mg zs

Evo sve ti ....ne verujemo.:zcepanje:
Do sad ga nikad nisi spomenuo al kad ti ustreba da pi pakostio na forumu uvek ti iskoci neki prijatelj ali fantomski.
Imas te fantome u velikom broju i svima se nesto pokvarilo a l to je nama smesno za medalju jer znamo vec uveliko o cemu se radi.:hahaha:

Pisao sam na ovom forumu o tom fenomenu automobila iz uvoza. Posle mesec dana pukne radilica jer se u srbiji remontuju plivajući zamajci tj karabudži/vari/stavlja fiksni, budži kod gige u šupi. Ti kao pošten preprodavac polovnjaka sigurno nemaš pojma jelda?

Naravno da ne znam jer ja sam kupovao nove setove kvacila ili sam stavljao drugi polovan i ispravan zamajac.
Evo vec 20 godina postojim i jel si nasao negde na netu da me neko ispljuvao da mu se nesto raspalo ili razletelo?
Prema tome sedi 1.
Uostalom tema je o MG ZS a tvoje lupetanje i lazi o vozilima iz uvoza ne da nemaju osnovu nego su jedna velika suplja prica sa laznim fantomima i njihovim laznim kvarovima.
Ko ti kriv kad se ne razumes u kola pa si morao da kupis nov auto i sad ti zao para sto si pukao na novom autu umesto da si kupio polovan i sad bi i zaradio.

Valjda se i ovaj preprodavac naučio da stavlja normalne delove zaebano kada naiđe neko ko dobro ubeđuje pa mora generalnu da radi.

To je dobro ako je tačno to što tvrdiš mada sumnjam.

Mene auto izašao besplatno kroz povrat poreza, nadoknadu koju sam dobio i naravno održavanje koje nemam plus nisku potrošnju. Sutra da ga prodam opet nov auto.

A ovaj kineski mg ima povoljnu cenu isto ko što je moj ksiaomi bio jeftin nov pa se raspao posle pola godine :lol:

Mozes da sumnjas jer me ne poznajes.
Da je vise ovakvih prodavaca sve bi procvetalo ali nas narod svrstava i one koji to ne zasluzukju u isti kos sa onima koji jesu prevaranti.
Ali zato sam ja vec dugo godina na forumima i niko me jos nije ispljuvao i to je dokaz mog postenja.

Još jedna izmišljena pričica🤪😁
Vidi šta se uvozi u srbiju, otpadaju delovi usput. Čim je noviji odma je skrljan

IMG_20230926_155338.jpg

Isao sam na probnu voznju MG HS-a sto je veci model od ovog i prvo sto sam zapazio je da je infotainment uzasan. Kamere su uzasne rezolucije i prakticno beskorisne, isto vazi i za senzore koji su spori ukratko vidi se da se stedelo i to jako. Materijali u kabini odaju lep utisak na oko ali ne i na dodir takodje ne znam koji je kvalitet skaja (eko koze) koji je koriscen ali s obzirom na ove druge stvari ne sumnjam da je na nizem nivou.

Kineske marke su jako dugo prisutne u Australiji i youtuber-i koji se bave recenzijom automobila tamo uglavnom kazu da je kvalitet kineskih automobila nikakav i da se automobili raspadaju posle godinu dana.

Moj utisak je da sve deluje lepo na oko ali ne toliko na dodir i da ce sve to trajati dok je novo ali upitno je za kasnije. Na kraju svega to vazi i za sve u zivotu koliko para toliko muzike.

MG daje 7g garancije to je sigurnost koju daju ljudima uz relativno malu cenu ,,, Ne mozemo ga porediti sa npr Mazdom CX5 ni u kom smislu ali je zato cena 30% manja tako da imat ce oni svoje kupce bez dileme

Vidi šta se uvozi u srbiju, otpadaju delovi usput.
A to ce znacajno da utice na kvalitet motora i trajnost jel da?
Promeni se hauba koja zamisli ne moze da se remontuje,promeni se blatobran koji se takodje ne remontuje tj ne pegla jer se ne isplati usled toga sto je jeftin kao nov,i sve ostalo se napravi a a ko nisi znao to se moze desiti i automobilu starom nedelju dana. I jel to onda krs?
Popravi se i vozis ga sa osmehom na licu ko zna koliko.
Ja sam nekad dok sam radio na autoplacu prodao mom rodjaku Astru koja nije bila moja nego se prodavala na placu a koja je imala svega 33k km i koja je popravljena jer je bila udarena i taj auto je bio star godinu dana a 2001 i evo dan danas se vozi i niko nema problema a bila je udarena tako da joj je odvaljen tocak i menjani su hauba,blatobran,vozacka vrata,i poluosovona,kolevka i sve oko tocka.
21 godinu i nikad nije izdala i nikad nije pravila probleme a motor 1,7 DTi sa 75ks.
I eto ti bi bio srecan da tebe tvoj ceo i20 sluzi toliko godina zar ne?
Pucas u prazno.

Back