Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
onda je shit snimak xD
a pazi ovo miki DVIX:
Deep Purple - A Band Down Under
Deep Purple - Budokan
Deep Purple - Come Hell Or High Water
Deep Purple - Live 1972
Deep Purple - Machine Head Live
Deep Purple - New, Live & Rare - The Video Collection 1984-2000
Deep Purple - Perihelion
Deep Purple - Rises Over Japan, Live At Budokan
Deep Purple - Total Abandon
Deep Purple - Total Abandon
Deep Purple - With London Symphony Orchestra

DVD:
Deep Purple - '67 - '78 Archive Collection
Deep Purple - California Yam
Deep Purple - Live In Concert 72/73
Deep Purple - Machine Head
Deep Purple - Live in Belgrade (iz publike)

Ima li sta od onog koncerta sto je spominjan ili su samo pustili buvu da vide reakciju?

May 28 Chorzow, POL Slaski Stadium

May 30 Landgraaf, NLD Pinkpop Festival

May 31 Getafe, ESP Electric Weekend

June 3 Prague, CZE Slavia Stadium

June 5 Lisbon, PRT Rock In Rio

June 7 Nurburgring, DEU Rock Am Ring

June 8 Nurnburg, DEU Rock Im Park

June 13 Manchester, TN Bonnaroo

July 16 Bergen, NOR Bergenhus Castle

July 18 St. Petersburg , RUS SKK Hall

July 22 Bologna, ITA Parco Nord

July 25 Sofia, BGR Levski Stadium

August 17 Wil/Jonschwil, CHE Degenaupark

Koliko vidim ovi termini u junu su poprilicno zgusnuti, jedino ako na ubace posle Bugarske, mada sumnjam :( A, meni se ne mili da se usred leta guzvam do Sofije u vozu koji ide 10 km/h.

L is for LOVE, baby
O is for ONLY you that I do
V is for loving VIRTUALLY everything that you are
E is for loving almost EVERYTHING that you do
R is for RAPE me
M is for MURDER me
A is for ANSWERING all of my prayers
N is for KNOWING your loverman's going to be the answer to all of yours

Ouuuuuuuuuu Jeaaaaaaaaaaaaa 8)

Najjača pesma ikada !!!

Ja voleti Metallica veoma !!!

ja licno mislim da je to jadan bend, naravno, i komercionalan... tesko da bih to slusao. Zasto to mislim: zato sto je tako. Samo ime je komercionalno, i poziva se na "trend". Dati hevi metal bendu takvo ime je isto kao detetu dati ime "covek" tj. "dete" i slicno..

Nisu oni dali ime bendu, nego je Ulrihov prijatelj pokretao neki muzicki casopis i zamolio ga da mu pomogne da izabere neki od naziva koje je smislio. Jedan od njih je bio i METALLICA. Dobrom starom Larsu se svidelo, ali je naravno rekao ortaku kako mu se ne svidja naziv METALLICA i da odabere neki drugi, sto je ovaj i uradio, a Lars je otrcao kod Hetfilda sa imenom za bend. Bar se tako pripoveda.
O njihovom radu ne treba polemisati. Jedan jedini i najbolji metal bend svih vremena. Menjali se, eksperimentisali. Nekome moze da se svidja ceo opus, nekome samo pojedine faze, ali u principu mozes da im pljunes pod prozor (naravno kad bi znao kojim putem da odes u Ameriku i da te usput ne napadnu kucici). Uostalom, za razliku od Deda Mejdena ne zvuce im sve pesme isto. I ako cemo da se dotaknemo i tvoje filozofije o detetu i coveku, METALLICA je od deteta izrasla u coveka. Vecina metal bendova je i dan - danas u Pampersu, samo ne vise decijem nego starackom.

P.S.
Bolje se mani tih dioda i elektrotehnike posto vidim da su ti filozofijai dedukcija jaca strana:) Kakvo zapazanje, kakvo izvodjenje zakljucaka:)

ne svidja mi se njihova muzika. Ako sam ja los zakljucivac onda siti posto donosimo iste zakljucke, tj da je mejden los bend, i svaka im je pesma ista.

Iskreno, pun mi je ku*ac mejdena i metalike, i svih bendova koje sam kao dete poceo da slusam zato sto sam vidio da mnogi/e nose na majici natpise tih bendova.

Nemogu reci za metaliku da je zreo bend, dok god vidim onog coveka da u njoj svra, koji glavu da drzi nezna a kamo li gitaru da je svira, ili dok vidim izvestacenosti tipa "lik drzi git. al je ne svira,a l to da deo publike koji je neiskusan misli da je onsvira, Van Gogh Djule telekaster" ili tipa "reflektor obasjava samo toga gitaristu, i ako taj solo sviraju jos 2 gitarista, a on sam svira mozda i najlaksi deo" i slicne lazi i prvare tia "emtalika protiv mp3" ili tipa "tekst o tome kako cudna bica se prividjaju detetu u noci pillow dreams" i druga sranja, pogotovo kad cujem lika kako nezna da peva ni jednako dobro kao ja, a kamo li kao neko ko ne peva lose (ja lose pevam). Kompozicije koje nemaju veze sa vezom, soloi koji su dno dna u umetnickom smislu.
_______

imam ja demo novog albuma hehehe i moj komentar :ovaj put s uBACILI I KOJI SOLO lol
To ti nije demo novog albuma.Internet je pun tih lazhnih "demoa" koji su zapravo snimci drugih bendova koji hoce da se promovishu na taj nachin shto stave svoj album sa nazivom Metallica.

ja licno mislim da je to jadan bend, naravno, i komercionalan... tesko da bih to slusao. Zasto to mislim: zato sto je tako. Samo ime je komercionalno, i poziva se na "trend". Dati hevi metal bendu takvo ime je isto kao detetu dati ime "covek" tj. "dete" i slicno..
:lol:

A to sa imenom nema veze.Zar tebi treba da bude bitno kakvo je ime nekom bendu ili da li je komercijala,ili treba da ti bude bitna muzika?

Uostalom, za razliku od Deda Mejdena ne zvuce im sve pesme isto.

A bre shta je sada ovo?
Svima je postalo sada kul da pljuje po Iron Maidenu i Metallici,a ti isti su se do skoro lozhili na njih do bola.
Maidenima ne zvuche sve pesme isto,mozhda se tebi tako chini ako si ih slushao previshe pa su ti dojadili,ali Iron Maiden nije nikako dosadan ili jednolichan bend.

Back