Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
sofiaplakat-1-1.jpg

Sonishpere Festival – Sofija, - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax , Heaven and Hell ( Black Sabbath with Dio )

Pozdrav svima,

obaveštavamo vas da Legacy Promotion organizuje odlazak na najveće Metal dešavanje svih vremena, čuveni Sonisphere Festival koji se održava 22.Jun-a u Sofiji, Bugarska. Nastupaju : Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Heaven and Hell ( Black Sabbath sa Ronnie James Dio-om ). Ovo je jedinstvena prilika da vidimo, ovaj po svima, istorijski događaj .

Cene karata za prvi festivalski dan su :

Кат. 1 FRONT OF STAGE (fan pit)- 62,34 EUR - 6.452rsd

Кат. 2 STANDING - 41,89 EUR - 4.335 rsd

Кат. 3 SEATED - 31,67 EUR - 3.277 rsd

Кат. 4 SEATED - 41,89 EUR - 4.335 rsd

Кат. 5 SEATED - 47,01 EUR - 4.866 rsd

Кат. 6 SEATED - 52,12 EUR - 5.397 rsd

Plus 55e za prevoz iz Beograda i nazad.

Plan je sledeći : kreće se iz Beograda, gledamo festival, nakon završetka se odmah vraćamo za Beograd.

U planu je : mini bus- 25 ljudi , bus 50, xxl bus- 90 putnika. U zavisnosti od interesovanja odlučiće se na kraju sa kojim busom se putuje. Rezervacija mesta kreće odmah! Svi zainteresovani trebaju da posalju mail sa svojim podacima( Ime i prezime, adresa, grad, br.licne karte-jmbg, i broj / kategoriju karata) na :

info@legacy-promotion.net .

Molimo sve zainteresovane da već planiraju/rezervišu svoje mesto , jer može da se desi da karte budu rasprodate u jako kratkom vremenskom roku., tako da bi mi mogli da znamo otprilike koliko karata da rezervišemo.

Legacy organizuje samo putovanje za prvi dan festivala!

Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman.

Vidimo se.

Grupa moje mladosti. Nastali kad sam se rodio, traju i danas zajedno sa mnom.

Ne znam koju bih pesmu izdvojio, ja bih izdvojio svih pet prvih albuma kao nešto što znam od a do š. dobri su mi i ostali jer je neminovno da dolazi do promena u muzičkom stvaralaštvu, i ne samo to. Treći su najslušaniji bend posle Bitlsa i Stonsa što je ipak podatak koji govori mnogo.

Пре 26 година, светло дана је угледао четврти по реду студијски албум Metallice, ...And justice for all. Био је то први албум након трагичн смрти клифа Бартона и довођења Џејсона за басисту. Кажу многе књиге и приче да су тад Џејмс и Ларс проводили сате поред ББЦ-а и ЦНН-а и да су ту нашли извор за овај музички најсложенији албум поменуте групе. Поједине песме обилују мноштву акорда, а ту је и песма One, прва песма за коју су чланови групе направили спот. Као и до тада, на албуму је и једна солажа To live is to die са Клифовим цитатом. И данас уживам уз овај албум као и давне 1989 кад ми је допао у руке. Момци су покидали једноставно.

Back