metraza ,, salim se ,,centimetraza

Trta Mrta:
bas sam nesto i razmisljao ovih dana o fashion design-u i sad DEFINITIVNO ZNAM sta ce biti neverovatan hit i uspeh u Beogradu...

Pantalone, bermude, donji vesh, celokupna kolekcija sa providnim medjunozjem i sistemom merenja duzine penisa, i sad ako jos uspem da napravim tako da se neokom na dupetu ispise trnutna duzina, bice cool! a za one manje hrabre bice i majci koje ce prodavacice izdavati na shalteru broj 67 nakon preciznog merenja... za pocetak ce biti na dve decimale, ali kako konkurencija bude rasla, verujem da cemo morati i na 3 decimale da predjemo... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

avesic:
i tako ,,,bla bla bla ,, i riba te pita ,,normalno pre seksa osim ukoliko muskarčina ne nosi tesne pantalonice pa se ocrtava ,,he he -u tom slučaju se definitivno ne radi o muškarcu al ajd sad,,, no dobro ,, i riba te pita ; izvini koliki ti je ,,ono u cm ,, pa nee ,, meni je baš gotivno to pitanje ,,, znam znam ,,mnogi će reći nije sve u veličini ,,,bitna je i tehnika ,, ali eto,, što ne znati ,, ma nemam pojma ,,ja uvek postavim to pitanje ,, ma nije mi uopšte tooooliko bitno ,, ali ne kapiram zašto naletim na nerazumevanje i odgovor sa okolišavanjem ,, ako je pitanje u centar ,,valjda bi trebao i odgovor da bude direktan

E vidis kod mene je to problem.......posto imam [ne hvalim se ]neverovatno veliki za prosek kod nas tako da kad ga riba vidi provali se na faci da joj nije sve jedno.......obicno ide recenica [ samo polako ]......tako da u tom slucaju na to pitanje bi morao da slazem......ali na dole......... :)

Meni nikad nije palo na pamet da postavim nekome takvo pitanje.Nikad mi se nije desilo ni da razmisljam o tome koliki je nekome.
Da sam musko mislim da bi mi bilo neprijatno da mi neko postavi takvo pitanje.I stvarno ne razumem zasto bi te tako nesto zanimalo!?Takvo pitanje se ne postavlja onako usput,uz ispijanje kafice.
Ja sam za ono da je kvalitet vazniji od kvantiteta.

nika079:
Meni nikad nije palo na pamet da postavim nekome takvo pitanje.Nikad mi se nije desilo ni da razmisljam o tome koliki je nekome.
Da sam musko mislim da bi mi bilo neprijatno da mi neko postavi takvo pitanje.I stvarno ne razumem zasto bi te tako nesto zanimalo!?Takvo pitanje se ne postavlja onako usput,uz ispijanje kafice.
Ja sam za ono da je kvalitet vazniji od kvantiteta.

Da ali kad bi poznavala autora teme......sve bi ti bilo moguce.............poz

lav607:
hanibal77:
ajde lave pohvali se vise

Ne bi mi verovala ali to u 50% slucajeva moze da bude problem...........
A za guzu da ni ne pominjem............ :wink:

16_12_3.gif

avesic:
Supertajni:
avesic:
Supertajni:
avesic:
strava ,,sve sam obrisala ,, saću da se vratim da brisem sve moje postove :D

???.................. 8)

da da pa samo ti uvezbavaj to cudjenje ,,, trebace ti :D
:shock: :shock: ..................he,he... 8)

iz pouzdanih izvora znam da ne smemo ovo jahanje ,,ko ce prvi da prestane

Ovog puta tvoja zadnja.........he,he 8)

Supertajni:
avesic:
Supertajni:
avesic:
Supertajni:
avesic:

???.................. 8)

nema šanse ,,,tvoja zadnja,,

avesic:
Supertajni:
avesic:
Supertajni:
avesic:
Supertajni:
avesic:

???.................. 8)

nema šanse ,,,tvoja zadnja,,

Nije mu još zadnja, to će biti tek kada mu postaviš to tvoje LEGENDARNO pitanje !!! :lol:

Back