SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
ko je tebe sta pitao? si ti imotski?
Možda nije,ali se isto toliko glupo oseća!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je tebe sta pitao? si ti imotski?

Da nam nije tako,bilo bi nam kao i narodu Srbije.![]()
Narod za kojeg pisete da je lenj i da sedi po kaficima a ovih dana vas je prestigao na listi globalne konkurentnosti.
Sta bi tek bilo sa vama da nemate sezonsku zaradu od primorja, bili bi gori nego Dzibuti.
Ja lično znam ustaše iz Srema koji su otišli da ratuju za NDH. Mogu da ih imenujem ako treba, ali ovaj ćelavi satnik ne može da imenuje, navodno 25 ubijenih krvata. Cirkusijada...
Jedino domoljUpčad na Krsti negira Jasenovac.Grad Samobor osudio prikazivanje "Mita o Jasenovcu"
Hrvatski grad Samobor je reagovao povodom prikazivanja dokumentarnog filma i predstavljanja knjige slovenačkog publiciste Romana Leljaka "Mit o Jasenovcu".
![]()
Samobor je najoštrije osudio pokušaje relativizovanja fašizma i ustaškog režima.
"Najoštrije osuđujemo bilo kakvo relativizovanje ustaškog režima i nasilne pokušaje prekrajanja istorije, delom čega je nažalost i večerašnji skup u Samoboru. S dubokim žaljenjem upozoravamo javnost, sve hrvatske građane, a naročito stanovnike Samobora koji poštuju Ustav Hrvatske da se ljudi koji svesno i odgovorno taj isti Ustav krše nalaze u javnom prostoru, naročito u slobodarskom Samoboru", stoji u saopštenju, prenosi Hina.
Iz Grada izražavaju uverenje da svi koji poštuju ustavni poredak Hrvatske ne mogu da prihvate teze "kojima bi se zločinački režim NDH izjednačio s onima koji su nas od istog tog režima oslobodili".
Ističu i da je sprečavanje organizacije takvog "anticivilizacijskog skupa" izvan nadležnosti samoborskog gradonačelnika, "jer da jeste, nikada se u Samoboru ne bi održao".
Pozivaju sve one koji organizuju takve skupove da od toga odustanu, "da prestanu trovati hrvatsku mladost", da se okrenu budućnosti, a istoriju ostave istoričarima.
"Koncentracioni logor Jasenovac mesto je stratišta najmanje 300 ljudi iz Samobora i okoline koji su na najokrutnije moguće načine ubijani, a većina od njih bila su deca ispod 15 godina starosti. Pokušati to na bilo koji način opravdati protivno je svim ljudskim, hrišćanskim i bilo kakvim moralnim normama moderne evropske civilizacije, te upravo zbog toga večerašnje događanje najoštrije osuđujemo", zaključuju iz Grada Samobora.
Javna ustanova Spomen područje Jasenovac izrazila je nedavno zabrinutost zbog predstavljanja filma i knjige Romana Leljaka "Mit o Jasenovcu", u kojima se, tvrde iz te javne ustanove, umanjuje broj žrtava logora i simpatizira ustaški pokret i NDH.
"Autor u filmu znatno umanjuje broj žrtava ubijenih u logoru Jasenovac, i poriče da je u logoru ustaški režim izvršio masovne zločine genocida i holokausta prema Srbima, Romima, Jevrejima i Hrvatima koji se nisu slagali s politikom ustaša", istakli su iz Spomen područja Jasenovac.

Naravno da ste konkurentniji od nas kad imate jeftiniju radnu snagu i iz budzeta dajete subvencije stranim investitorima da bi vas oni placali 200 eura mjesecno.
Uzivaj: https://kamenjar.com/krvavi-teror-nad-hrvatima-u-vojvodini-i-danas-se-presucuje/
Pola od tih 20-tak osoba, nije stradalo zbog nacionalne netrpeljivosti.Posebno ovih par iz Beške i ona devojka iz Golubinaca. Što se tiče Novog Slankamena, iz Nove Pazove momci su dolazili da skinu šahovnicu.....(Mirko Jović i ekipa). Iz tog mesta je najveći odziv u ustaške jedinice.
I ovo je netačno. Mirko Jović i Milorad Ulemek su skinuli ustašku zastavu, nikakva milicija. Od tih 1600, navodno prognanih, trećina se borila u ustaškim jedinicama. Spisak je u Dubravama. Tačno se zna ko je ranjen, ko je folirant, tj menjao kuću, a prikazujete ih kao "proterane" Smešno.
Izbjegavas odgovor,trecina od 1600 je vise od 500,navedi imena barem 50-ak od tih ustasa i ostavi nekakav link kojim dokazujes da su se zaista borili u ustaskim postrojbama 90-ih.
Ja sam tebi dao link sa imenima pobijenih Hrvata u Vojvodini,red je da i ti meni das imena cuvenih ustaskih bojovnika iz Slankamena !
Jel ti mene zajebavaš. Spisak je u Dubravama, znam iz vaših izvora. Šta misliš ovi koji su otišli, nisu se borili, već brali cveće?! To što ja mogu navesti nekoliko imena nema značaj.

He-he....ne brini,nisam ja ni ocekivao od tebe taj spisak sa imenima ustasa,ne bi ti bio ono sto jesi kad ne bi lagao.
![]()
To što ti pokušavaš sa buđavim spiskom od 20-tak ustaša je loš pokušaj izjednačavanja zločina. Vi ste zveri u ljudskom obliku......dokazano. I ustaške bitange iz Srema su mnogo bolje prošli, od Srba koje ubijate po ko zna koji put. Gmazu vatikanski.Spisak? Pa vi ste svi ustaše. Prosto je nemoguće slagati, ustašoTo što ti pokušavaš sa buđavim spiskom od 20-tak ustaša je loš pokušaj izjednačavanja zločina. Vi ste zveri u ljudskom obliku......dokazano. I ustaške bitange iz Srema su mnogo bolje prošli, od Srba koje ubijate po ko zna koji put. Gmazu vatikanski.
Da tebe zaista zanimaju odgovori,potrazio bi ih sam,nije tesko,samo pretrazi popise stanovnistva iz '91 i '11,imas Google.![]()
Nema tu nikakvog ludila. Djeca nisu determinirana ideologijom predaka. Da, Andrijin otac jest bio komunist (iako se nakon povratka iz Moskve "preobratio" shvativši što je komunizam), zar to treba značiti da mu i potomci moraju biti idolopoklonici te ideologije?
Primjetio sam kod vas Srba jednu oštru dedukcijsku manu, vi momentalno sve hrvatske antikomuniste proglašavate ustašama. Ne znam jeste li to zadržali iz Jugoslavije kao argumentaciju, ili uistinu mislite da netko tko je antikomunist ujedno mora biti i ustaša.

Čuj pak ovog idiota...
Oni sve Hrvate proglašavaju ustašama, a ne antikomuniste, koji kurčevi antikomunisti...![]()

E, sad mu ja baš to hteo napisati.
Što se mene tiče, svi ste ustaše, da ne gubimo vreme na nijanse.
To vi raspravite među sobom ko je ko i ko je šta...![]()

Pa da, i nisi daleko od istine, ja što se više družim sa vama to sam nekako skloniji mišljenju da sam zapravo čisti ustaša...
Jel' bi mog'o da se popravoslavim, jel' bi to šta pomoglo? I ja bih želeo biti Dušanov potomak, a ne ustaški genetski otpad....![]()

Ne treba čovek protiv sebe.
To dovodi do psihičkih problema.
Ne možeš biti Dušanov potomak. Nije dovoljno da imaš mađarske krvi, moraš bugarske (kao ja) pa da staneš u nasledni red nas Vitezova reda Zmaja...![]()

A u ***** materinu, znači suđeno mi je ostati genetski otpad?
O bože ima li te, zašto dopuštaš ovakve stvari?![]()
![]()
.gif)

Odrodio si se...otišao na pogrešnu stranu...pljunuo na svoje srpstvo...
Yebi ga...![]()
Hoćeš reći bugarstvo?