Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
*** kad ce deca prestati da gledaju omote i imena, i spotove, pa poceti da slusaju muziku. Moje misljenje je da metalika nema ni jednu jedinu kvalitetnu hevi metal ni hard rok pjesmu. Ama bas ni jednu. To sto ce neki da misle da sam "lud" sto tako mislim, ili da "lazem", to vec nije moj problem.

Solaze su im glupe do bola, i komponovane bez neke "ideje", svaka. Ja to nebi ni zvao solazama nego brljotinama, a o gitaristi i da ne pricam, divan je, nezna 2 note da odsvira ispravno....(na live nastupe)

*** kad ce deca prestati da gledaju omote i imena, i spotove, pa poceti da slusaju muziku. Moje misljenje je da metalika nema ni jednu jedinu kvalitetnu hevi metal ni hard rok pjesmu. Ama bas ni jednu. To sto ce neki da misle da sam "lud" sto tako mislim, ili da "lazem", to vec nije moj problem.

Али зато има добре треш рок песме. :razz:

a mozda zato sto ne sviraju hard rock i hevi metal
prvo nauci o kom se pravcu radi pa slobodno lupaj :wink::roll:

Back