Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Uvijek kad je smjena godisnjih doba moj libido malo poludi, da kazem naostri
Desava li se jos nekom slicno ... msm ako nas ima, mogli bi osnovati nekakvu grupu gdje bi djelili iskustva. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek kad je smjena godisnjih doba moj libido malo poludi, da kazem naostriDesava li se jos nekom slicno ... msm ako nas ima, mogli bi osnovati nekakvu grupu gdje bi djelili iskustva.
![]()
Tjao momCHE![]()
'Oćete da krenete u paradu u tom stanju ?![]()
Ne opada ti kosa pred proleće?
i meni moj neš poludjeo![]()
sto ne otvoris neku temicu
manipulatoroman
mesetaromam
spletkoman
huskoman
ili tako nesto
sto se bojis istine toliko![]()
aha
crno belo je savrsentvo
sve druge boje su da se zamazu tragovi
nemoj meni fore i fazone da prodajes
slab sam ti ja musterija
Uvijek kad je smjena godisnjih doba moj libido malo poludi, da kazem naostriDesava li se jos nekom slicno ... msm ako nas ima, mogli bi osnovati nekakvu grupu gdje bi djelili iskustva.
![]()
kako ne
maglu motas u dugine boje
smanji malo s bojama
otopice se sante s arktika
poplavice pustinje
![]()
da da , dodje mi da skachem sa ormana , pravo na metu![]()
Ovo ti je dobro.... Ja čim pomislim na žene, libido mi se naoštri. Godišnje doba ima malo veze sa tim.
...Ako nas bude dovoljan broj, cetiri parade godisnje ... extra![]()
Preporuka :Proljece
![]()
Ljeto
![]()
Jesen
![]()
Zima
![]()
Zenski clanovi neka nadju nesto prikladno za obuci, kako ne bih odudarale od svojih kolega![]()
Uffff, moraćete bolje da se potrudite, ovo mi je malo "veselo"
Mi ne treba ništa da dokazujemo, bićemo samo moralna podrškanavijaćemo
![]()
Kiki ili jesi, ili nisi ... ne treba nam podrska sa strane, jbg nismo mi lgbt populacija![]()
![]()