mg zs

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
5.892
https://www.mgmotor.rs/mg-zs-v2

Čudi me kako nema teme o ovom automobilu kojeg je sve više na cestama. Nisam se vozio u njemu ali sam mallo sjeo uz njega na parkingu trgovačkog centra. Sjedala sasvim ok, stanem posve u njih, onako čini se neki materijal na sjedalu od kojeg se nećete previše znojiti. Plastika u kabini je iznenađenje ovog vozila, pa to je bolje nego u rivalskim Audijima i BMW- ima!!! Vanjski dizajn je konfekcijski ali opet bolje izgleda od jednog BMW- a X1. Ono što sam primjetija da mi se ne svidja a što se ističe i u testovima je tač skrin. Kompliciran, skoro sve na njemu a nekako mi je i previše šaren.

Unatoč tome mislim da je ovo best buy klase, bolji od Dacie Dustera 🤔🤔

MG je najuspesniji brend sto se tice Kineza i EU trzista. Nije isto kao Volvo jer su u Volvo kinezi ubacili pare ali Svedi jos uvek upravljaju njime ..Kod MG kinezi imaju puno vlasništvo i sve odluke donose sami ..Bilo je par tuzbi za kopiranje od strane Mercesa ali auto je sasvim ok... Kod mene ih ima more ..Ono sto ostalim kinskim brendovima nije poslove za rukom MG jeste ..izgadli su mrezu svojih predtavnistva , imaju centrali za delove tako da sy zatvorili su ceo krug usluge . Sve je kao I kod ostalih renomiranih proizvođača .

Poslednja izmena:
Pa sto kupujes jeftino srranje kad si se uverio da ne valja?
A pa da,bitno da je jeftino.:hahaha:
Znaci sledeci ti je telefon koji?
Pa kineski jer je jeftin i neces da das pare za Iphone ili Samsung sa kojima provereno nema problema.
Lanac se nastavlja jer je bitno da je jeftino.
Eto ja sam uzeo pe nekih 4-5 meseci Honor 50 i zadovoljan sam.
To samo tebi nista ne valja jer treba da promenis zivotnu filozofiju i da shvatis da sve moze da radi ali ti privlacis negativnu enetgiju svojim pogledom i naravno da ti nista ne valja.

Sere ti mama ja već drugi kineski telefon mogu da bacim u đubre već nekoliko meseci posle kupovine novog u radnji.
Sto kuoijes frankestajne splepane od najjeftiniji delova ..Ja imam u ladici stari Huawei mate10 pro star sigirno 10g radi bez ikakvih probelama . ..Tako ti je i sa svim ostalim ..Imaju oni dobrih stvari ali ne prodaju se na kg

Pa sto kupujes jeftino srranje kad si se uverio da ne valja?
A pa da,bitno da je jeftino.:hahaha:
Znaci sledeci ti je telefon koji?
Pa kineski jer je jeftin i neces da das pare za Iphone ili Samsung sa kojima provereno nema problema.
Lanac se nastavlja jer je bitno da je jeftino.
Eto ja sam uzeo pe nekih 4-5 meseci Honor 50 i zadovoljan sam.
To samo tebi nista ne valja jer treba da promenis zivotnu filozofiju i da shvatis da sve moze da radi ali ti privlacis negativnu enetgiju svojim pogledom i naravno da ti nista ne valja.
Isto kao kada neko kupi auto iz uvoza sa tek remontovanim zamajcem kod gige u šupi pa mu pukne radilica posle mesec dana ko mom drugaru. Pa su morali da mlate preprodavca kako bi ostvarili garanciju.

Pa ti sve neke drugare imas oko sebe sa raspalim kolima.
A meni nesto pricas kako izmisljam dok ja okacim slike a ti?
Nikad do sad ni jednu jedinu sliku prijateljevog autmobila sto je ocit dokaz da.......lazes.
Nego jel ti treba opet ta sado mazo kombinacija sa telefonom pa ces i treci put da kupis kineza?
Ja sam ubedjen da hoces jer mami ta povoljna cena jel da?:hahaha:

Što bi kačio tuđe automobile to je bolesno. Još uvek ima taj auto pošto je uradio punu generalku koristi ga za posao pa ti sad vidi koliko su istresli od lopova sa placa.

Back