Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Ijaoj. Kako možete da slušate tu MeNtalikku. Da sam kojim slučajem u nekoj sekti ja bih i slušao, al pošto nisam ne kapiram kako vi možete. Jeste u sekti ?
Mnogo su bolji Grand ili L I N K I N P A R K, bre ?!??!???!? HAHAHAHAAHAHHA ?!?!????!??!

E ljudi, novi producent im je isti koji je bio i Linkin park-u... Uzas!
Ja ne znam da li ovo izaci na dobro...
E a znate sta je bilo na koncertu Kejptaunu?
Posle 10 min. svirke nestalo ozvucenje ( u stvari struja)... I James car izvalio: "Aaa... izvinite, ko je zaboravio da plati struju..." A tonac u stilu njima kasnije rekao: " Pa oprema nije mogla da izdrzi taj vas metal"... Budaala

E midian pa St. anger je njihov album...
Ne vidim razlog zasto ne bismo pisali o metallici?

E, ja uopste ne bi ocekivao neki novi Master , Ride ili cak Black...
To sigurno nece ponovo izdati, to ne lici na njih. Oni su odradili jedne od najboljih albuma ikada u trash-u i heavy-u i oni se nece vracati na to. Mozda James svirucka po malokuci cisto za svoju dusu.
Voleo bih da izdaju ceo insstrumentalan album u stilu "call of ktulu" i "to live is to die" ... I neka slicna rokacina "Orionu"... Ali naravno u nekom novom stilu

behemoth:
E midian pa St. anger je njihov album...
Ne vidim razlog zasto ne bismo pisali o metallici?

E, ja uopste ne bi ocekivao neki novi Master , Ride ili cak Black...
To sigurno nece ponovo izdati, to ne lici na njih. Oni su odradili jedne od najboljih albuma ikada u trash-u i heavy-u i oni se nece vracati na to. Mozda James svirucka po malokuci cisto za svoju dusu.
Voleo bih da izdaju ceo insstrumentalan album u stilu "call of ktulu" i "to live is to die" ... I neka slicna rokacina "Orionu"... Ali naravno u nekom novom stilu
Jes vala, sto bi to bilo dobro, ufffff, sto sam se sad nalozio! E kad bi samo.........

E,A SAD JE TAKO BITNO KOJI JE NA SEDMO MESTO,NA OSMO I TAKO TO...
KOLIKO IMA ALBUMA,IMA IH,I VECINOM SU COOL...MADA I AKO SU NEKE USRALI, IPAK JE TO METALLICA,I DO VEKA CE BITI ZAKON ZA SVE!!!
:-x
:-x
:evil:

Back