Predlak
Elita
- Poruka
- 20.551
e aj' stvarno, pomirite se, poljubite
i smanjite tu seksualnu tenziju izmedju vas
i smanjite tu seksualnu tenziju izmedju vas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa jednom bitnom razlikom....ja se trudim da izbacim takve izraze iz svog rečnika.....a možda još važnije od svega toga nije šta kažeš već kako kažeš.....
...a ja sam krenula sa uvredom na racun Kristofer Lamberta i Son Konerija...? Mislim daaaaaj...tako se kaze i to je sve...ne trazi nesto cega nema...neces ga naci koliko god pretrazivao...eto licno sam cincarskog porekla pa kada krenu da ih pljuju u raznim poslovicama meni je to smesno...kakve to veze ima, to se samo tako kaze...
...ama ljudi tako se samo kaze koji vam je djavo?
...jel vi nikada za neku blajahanu, nakvarcanu plavusu u pretesnoj garederobi na izvol'te i na ogromnim stiklama niste kazali da je seljanka?...Djo.ki.c.e dobro razmisli sta ces odgovoriti da te ne bih jednom tvojom porukom ovde posramila...licno si mi poslao rec seljanka kada si opisivao neke cure iz diskoteke odakle vec bese...zaboravila...tako se kaze i to je sve...odomacen izraz u narodu...auuuuuuuuuuuuuuuuuu kakve sujete pa to je cudo...nikada niste kazali da je neko bosanska bukva ili Crnogorac sta ces...hajde ne izmisljajte...
ja mislim da ne bi bilo nimalo smešno da počnem da te tovarim za kir-janju itd?eto vidiš.....to krene kao šala, i onda đavo odnese šalu i sve ode do q.....
premda sam ptotiv ovakvih besmislenih neologizama, slutim da ce misljenja da variraju od idotskih do krembilskih...
ne gajim predrasude,i mislim da ih ljudi cesto mesaju sa gejevima,neosnovano...
sto se tice mog ukusa,ne bih bila sa takvim muskarcem u vezi (cisto,da ne cekam red na kupatilo 45 minuta)![]()
radije ću da čekam, nego da mi ostala 23h i 15min smrdi
pa ja znam gomilu muskih koji nisu metro i ne smrde...redovna higijena je dovoljna i ne zahteva previse vremena...
aj sto provode vise vremena pred ogledalom od zena nego na sta lice kad se srede majcice![]()
taman vidis neko lepo musko kad ono roze kurtonka i izbeljene farmerke i toplomerka....pa bolje saksija na glavu da mi padne nego to da seta pored mene