Metrosexualac.vasa misljenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa jednom bitnom razlikom....ja se trudim da izbacim takve izraze iz svog rečnika.....a možda još važnije od svega toga nije šta kažeš već kako kažeš.....

...a ja sam krenula sa uvredom na racun Kristofer Lamberta i Son Konerija...? Mislim daaaaaj...tako se kaze i to je sve...ne trazi nesto cega nema...neces ga naci koliko god pretrazivao...eto licno sam cincarskog porekla pa kada krenu da ih pljuju u raznim poslovicama meni je to smesno...kakve to veze ima, to se samo tako kaze...

...a ja sam krenula sa uvredom na racun Kristofer Lamberta i Son Konerija...? Mislim daaaaaj...tako se kaze i to je sve...ne trazi nesto cega nema...neces ga naci koliko god pretrazivao...eto licno sam cincarskog porekla pa kada krenu da ih pljuju u raznim poslovicama meni je to smesno...kakve to veze ima, to se samo tako kaze...

ja mislim da ne bi bilo nimalo smešno da počnem da te tovarim za kir-janju itd? :confused: eto vidiš.....to krene kao šala, i onda đavo odnese šalu i sve ode do q.....

...ama ljudi tako se samo kaze koji vam je djavo:sad2:?

...jel vi nikada za neku blajahanu, nakvarcanu plavusu u pretesnoj garederobi na izvol'te i na ogromnim stiklama niste kazali da je seljanka?...Djo.ki.c.e dobro razmisli sta ces odgovoriti da te ne bih jednom tvojom porukom ovde posramila...licno si mi poslao rec seljanka kada si opisivao neke cure iz diskoteke odakle vec bese...zaboravila...tako se kaze i to je sve...odomacen izraz u narodu...auuuuuuuuuuuuuuuuuu kakve sujete pa to je cudo...nikada niste kazali da je neko bosanska bukva ili Crnogorac sta ces...hajde ne izmisljajte...

Не би да вређам сељанке...
Као момку остале су ми у лепом сећању, девојке са села...
Знаш...оне то ретко раде....али кад раде....онда квалитет....
А за женску коју си описала...користим израз...кокица,...фуфица....
прангија...пракљача.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

ja mislim da ne bi bilo nimalo smešno da počnem da te tovarim za kir-janju itd? :confused: eto vidiš.....to krene kao šala, i onda đavo odnese šalu i sve ode do q.....

...pa sta...nije daleko od istine...to su meni gluposti, zbog takvih reakcija koje su preozbiljne i preterane smo ranije i prolazili kako smo prolazili....Bas da vidim da li bi se Skoti smrtno uvredili da im neko kaze kako su skrti ili pak Italijani kako su neverni...to samo Grci dozivljavaju fras kada im neko pomene da je Alexandar bio gay...pa sta...ne znaci da su svi a oni su u stanju da naprave nerede na ulici zbog toga, tako vatrene reakcije ne mogu da budu dobre jer kada postanes gluv za ono sto ti druga strana govori kasno je...prvo saslusaj pa onda reaguj...sto puta napisala da se samo tako kaze a vec ispadoh nacionalista, guska i ko zna sta sve ne...bezveze.

...metroseksualcem bi mogli nazvati i coveka koji lomi tradicionalizam u jednoj sredini...osoba koja ne prihvata istorijsku podelu na muske i zenske interesne sfere. Mozda je taj razlog zapravo dominantan u nasoj sredini jer se kod nas ustaljeni poredak veoma ceni pa se po samoj logici stvari muskarac mora gaditi pozorista, romantike, baleta, komedija, balada...to se od njega kao muskarca ocekuje, pa i oni koji se izvorno ne gade pocnu tokom godina da se gade kako bi se smatrali vecim muskarcima jer je to drustveno pozeljno ponasanje, ocekivano i dobrim delom zahtevano cak i od strane zena...

Termin sam po sebi ne oznacava feminiziranog muskarca...mislim da je metroseksualac jedan tas koji vodi ka izjednacavanju polova...nesto kao zenski feminizam i emancipacija...sve zajedno dovodi do jednakosti izmedju muskaraca i zena sto ne znaci nuzno gubitak muskosti ili zenstvenosti...meni je to polje prilicno interesantno za analizu...

Pa ako je neko samo uredan i doteran, u smislu cist (muskarci su uglavnom strokavi) i ne smara o kupovini, odeci, kozmetici, onda ok, ne povezujem ga sa gej populacijom, i moze da mi bude simpatican. Ali ako davi o nabrojanom i ima vise kozmetike od mene, ponasa se k'o zena, sve pare daje na garderobu, onda uzas. Ne volim ni malo feminizirane muskarce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back