princeofpain897
Početnik
- Poruka
- 45
inače moja omiljena pesma od Melalike je Welcome home(Sanitarium)
Pozdrav za joxy_metal
Pozdrav za joxy_metal
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
princeofpain897:Neznam zašto bi trošili reči da ovlaš prepričamo ono što je sasvim dobro rečeno u pesmi.
Nije to Mile voli disko pa da moze dase prepriča...
Svako ko sluša tu pesmu shvatiće je na svoj način,sasvim različit od svih ostalih...
princeofpain897:Da,al opet i Metalika je sa ove strane,a ne sa njihove...
I netreba da se svađamo međusobnonego da svu mržnju usmerimo ka njima (onima sa druge strane) ako shvatate šta hoću da kažem, odnosno ako znate ko smo MI a ko su ONI...
Dont_Break_The_Oath:Da,,,,,da ne skrecemo sa teme. Nije King Diamond taj zasluzni za uspeh Metallice,nego bas kompletan band Mercyful Fate i na prvom mestu lider Renæ Kørmlak i drugi gitarista Michael Denner.
"Kill 'Em All" je bukvalno prekopiran rani Mercyful Fate,pogotovo po dugackim pesmama i onoliko brzim solazama.Uostalom Lars Ulrich nikada nije krio svoje danske korene,cak ih je uzdizao u nebesa i posmatrao uspeh Mercyful Fate sa takvim ponosom da je prosto morao da se ulizuje Mercyful Fate ne bi li ovi ikako obratili paznju na jedan poprilicno jadan band pod imenom Metallica.
Mada,zanimljiva je takodje prica o Larsu i cuvenom bandu Metal Church,ciji je prvi bubnjar bio Lars.
Kada je band skoro dosao do snimanja prvog albuma,niko nije hteo da objavi album zbog Larsovog neznanja i nepoznavanja sviranja klasicnog metala.Sva sreca sto je onda genijalni Kurdt Vanderhoof sutnuo Larsa iz banda da mu ne pravi probleme,i Metal Church je krenuo svom snagom napred.
Tako da ta plitkost Metallice i umece kopiranja drugih zaista nije nimalo vredna paznje.
poZzzz i za tebe... :-Dprinceofpain897:inače moja omiljena pesma od Melalike je Welcome home(Sanitarium)
Pozdrav za joxy_metal
...Toliko od mene... ;-)