justyours
Početnik
- Poruka
- 37
ma kakve slike, bar da sam imala faparat.. jok. slike su samo u mojoj glavi, ali i to je dobro za nesto,necete se razocarati, bar ne na nacin na koji sam ja. pih..
hmmmm...zar je tako grozno.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakve slike, bar da sam imala faparat.. jok. slike su samo u mojoj glavi, ali i to je dobro za nesto,necete se razocarati, bar ne na nacin na koji sam ja. pih..
Nadam se da imaju u mojoj biblioteci.![]()
Imaju.
Čitam trenutno.![]()
Još 30ak strana imam...
Jako mi se dopada.
@Crystal01
mnogima je i danas kul da budu glavni u društvu,
i zbog raznih problema pribegavaju najrazličitijim metodama (čitaj:narkoticima).
Mi smo u odnosu na Nemačku jako zaostali i to je možda jedan od razloga
zbog kojeg kod nas nije bilo tako masovno drogiranje tih godina,pa i kasnije.
Ima dugo dugo da trazim ovu knjigu, i kada god pitam -na citanjuNikako docekati kraj nastave da nadoknadim propusteno.. Ova knjiga prva dolazi na red.
Inace, znate li mozda jos neke knjige na temi ovisnosti, bilo alkohol, droga, pusenje..?
knjiga ti promeni život, bukvalno....... a film je užas, sve je prikazano, grozno izgleda............
jel zna neko kako se zove dokumentarac likovima iz knjige mi deca sa stanice zoo
knjigu sam procitala 5 puta a igrani film odledala 10 puta treba mi jos samo dokumentarac
i tu samo ukucajte wir kinder vom bahnhof zoo i tu chete nachi film ali u dijelovim...pa pokushajte samo poredat....![]()
Knjiga je vrh...nisam procitao skoro nesto tako dobro...uzasan je zivot likova knjige ali je vrednost iste neprocenjiva....posle nje niko ne bi ni pomislio na drogu.![]()
Nije luda, takvi su narkomani...Ja sam jedva dosla do filma, u video klubovima sam i ja trazila, nije bilo...hmm,ostalo mi je jos 5 strana,knjiga je odlicna,ali i nekako...nestvarna,meni,ne shvatam je skroz,u tome je problem...Devojka je totalno luda,kad se odvikne ona opet...gde da nabavim filmm...?Nema u video klubu...![]()