Kaze jedan splitski narkoman drugome: "Stari, ne znan što ću, umrla mi je mater."
Drugi odgovori: "****** brale, samo Hajduk živi vječno."

Šta se ja sa Hrvatima imam sprijateljavati, već 100 godina smo na istoj strani...

Zbog ljubavi prema heroinu navijaju za HajdukPa naravno, samo drogirani Hrvat može da navija za klub koji su osnovali Srbi
![]()
ma dobro,malo su vas bambusali 1993. ali to vama ne smeta,ljubav je to.
Dobri moj bosnjo,hrvatski cevete,je l` osetis nesto ?
Osetim dobri moj rvatski brate
A vidi prste moj hrvatski cvete
![]()
Slažem se..
Za CZ će teško neki Hrvat navijati, Partizan je druga priča.

Šta se ja sa Hrvatima imam sprijateljavati, već 100 godina smo na istoj strani...

Zbog ljubavi prema heroinu navijaju za Hajduk

Ja zapravo ne volim alkohol, ali pošto mogu da popijem koliko god hoću i da se vratim kući na svojim nogama, onda i ne obraćam nešto pažnju na to, pa popijem kad je neka prilika i to je to. Što je čudno s obzirom na to da od ostalih droga nema šta nisam konzumirao. Na primer, sad za Svetsko prvenstvo sam dve plate potrošio na kokain i kladionicu. Hoću ja da solim fudbal, jeb'o me pas![]()

Ti si onda vatreni navijac Hajduka !![]()