Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.803
Glede jednog članka : Da li muškarac koji je oženjen jednom ženom, dugovečniji od muškarca koji se ženio npr 7 puta ?
Mada bih rekao da ovaj drugi živi duže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad čitam da se stogodišnjak oženio sa devojkom od 17 godina![]()
Pa zavisi gde zivi..ako je ovde prso je..ako je negde u toplijim krajevima gde se zna mesto zeni zivece 100god
ako je prosao 6 razvoda, ne bih reklaGlede jednog članka : Da li muškarac koji je oženjen jednom ženom, dugovečniji od muškarca koji se ženio npr 7 puta ?

mozzda je ovaj drugi genetski predodredjen za infarkt
ako je prosao 6 razvoda, ne bih rekla![]()

ma ti cesh da me uchishTo je do stresa, ne do genetike
pa svaka uzme dio imovine![]()

ma ti cesh da me uchish![]()
Glede jednog članka : Da li muškarac koji je oženjen jednom ženom, dugovečniji od muškarca koji se ženio npr 7 puta ?
sam nisi nista zaradio?što je od mog babe, to neće biti njeno
sponzoruso!sam nisi nista zaradio?sponzoruso!
od tudjih para![]()
daklem, zato ste tako osjetljivi na temu para i djevojki.... projektujete se, sponzoruse jedne![]()
.Glede jednog članka : Da li muškarac koji je oženjen jednom ženom, dugovečniji od muškarca koji se ženio npr 7 puta ?
sad čitam da se stogodišnjak oženio sa devojkom od 17 godina![]()