- Poruka
- 29.459
kao da nikad niste usle u gsp tokom spica...pa isto je samo sto se mi sami guramo i gazimo jedni druge. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je! kako smo mi u sustini sretni...nismo ni svesni...zato sto nemamo metropa da, a ja se secam 90ih prevoz katastrofa, pa kad naidje autobus svi nagrnu u taj jedan napaceni. a ono samo cekas kad ce da se autobus rastavi od zivota.
jedina razlika je sto ja autobus bezbedniji. u metrou nedjaboze da neko u tom guranju podleti na sine. opet onaj vozac autobusa jos kao nesto i gleda i pazi.
tako je! kako smo mi u sustini sretni...nismo ni svesni...zato sto nemamo metro
salim se malo, sasvim si u pravu![]()
Nisam iz Bg,pa nisam imala ovih problema.Ali pamtim jedno zastrasujce iskustvo guranja u busu u Grckoj na moru.kao da nikad niste usle u gsp tokom spica...pa isto je samo sto se mi sami guramo i gazimo jedni druge.![]()
Nisam iz Bg,pa nisam imala ovih problema.Ali pamtim jedno zastrasujce iskustvo guranja u busu u Grckoj na moru.
Bus je od plaze do grada saobracao na svakih 15 minuta,a ja sam tek posle dva sata uspjela da udjem.
Bila je nevidjena guzva,a autobus je bio onaj putnicki,obicni...ne onaj za gradski prevoz.To je bio stampedo.
Mislila sam da cu ostati da nocim na plazi.![]()
a sta fali nocenju na plazi?Mislila sam da cu ostati da nocim na plazi.![]()
Inace,ne volim guzvu i guranje nigdje,ni na nekim skupovima,koncertima i slicno.to je zato sto nisi iz bg, nisi ispraksovana.
kad sam isla s adrugaricom u moskvu naidjemo mi na guzvu ispred boljsoj teatra, nema karte napolju da se kupi (kupuje se unutra) kao neki cuvar tu, a ljude zabole...i nas dve laktovima tamo vamo i proguramo se i udjemo u englesku grupu.nisam se ja dzabe gurala po gspu pa sad da ne mogu da udjem u pozoriste, molim lepo.
![]()
hehe...nista,ali bih bila sama u sred sume,nigdje okolo nikoga...a sta fali nocenju na plazi?
full romantika...pesak, talasi...zvezde...pa se kupas sa prvim jutanjim zracima sunca....uhhhh![]()
Inace,ne volim guzvu i guranje nigdje,ni na nekim skupovima,koncertima i slicno.
Imam osjecaj da cu da se ugusim,a to se zamalo jednom nije i desilo.
Vjerovatno.ti bi u japanu otkacila...kod njih je sve minijatura.
Vjerovatno.
Nemojte me samo zatvarati u neke tjesnace.![]()
Gledala sam jednom na tv-u neku emisiju o piramidama u Egiptu.I sad ima valjda neki tijesan prolaz kroz koji se moze uci unutra.Ne bih tu usla ni za milione.fora je sto japanci zive u tim boxevima. idu iz njih na posao, vracaju se.....
dobro da znam ako budemo hteli da te se oslobodimo.![]()
ni ja ne volim ni guzve ni te skucene prostore...ni malo...ali znam na sta mislis to za piramide...ali tu bih se uvlacila bez problemaGledala sam jednom na tv-u neku emisiju o piramidama u Egiptu.I sad ima valjda neki tijesan prolaz kroz koji se moze uci unutra.Ne bih tu usla ni za milione.![]()