Metro gurači u Japanu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa da, a ja se secam 90ih prevoz katastrofa, pa kad naidje autobus svi nagrnu u taj jedan napaceni. a ono samo cekas kad ce da se autobus rastavi od zivota. :rotf:

jedina razlika je sto ja autobus bezbedniji. u metrou nedjaboze da neko u tom guranju podleti na sine. opet onaj vozac autobusa jos kao nesto i gleda i pazi.

pa da, a ja se secam 90ih prevoz katastrofa, pa kad naidje autobus svi nagrnu u taj jedan napaceni. a ono samo cekas kad ce da se autobus rastavi od zivota. :rotf:

jedina razlika je sto ja autobus bezbedniji. u metrou nedjaboze da neko u tom guranju podleti na sine. opet onaj vozac autobusa jos kao nesto i gleda i pazi.
tako je! kako smo mi u sustini sretni...nismo ni svesni...zato sto nemamo metro :rotf:

salim se malo, sasvim si u pravu :)

tako je! kako smo mi u sustini sretni...nismo ni svesni...zato sto nemamo metro :rotf:

salim se malo, sasvim si u pravu :)

meni na snimku nema niceg skandaloznog, guraju se ljudi, jedino sto imaju malu pomoc. :lol:

ali to guranje u stvari pokazuje koliko oni cene druge i tudje vreme. mogli bi ladno da se ne pomeraju, pa da neki zakasne na posao i slicno, ali se potrude da svi udju.

i sta fali poslu guraca ljudi u metro? zar nije floskula da se ne treba stideti nijednog postenog posla. :mrgreen:

kao da nikad niste usle u gsp tokom spica...pa isto je samo sto se mi sami guramo i gazimo jedni druge. :lol:
Nisam iz Bg,pa nisam imala ovih problema.Ali pamtim jedno zastrasujce iskustvo guranja u busu u Grckoj na moru.
Bus je od plaze do grada saobracao na svakih 15 minuta,a ja sam tek posle dva sata uspjela da udjem. :lol:
Bila je nevidjena guzva,a autobus je bio onaj putnicki,obicni...ne onaj za gradski prevoz.To je bio stampedo.
Mislila sam da cu ostati da nocim na plazi. :D

Nisam iz Bg,pa nisam imala ovih problema.Ali pamtim jedno zastrasujce iskustvo guranja u busu u Grckoj na moru.
Bus je od plaze do grada saobracao na svakih 15 minuta,a ja sam tek posle dva sata uspjela da udjem. :lol:
Bila je nevidjena guzva,a autobus je bio onaj putnicki,obicni...ne onaj za gradski prevoz.To je bio stampedo.
Mislila sam da cu ostati da nocim na plazi. :D

to je zato sto nisi iz bg, nisi ispraksovana.:lol:

kad sam isla s adrugaricom u moskvu naidjemo mi na guzvu ispred boljsoj teatra, nema karte napolju da se kupi (kupuje se unutra) kao neki cuvar tu, a ljude zabole...i nas dve laktovima tamo vamo i proguramo se i udjemo u englesku grupu. :rotf: nisam se ja dzabe gurala po gspu pa sad da ne mogu da udjem u pozoriste, molim lepo. :mrgreen:

to je zato sto nisi iz bg, nisi ispraksovana.:lol:

kad sam isla s adrugaricom u moskvu naidjemo mi na guzvu ispred boljsoj teatra, nema karte napolju da se kupi (kupuje se unutra) kao neki cuvar tu, a ljude zabole...i nas dve laktovima tamo vamo i proguramo se i udjemo u englesku grupu. :rotf: nisam se ja dzabe gurala po gspu pa sad da ne mogu da udjem u pozoriste, molim lepo. :mrgreen:
Inace,ne volim guzvu i guranje nigdje,ni na nekim skupovima,koncertima i slicno.
Imam osjecaj da cu da se ugusim,a to se zamalo jednom nije i desilo.

a sta fali nocenju na plazi? :lol:

full romantika...pesak, talasi...zvezde...pa se kupas sa prvim jutanjim zracima sunca....uhhhh :zaljubljena:
hehe...nista,ali bih bila sama u sred sume,nigdje okolo nikoga... :lol:
Moje drustvo je dva sata ranije bilo kod kuce. :lol:

Inace,ne volim guzvu i guranje nigdje,ni na nekim skupovima,koncertima i slicno.
Imam osjecaj da cu da se ugusim,a to se zamalo jednom nije i desilo.

ti bi u japanu otkacila...kod njih je sve minijatura.

neko poemu boxeve u kojima zive...videh kratko na yt te hotele sa sobama u obliku boksa.

mada i u rusiji imaju hotele kapsule. udjes u kapsulu da spavas.

Back