metroseksualizam

У некој женској емисији коју сам гледала само јер је гост била Исидора Бјелица, пита је водитељка шта мисли о метНосексуалцима. ;)
Исидора рече:,,Мени га такав не би метно!'' :zcepanje:

(Ни мени...:cool:)

Meni je uopsteno glupo shvatanje da su metroseksualci derpici,ali ok,ili tipa da su glupi. Sta ima loshe u tome sto muskarac brine o svom izgledu,drzi do linije,hrane koju unosi u sebe,redovno sisanje,skracivanje brade,brijanje,uredjivanje obrva (ne sada zenski tip obrva,kao sto ima likova,nego ono lagano oblikovanje samo da ne izgledaju kao zbunje). Zatim,metroseksualac ne znaci da tip ide u solarij ili koristi musku sminku,nego osoba kojoj je veoma bitno do toga sta ce obuci i kako to izgleda te da li su mu boje odjece lijepo usaglasene,ne boji se ni modnih dodataka koji su prilicno korisni. Tipa"muska torbica" ona lagana sto ide preko ramena,uobicajen naziv za nju je "pederusa" dok sa druge strane je korisna,jer ubacis,novcanik,mobitel,index,kljuceve sve na jednom mjestu i lijepo i slozeno.

. Tipa"muska torbica" ona lagana sto ide preko ramena,uobicajen naziv za nju je "pederusa" dok sa druge strane je korisna,jer ubacis,novcanik,mobitel,index,kljuceve sve na jednom mjestu i lijepo i slozeno.

ne kažem da su te muške torbice nepotrebne
al mi se i dalje ne sviđa kad vidim muškarca da nosi torbicu:(
nekako sa onim koferčetom (aktn tašna) mi izgleda lepše, poslovnije, i odelo:ok:
samo, ne znam dal je u modi, ne pratim:rumenko:

Meni je uopsteno glupo shvatanje da su metroseksualci derpici,ali ok,ili tipa da su glupi. Sta ima loshe u tome sto muskarac brine o svom izgledu,drzi do linije,hrane koju unosi u sebe,redovno sisanje,skracivanje brade,brijanje,uredjivanje obrva (ne sada zenski tip obrva,kao sto ima likova,nego ono lagano oblikovanje samo da ne izgledaju kao zbunje). Zatim,metroseksualac ne znaci da tip ide u solarij ili koristi musku sminku,nego osoba kojoj je veoma bitno do toga sta ce obuci i kako to izgleda te da li su mu boje odjece lijepo usaglasene,ne boji se ni modnih dodataka koji su prilicno korisni. Tipa"muska torbica" ona lagana sto ide preko ramena,uobicajen naziv za nju je "pederusa" dok sa druge strane je korisna,jer ubacis,novcanik,mobitel,index,kljuceve sve na jednom mjestu i lijepo i slozeno.

Pa nema nisxta losxe u tome, samo su nenawiknuti i ugrozeni. Pa zato pljuju po njima. Inacxe 0w0 b0ld0wan0 po mom iskustwu je za swak0ga muskartza, k0ji n0si drugaciju fruzuru ist0, a kamoli da se oblacxi trendi :D

Ја нисам имала искуства са мушкарцима који се не купају, а ниједан није био метросексуалац. :confused:
(Ако се неко лицка, чупа обрве и маже нокте, не мора да значи да је и окупан, зар не?)

Волим да ми мушкарац личи на мушко, па то ти је! :brus:[

dobro receno, potpuno se slazem :klap:

ako moram da biram izmedju metroseksualca i muskarca koji mirise na znoj i ne koristi kozmeticka sredstva,odabracu onog prvog.
Ovde je pomenuti pojam dobio negativan prizvuk jer se poistovetio sa homoseksualizmom,
a to je pogresno.
Biti doteran,cist i uredan deo je licne higijene i odnosa prema svom telu.
Zasto su zene obavezne da budu tip-top doterane i mirisljave?Zato sto je lepo
za sva cula!
Zar ne mislite i da mi volimo da vidimo muskarca koji ulaze vreme i truda u sebe?

Hvala :zurka:

2zqv1xu.jpg

On ti je ponosni metroseksualac,priznao covek za novine,propagira to..i tako :zper:

Al' što ima desnicuuu...:mrgreen:

Metroseksualizam je jedna velika zavera kozmetičke industrije. Ženama su sve uvalili što su mogli, e sad nemaju kud da se šire više, pa nama treba da uvaljuju antiride, noćne kreme, gelove za jaja, pincete za čupanje kedla, mirisna ulja za kožu, manikiri, pedikiri, depilacije, epilacije... neće da može, ja sam veran samo vodi, gelu za tuširanje, peni za brijanje, afteršejvu, dezodoransu i toaletnoj vodi. Sve ostalo je smeće za debile koji veruju da su moderni i čistiji ako se briju po grudima i turaju krastavce na oči kad legnu uveče.

ako moram da biram izmedju metroseksualca i muskarca koji mirise na znoj i ne koristi kozmeticka sredstva,odabracu onog prvog.
Ovde je pomenuti pojam dobio negativan prizvuk jer se poistovetio sa homoseksualizmom,
a to je pogresno.
Biti doteran,cist i uredan deo je licne higijene i odnosa prema svom telu.
Zasto su zene obavezne da budu tip-top doterane i mirisljave?Zato sto je lepo
za sva cula!
Zar ne mislite i da mi volimo da vidimo muskarca koji ulaze vreme i truda u sebe?
Ovo ti je isto kao da biraš između narkomana i mistera univerzuma, doktora nauka.... poređenje ti je debilno, to su dve krajnosti.

Metroseksualizam je jedna velika zavera kozmetičke industrije. Ženama su sve uvalili što su mogli, e sad nemaju kud da se šire više, pa nama treba da uvaljuju antiride, noćne kreme, gelove za jaja, pincete za čupanje kedla, mirisna ulja za kožu, manikiri, pedikiri, depilacije, epilacije... neće da može, ja sam veran samo vodi, gelu za tuširanje, peni za brijanje, afteršejvu, dezodoransu i toaletnoj vodi. Sve ostalo je smeće za debile koji veruju da su moderni i čistiji ako se briju po grudima i turaju krastavce na oči kad legnu uveče.

slazem se :ok:

Хахаха, слажем се!
И не могу да разумем да неко каже да је метросексуалац супротно од прљавог и масног, зараслог мушкарца... :confused:
Супротно је чист и пристојан тип, а не нашминкан момак очупаних обрва и издепилиран.

čula sam danas ovaj izraz i molila bih da mi neko objasni šta ovaj izraz znači....
nisam doduše sigurna dal sam dobro čula dal se tačno tako zove
molim vas i za komentare o istoj pojavi:whistling:
Да наведем пример из живота
– Погледај кошуљу, зар није екстра? :D Да видиш како ми стоји. :D
– Е, данас сам причао са М******, нашао је оне Лореал кремице против бора. Погледај, зар се нису мало исправиле... Чек да ти упалим светло...
– А види патике, а... (Ја :eek:, нећеш ваљда то?) Сад се само тако носи...
• Јеси ли ову мајцу купио С****?
– Ијао како се смањила, јесам ли ти рекао да пазиш кад переш, ијао, сад је упропаштена скроз :evil:
• Аха :neutral:
– Е види како сам се офарбао. Је л’ не вуче много на наранџасто?
Па све до тренутка кад улази у кућу носећи гомиле кеса:
– Е, ја сам потрошио плату и ти ме сад издржаваш до краја месеца. Чек да видиш какве сам страва панталоне нашао!
И тако... Сад немам појма шта купује... :neutral:

Poslednja izmena:
Ta kad se mi žene toliko spremamo, što ne bi mogli i oni malo?:mrgreen: Pa da posle mi njima nalazimo mane jer se nisu izdepilirali, izpedikirali, obukli aktuelno, a u skladu sa njihovim izgledom i prilikom...:mrgreen: Vole ljudi roze boju, pa to ti je. Ali ako dobro izgleda, ne bi mi smetalo što je metroseksualac:D

Koliko vidim, vi žene ipak više volite ove osećajne muškarce (što se blago osećaju na znoj)! :mrgreen: Neka, lepo je to, još ako je neki wild west tip, pa blago vonja i na konja... Feromoni na sve strane - ah meraka! :super:

Ta kad se mi žene toliko spremamo, što ne bi mogli i oni malo?:mrgreen: Pa da posle mi njima nalazimo mane jer se nisu izdepilirali, izpedikirali, obukli aktuelno, a u skladu sa njihovim izgledom i prilikom...:mrgreen: Vole ljudi roze boju, pa to ti je. Ali ako dobro izgleda, ne bi mi smetalo što je metroseksualac:D
Само да напоменем и то да феноменално изгледа, далеко му лепа кућа. :lol:

Back