Mi deca sa stanice Zoo

• Začetnik teme Začetnik teme gugu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam procitala pre oko dve nedelje...ok je knjiga,za one koji zele da znaju o tome,ali tako je bilo ranije,mislim tad se tek pojavio heroin pa zbog toga su mnogi i umirali od toga,ne kazem da sad ne koriste ljudi to,ali je nekako manje... tad je bilo cool koristiti H. nekako za "hash" drustvo oni su bili iznad kako je ona opisivala to i zato je vecina odatle presla na H...

Još 30ak strana imam...:)
Jako mi se dopada.

@Crystal01

mnogima je i danas kul da budu glavni u društvu,
i zbog raznih problema pribegavaju najrazličitijim metodama (čitaj:narkoticima).
Mi smo u odnosu na Nemačku jako zaostali i to je možda jedan od razloga
zbog kojeg kod nas nije bilo tako masovno drogiranje tih godina,pa i kasnije.

Još 30ak strana imam...:)
Jako mi se dopada.

@Crystal01

mnogima je i danas kul da budu glavni u društvu,
i zbog raznih problema pribegavaju najrazličitijim metodama (čitaj:narkoticima).
Mi smo u odnosu na Nemačku jako zaostali i to je možda jedan od razloga
zbog kojeg kod nas nije bilo tako masovno drogiranje tih godina,pa i kasnije.

:klap::klap::klap:da slazhem se....to je jedna od onih malo pozitivnih stvari koje imamo......svaki put kad prochitam ovu knjigu iznova...ona me iznova fascinira....:dontunderstand::dontunderstand:

Ima dugo dugo da trazim ovu knjigu, i kada god pitam -na citanju :D Nikako docekati kraj nastave da nadoknadim propusteno.. Ova knjiga prva dolazi na red. :) Inace, znate li mozda jos neke knjige na temi ovisnosti, bilo alkohol, droga, pusenje..?

Ima dugo dugo da trazim ovu knjigu, i kada god pitam -na citanju :D Nikako docekati kraj nastave da nadoknadim propusteno.. Ova knjiga prva dolazi na red. :) Inace, znate li mozda jos neke knjige na temi ovisnosti, bilo alkohol, droga, pusenje..?

Ima knjiga 'Đavo u prahu' može se naći na internetu besplatno, to ti je knjiga o domaćim narkomanima, baš skoro je bila prezentacija u mojoj školi.... ja je još nisam pročitala, ali sam je skinula tako da čim se završi škola počinjem.... :bye:

nezz...chula sam i ja...ali nisam puno ni trazhila...ali eto vidjet chu pa chu prochitati...mi djeca sa stanice zoo me stvaro svaki put prochitam je impresionira...to je jedina knjiga koja mi stvori nekakve osjechaje...i samo me tjera da razmishljam o takvom zhivotu....zna li ko josh ishta o detlefu....

Ovde se mogu videti inserti iz filma.
Teško da bih ja ovaj film mogla da odgledam...
Ne znam gde bi mogao da se nađe, ali neka neko ovde postavi obaveštenje ako dođe do filma, pošto postoji veliko interesovanje.

Muzika mi se dopala iz razloga što potpuno prati radnju, iznosi atmosferu dela.

Poslednja izmena:
Knjiga je vrh...nisam procitao skoro nesto tako dobro...uzasan je zivot likova knjige ali je vrednost iste neprocenjiva....posle nje niko ne bi ni pomislio na drogu.:)

Mislim da je vrlo diskutabilno govoriti o uticaju ove knjige, jer mi se čini da, koliko može izazvati gađenje prema narkomaniji, toliko, posredstvom ideje da su baš narkomani GLAVNI likovi, može da nekog povuče da vodi takav život, ne bi li mu bilo uzbudljivo...

Back