Metal preporuke

Jedna stvar je da ljudi nemaju para,druga koncerti se nabijaju u kratkom vremenskom roku,trece ima ljudi kojima nije prioritet da idu na koncerte,kao meni recimo.
Zadnji koncert na koji sam stvarno imao zelju da odem bio je Cradle Of Filth ali sam bio bolestan,pre toga i posle nikakvu vise zelju nemam,i ne verujem da cu uopste i ici.Smara me to cimanje do Bg-a,a i da budem iskren uvek cu pre da dam kintu za neki parfem ili komad garderobe nego za koncert.

Jedna stvar je da ljudi nemaju para,druga koncerti se nabijaju u kratkom vremenskom roku,trece ima ljudi kojima nije prioritet da idu na koncerte,kao meni recimo.
Zadnji koncert na koji sam stvarno imao zelju da odem bio je Cradle Of Filth ali sam bio bolestan,pre toga i posle nikakvu vise zelju nemam,i ne verujem da cu uopste i ici.Smara me to cimanje do Bg-a,a i da budem iskren uvek cu pre da dam kintu za neki parfem ili komad garderobe nego za koncert.

da ali da li sam od tebe chuo nekad da se kunesh u metal vishe nego u caleta i kevu??? NE! Tako da se onaj post odnosio na takve "metalchice"! Mene iskreno boli uvo za finansije, sam sebi sam lepo skrojio simpa finansijsku situaciju i mogu sebi da priushtim sa vremena na vreme po neki hir, tipa odlazak u Prag na BIG 4 koncert i tome slichno. Kao shto rekoh, ono se odnosilo na sve one koji se u metal zaklinju i kunu kao blesavi a opet misle da su veliki metalci zato shto im je draze da idu na shabanske dogadjaje i da njih 300000 balavi jednu flashu piva od 2 litre posle koje se svi ponashaju kao da su na meskalinu! A i ovom narodu ne mozesh udovoljiti pa da si Bog, kad niko nije dolazio nije valjalo, sad kad dolaze opet ne valja...

Ne znam dal' ste primetili ali jedino metalci od svih grupa se svadjaju izmedju sebe.Ranije nije bilo podela,hevi tres power,sad se svi medjusobno pljuju,a blekeri na vrhu 'lanca ishrane' tripuju da su najvisa instanca.

Ne znam dal' ste primetili ali jedino metalci od svih grupa se svadjaju izmedju sebe.Ranije nije bilo podela,hevi tres power,sad se svi medjusobno pljuju,a blekeri na vrhu 'lanca ishrane' tripuju da su najvisa instanca.

to je zato shto su sebe uspeli da ubede u to da bm nije muzichki pravac nego pokret, filozofija, ideologija i ne znam ni ja shta josh pa zbog toga misle da su pametniji i bolji od svih ostalih NON-TRUE metalaca :hahaha: kako mi se sere od tih idiotskih kvazi-intelektualnih umnih izbljuvotina pa to nije normalno...

Vec je pisano o tome. Evo nekih: Wintersun, Moonsorrow, Orphaned Land (Istocni folk), Waylander, Cruachan, Eqilibrium, Turisas, Echo Of Dalriada (pevaju na madjarskom)..... Ima jos gomila, ne mogu se svih ni setiti, ali mozes poceti sa ovim ;)

Back