MGTOW terminologija

Ko o čemu baba o uštipcima. I zašto vas smatram paćenicima, zato što to i jeste. Sad slobodno dalje kmeči, znam ti ceo repertoar. Idete svojim putem al nekako uvek skrenete i kod drugih ako ni zbog čeg drugog da se izjasnite kako idete svojim putem. Ko slepci u magli, i da vidite vrteli bi ste se u krug. MGTOW, muški odgovor na Girl Power, bar da ste se prvi setili... NIje lako ni vama po amerikama.

Razmisljam na sta sve mislis...:think: Konkretnije???

nazalost tesko je tebi da skapiras ,niko ovde ne vodi man-power ,jer muskarci vec imaju moc ,koju im nasilno oduzima i ispira mozak da je se odreknu drustvo i drzava... muskarci hoce svoj zivot u svojim rukama bez osude i kompromisa.

Sloboda se ne dobija ona se cuva ili osvaja.Muskarca je priroda obdarila sa snagom i umom pa je stoga sposoban da se sam izbori za sebe i njemu ne treba drzava da ga stiti i brani njegovu slobodu.On je taj kome sve pripada i koji je zasluzan za sve na ovom svetu pa se stoga ne sme ni po koju cenu pokoriti niti dozvoliti da ga izjednace sa zenom jer zene nisu i ne mogu biti ravnopravne ni po kom osnovu iz proste cinjenice da to nije prirodno.Izjednaciti radnika sa neradnikom je u najmanju ruku zlocin.

jel ti smorivoje mozes malo ono da otkaches u skokovima i prestanes da mi saljes pp?
je jesam MGTOW, dva propala braka, oteto dete pa dobijeno nazad, i to za pare koje ti neces da zaradis doveka. 40 000 dolara sam potplatio ucenjivacicu, bejbi bzinis jelte.
i sad se jos zali jer joj advokad uzeo 70 posto.
i da, jesam sam, svoj i burazeru 30+ komata tolarana na sat + ostali dilovi. trospratnica, vozim mechku, imam trospratnicu, i za novu godinu planiram najbolju kurtizanu u hamiltonu.
a onda dolazim u srbiju da vidim burazera i kresnem nesto usput.
mozda neku moderatorku...

pitas me jel sam bas MGTOW.
pa jesam.
sto kaze moj brat shugi, sve sto radim radim za sebe i chimim sve da budem sretan.
jel dovoljno? ako ne kapiras moracu da te blokiram jer me stalkujes.
a bas ako imas problema da okusis picicu slatku, pitaj direktno, cu ti nabacim neku bez problema

nazalost tesko je tebi da skapiras ,niko ovde ne vodi man-power ,jer muskarci vec imaju moc ,koju im nasilno oduzima i ispira mozak da je se odreknu drustvo i drzava... muskarci hoce svoj zivot u svojim rukama bez osude i kompromisa.

kolega, salute, svet je stvoren nasom inventivnoscu i teskim radom. to je muska moc.
nek uzmu, nek probaju, a mi da sedimo i da se smejemo i za to vreme kuravele da nam donose pivo

Sloboda se ne dobija ona se cuva ili osvaja.Muskarca je priroda obdarila sa snagom i umom pa je stoga sposoban da se sam izbori za sebe i njemu ne treba drzava da ga stiti i brani njegovu slobodu.On je taj kome sve pripada i koji je zasluzan za sve na ovom svetu pa se stoga ne sme ni po koju cenu pokoriti niti dozvoliti da ga izjednace sa zenom jer zene nisu i ne mogu biti ravnopravne ni po kom osnovu iz proste cinjenice da to nije prirodno.Izjednaciti radnika sa neradnikom je u najmanju ruku zlocin.

amen burazeru

jel ti smorivoje mozes malo ono da otkaches u skokovima i prestanes da mi saljes pp?
je jesam MGTOW, dva propala braka, oteto dete pa dobijeno nazad, i to za pare koje ti neces da zaradis doveka. 40 000 dolara sam potplatio ucenjivacicu, bejbi bzinis jelte.
i sad se jos zali jer joj advokad uzeo 70 posto.
i da, jesam sam, svoj i burazeru 30+ komata tolarana na sat + ostali dilovi. trospratnica, vozim mechku, imam trospratnicu, i za novu godinu planiram najbolju kurtizanu u hamiltonu.
a onda dolazim u srbiju da vidim burazera i kresnem nesto usput.
mozda neku moderatorku...

pitas me jel sam bas MGTOW.
pa jesam.
sto kaze moj brat shugi, sve sto radim radim za sebe i chimim sve da budem sretan.
jel dovoljno? ako ne kapiras moracu da te blokiram jer me stalkujes.
a bas ako imas problema da okusis picicu slatku, pitaj direktno, cu ti nabacim neku bez problema

Ja se secam da si ti meni slao mnogo vise PP-ova nego ja tebi i to uglavnom neke kukajuce. No ne smeta mi, placi slobodno ako ti se place.
Nesto mi govori da cu bolje da prodjem od tebe i verovatno vise da zaradim, ali nije bitno.

Vozi mecku, smrci kokain ako ti je lepo i uzivaj.

Poslednja izmena:
to jeste tacno kolega. ne mozes da zamislis koliko su me muskarci napadali ovde i banovali non stop. kad sam pozivao na musku solidarnoss]t bio sam banovan. moja rec se brise ovde ko dobardan.
nisam posvadjan sa moderatorkama niti sa mendzajnom moderatorom i administratorom.

to je obichna raja postovani kolega. za njih su smislili zakone i pravila jer su zivotinje i teba im kavez da se osecju bezbedno.
sa sistemom sam posvadjan.nije neki kompliment za ovce al sta da se radi

Poslednja izmena:
radim na sebi radicu dok ne riknem, necu da zivim mrtvilom muskaraca danasnjice. hocu da podelim, hocu da pomognem. ne mora njima da se desi sto se drugima desilo. nudim samo informacije. sta ce sa njima da urade je njihova stvar. zelim da znaju bez da iskuse.

ove moderatorke i tab su samo shum. i tu je problem. oces o muskoj solidarnosti? muskarac je prvi da me napadne a onda stize ban od nepozvanica.
jel mozes da govoris civilizovano sa takvim ljudima?
znam znam, recices mi da ih ignorisem.

kolega, zivim u kanadi ali nisa kanadjanin.

mghow.jpg

Back