kad smo vec kod odece, odeca ne cini coveka. sve receno u kratkoj recenici. moze biti fraza ali to u ovom slucaju jeste tako stvarno. brate ljudi nosite sta hocete, nek svako nosi sta hoce i kako mu prija. bitno je ono sto je u glavi. ja nosim sve, i crno i kezual, mada mi sve vise prija kezual... cesto mi zagrizeni blek metalci se-r-u tu nesto kao da nisam pravi pagan nego lozana jer ne nosim stalno taj crni kaput-marte-uske-lone autfit. brate upravo je suprotno, ja sam veci pagan nego sto oni misle i nego sto su oni sami jer odeca te ne cini takvim nimalo. ja svoj ank mali nosim ispod maje ili shulje i ne izbacujem ga stalno da svi vide koliko sam razlicit i to mi je dovoljno... samo ga nekad izbacim cisto radi ukrasnog detalja ili na svirkama. pravi pagani uopste ne moraju biti u crnom celi, vec suprotno... vise hriscanstvo nalaze takva suzdrzavanja i suzdrzano oblacenje strogo u najtamniju boju i do brade stegnuto. to je kul nekad, nosim ja i crne rolke, al ne treba uvek. paganizam je nastao u prirodi i ta religija je po svojoj prirodi svetlija i raznovrsnija od hriscanstva koje gura samo jednu pricu, uglavnom suzdrzanu pricu, pricu celibata i posta i ostalih stvari... al dobro, sad ovo ode u neku drugu raspravu... hocu reci, kul je sve oblaciti, zavisi od raspolozenja ljudi i onoga u cemu se trenutno udobno osecaju. martinke, skejterke, nike... svejedno je, bas kao i majice sa bendovima i prisivaci i bedzevi ostalo... nije to uniformisanost, to je nosenje onoga sto ti je kul, sto te cini svojim, zasebnom jedinkom, a ako se to poklapa sa i nekim mnogim drugim ljudima, onda je to ok, deo si neke grupe i sta ti fali, znas u glavi da si svoj... nekad je dobro isticati sta volis ako to toliko volis, bilo na jakni, na rancu, kao tetovaza, mindjusa, zig na kozi... sve je to za ljude, nije to nista nenormalno i glupo...